Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Gree Airy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbirol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Arkadaşlar ben cihaz performansını içindeki soğutucu akışkan miktarına göre tartarım açıkcası. Marka ne olursa olsun ,performans konusunda en doğru değer bu bence ,teknik olarak.
Klima sistemi ,havadan havaya ısı pompası bu cihazlar. Soğutma için iç ortamdan aldığı ısıyı ,dış ortama soğutucu akışkan üzerine ısı yükleyerek yapıyor. Isıtmada ise dış havadan aldığı ısıyı iç ortama soğutucu akışkan ile taşıyor. Yani yükü taşıyacak olan bu soğutucu akışkandır. Bu akışkan ne kadar fazla ise (tabi Evaparatör ve kondanser de büyür) o kadar ısı taşınımı olur .

Bunu ME in Naviro , Zen ve LN serisi teknik dökümanlarında da görürsünüz zaten. 12 lik yani 35 serisi ME lerde
Naviro 35 550 gr soğuyucu akışkan
Zen 35 740 gr soğutucu akışkan
LN 35 1000 gr soğutucu akışkan
var. Buda performansın göstergesidir.
Hocam Ururu Sarara R410 Gaz olanı epey araştırdım sizin eski yorumlarınızı dahi okudum o klima hakkındaki, o klimadada 1400 Gram gaz var fakat kullanıcı yorumlarında gördüğüm eski r410 gaz olan krigamine zen kadar kendisini kısamadığı daha fazla elektrük tükettiği yazmaktaydı, tek artısı buşunduğu odaya nem vermesi ve astım bronşit koah hastalarına iyi bir ortam sunması idi. Siz mesela ururu sarara yerine zibro önerdiğiniz yazılar vardı fakat zenginseniz ururu sarara alın yazmıştınız. Bu yazıyıda niye yazdım anlamadım valla 😀😀

Hocam Ururu Sarara R410 Gaz olanı epey araştırdım sizin eski yorumlarınızı dahi okudum o klima hakkındaki, o klimadada 1400 Gram gaz var fakat kullanıcı yorumlarında gördüğüm eski r410 gaz olan krigamine zen kadar kendisini kısamadığı daha fazla elektrük tükettiği yazmaktaydı, tek artısı buşunduğu odaya nem vermesi ve astım bronşit koah hastalarına iyi bir ortam sunması idi. Siz mesela ururu sarara yerine zibro önerdiğiniz yazılar vardı fakat zenginseniz ururu sarara alın yazmıştınız. Bu yazıyıda niye yazdım anlamadım valla 😀😀
Zibro ların Japon serisi için yazmışımdır. Ururu sarara teknoloji farklı tabi. Yani nem verme tekniği çok güzel. paranız çoksa alın derken onun için yazdık. Çok Çok para yoksa Ururru Sarara kalitesinde Japon Zibro alın demişizdir. Zibro 2035 cihazı 2007 den beri tepe tepe kullanıyorum ben mesela.

Bu arada R32 gaz ile R410 gaz miktarları arasında teknik olarak fark yok . Şimdi soru şu. Şu an hangi kapasite makine de 1400 gr gaz var. Ve 1400 gr gaz olan klima ne kadar kısıyor kendini.

ME LN 60 1450 gr gaz var. min 1,4 kw ya (4770 btü )düşüyormuş soğutma da

Zibro ların Japon serisi için yazmışımdır. Ururu sarara teknoloji farklı tabi. Yani nem verme tekniği çok güzel. paranız çoksa alın derken onun için yazdık. Çok Çok para yoksa Ururru Sarara kalitesinde Japon Zibro alın demişizdir. Zibro 2035 cihazı 2007 den beri tepe tepe kullanıyorum ben mesela.
Eski yazılarınızın çoğunu okudum hocam Zibro hakkındaki düşünceleriniz izlenimleriniz hep üst seviye olmuş. Onuda wattmetre ile atanlar olmuştu gayet güzel kusuyordu makina kendisini. Eski yazılarınızı zevkle okuyorum 💛💙

Bu arada R32 gaz ile R410 gaz miktarları arasında teknik olarak fark yok . Şimdi soru şu. Şu an hangi kapasite makine de 1400 gr gaz var. Ve 1400 gr gaz olan klima ne kadar kısıyor kendini.
1400 gram gaz olan makina kendisini ne kadar kısıyor onu hiç bir yerde bulamadım hocam. Onu bir bulabilseydim zaten ururu sararayı belki almıştım, ne yazkki hiç bir yerde bulamadım ben onu.

Kendi sitesinde min soğutma kapasitesi 1,4 kw yazıyor

LN 50 için 1 kw kapasite yazmış min. Yani 241* btü. 150 wat ile bu kapasite olmaz bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu arkadaşta görmüştüm hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu arkadaşta görmüştüm hocam.
Şimdi yazdım Halil e ,abi kompresör durdu duracak iken 80-100 wat dedi. Yayla da klima 16 derece üflüyor. Allah aşkına ne iş yapar 16 derece de klima.

Şimdi Halil den video geldi. Isıtmada dış hava 7 derece , cihaz set 20 derece ,ortam 22 derece olmuş. Klima 135 wat çekiyor. Ağız çıkış 25,5 derece . 25.5 derece üfleme de ısıtma var demek ne kadar doğru. Neye yarar soru işareti

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri