Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Gree Airy 12.000 BTU Kurulum ve İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 7205
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Ü

Üye silindi 7205

Misafir
Klima'yı montajlayan arkadaşlar çok temiz ve ince çalıştılar tam olarak 45 Dakikalık vakum yaptılar.

2.jpg
3.jpg
4.jpeg
5.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
1.jpg
11.jpg
10.jpeg

2 saatlik kısa bir incelemedir devamı gelecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Güncelleme
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Güncelleme

Gree Airy Üfleme Performansı
16 Derece ayarlı klima klima 1.5 saat kadar çalıştıktan sonra yapılmaya başlandı üfleme testleri.

Power: 15.5 Derece
4. Kademe: 10.5 Derece
3. Kademe: 8.1 Derece
2. Kademe: 6.3 Derece
1. Kademe: 6.0 Derece
Silent(Sessiz): 3.6 Deree

Bu tetler bittiğinde Klima Üzerindeki Emiş: 24 Nem: %49 olarak ölçüldü.

IMG_20241014_104143.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 saatlik kısa bir incelemedir devamı gelecektir.

İç ünitenin sesi konusunda ne düşünüyorsunuz hocam? Deneyimlediğiniz diğer klimalar varsa kıyas yapabilir misiniz?

@selcukalagoz senin 18.000 btu 127 watt'a nasıl düştü bilmiyorum ama bendeki 12.000 Btü daha 185 Watt altına düşmedi 3.5 saattir.
Hocam sabah saatlerinde güneş doğmadan önce düşmüştü. Ayrıca bizim klima 24 saat durmadan çalışıyor. İçeride kütle sıcaklığı falan kalmamıştı.

Bence en önemli kıstas, 24 saat esasına göre çalıştığında günlük 5kw tüketiyor.

Sabah saatlerinde sabit 53 watt ile çalışıyor üfleme sıcaklığı 19.8
zalım gree 800 gr gazı 53 watla nasıl çeviriyon sen de bakalım 😃
bu klimanın herşeyi diğer modellerden farklı abi 18 ligin kıstığı rakamı görünce umutlanmıştım gree işleri baştan aşağı değiştirmiş gibi duruyor.

Klima kapalı iken 6w çekiyor onuda söyleyeyim.
55 watt çekerken dış ünite çalışmasıda ekledim.

Klima kapalı iken 6w çekiyor onuda söyleyeyim.
55 watt çekerken dış ünite çalışmasıda ekledim.
55w kompresör kendini kapamış olabilir mi acaba?
Neticede teknik verisi bile 100w hocam.

Bizim 18 Gree Airy bekleme modunda 5-6w başta gösterse de bir kaç saat sonra 1w tüketime düşüyor ve sabit 1w kalıyor.

Sizin klima da 1w düşmesi muhtemel hocam.

Şu gree iç üniteyi de tamamen sessiz yapsaymış kusursuz olacakmış resmen.

55w kompresör kendini kapamış olabilir mi acaba?
Neticede teknik verisi bile 100w hocam.

Bizim 18 Gree Airy bekleme modunda 5-6w başta gösterse de bir kaç saat sonra 1w tüketime düşüyor ve sabit 1w kalıyor.

Sizin klima da 1w düşmesi muhtemel hocam.

Şu gree iç üniteyi de tamamen sessiz yapsaymış kusursuz olacakmış resmen.
55 Watt ta stabil 1 saat çalıştı sonra ben kapattım klima. 55 watt çekerken 18 19 20 derece arası üfleme yapıyordu. Dış motorda videoda göründüğü üzere çalışıyordu. @mbirol @Adem Helvacı hocalarım siz ne dersiniz bu duruma ?

55 Watt ta stabil 1 saat çalıştı sonra ben kapattım klima. 55 watt çekerken 18 19 20 derece arası üfleme yapıyordu. Dış motorda videoda göründüğü üzere çalışıyordu. @mbirol @Adem Helvacı hocalarım siz ne dersiniz bu duruma ?
55w iç dış fan tüketimi olabilir. 🤔 Kompresör minimum seviyede 55w zor diye düşünüyorum. 😃🙋🏼‍♂️

55w iç dış fan tüketimi olabilir. 🤔 Kompresör minimum seviyede 55w zor diye düşünüyorum. 😃🙋🏼‍♂️
abi bizim klimalarada çalışmaz 90 100 lerde dediler de mesela gece o 100 wlarda arada ben üşüyordum konfor için durmuyordu ama olabildiğince kısıyordu.

gree de dış ünite fanını öylesine çalıştırmaz adama söverler 🤣

abi bizim klimalarada çalışmaz 90 100 lerde dediler de mesela gece o 100 wlarda arada ben üşüyordum konfor için durmuyordu ama olabildiğince kısıyordu.

Zaten klimalar durduğunda stand by konumunda ne çekiyorsa o watta düşüyor. Mesela bendeki bosch durduğunda 5 watt Fujitsu durduğunda 6 watt çekiyor. Öyle 55 watt çekmiyor diğer klkimalarım, fujitsu durursa zaten üflemede yapmıyor sıfır üfleme. Kaldıki 55 watt 'da durmuş klima 18.5 derece üflermi orasıda tartığılır.

İç ünite fanı en düşük devirde 20 en yüksek devirde 60 watt tüketiyor kaynak inceleriz 😁

Zaten klimalar durduğunda stand by konumunda ne çekiyorsa o watta düşüyor. Mesela bendeki bosch durduğunda 5 watt Fujitsu durduğunda 6 watt çekiyor. Öyle 55 watt çekmiyor diğer klkimalarım, fujitsu durursa zaten üflemede yapmıyor sıfır üfleme. Kaldıki 55 watt 'da durmuş klima 18.5 derece üflermi orasıda tartığılır.
yokyok bu sefer kedi değil harbi çalışıyor
hani kedidir o kedi derler ya 😃

konforlu olur hunharca soğutmaz ihtiyaca göre çalışır mis gibi klima yapmışlar bu sefer sevdim ben.

hunharca soğutan klima bana göre inverter klima değildir.

yokyok bu sefer kedi değil harbi çalışıyor
hani kedidir o kedi derler ya 😃

konforlu olur hunharca soğutmaz ihtiyaca göre çalışır mis gibi klima yapmışlar bu sefer sevdim ben.

hunharca soğutan klima bana göre inverter klima değildir.
Denemek için fan moduna alıp çalıştırmak yeterli fan modunda kaç watt tüketiyor belli olur. 🤔

İç ünite fanı en düşük devirde 20 en yüksek devirde 60 watt tüketiyor kaynak inceleriz 😁
benim klima min 7 civarı max 15 w

e şimdi bu fanları klima kısıp geriye kalan gücü kompresör için kullanırsa neden olmasın sonuçta full dc bu makinalar.
devire göre güç çeker
yıl olmuş 2024 karbon ayak izi yok efendim iklim değişikliği vsvs gree daha düşük watlarda calisan fan veya komp yapmazsa zaten adam değildir 😂

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri