G-tech kalsınHayırlı olsun bu arada gtech iade edip bunu mu alsam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
G-tech kalsınHayırlı olsun bu arada gtech iade edip bunu mu alsam
kış performansını bende merak ettim sanırım sizdede tapo p115 var.Hafta sonu köye gittim bizim 18 lik Gree Airy ses konusunda daha dikkatli inceledim. Dış ünitenin kompresör sesi çok az. Fan sesi var işte biraz.
Dış ünitenin sesi içeri nüfuz etmiyor.
İç ünite ise sesi en kısığa aldığında bile tamam rahatsız etmiyor ama ben buradayım diyor. Ayrıca hava üflemesi baya güçlü. Sanırım fan devrini fazla aşağı kısmıyor. Gree bir seçim yapmış burada. İç fanın devrini biraz daha düşürse daha da azalır.
Bakalım bu kış nasıl performans sergileyecek.
Canavar bu makineler ,doğru kapasite seçimi yapılmış ise performans konusunda No Problem. Ben garanti ederim.kış performansını bende merak ettim sanırım sizdede tapo p115 var.
müsait olursaniz 24 saatlik grafikli tüketim durumu paylaşırsanız sevinirim.
İlginiz için teşekkür Birol ustam 12lik gtech iç we dış ünite ağırlık olarak 12lik airy den üstün hatta 18lik airy le yarışır. Tabi ağırlık olması makineye ne katar ne çıkarır bilemiyorum yorum sizin uzmanlık alanınıza girerG-tech kalsın
Ewet son üründü kapalı orjinal kolilerinde değildi vitrindeydi açık olması dükkanda sergileniyor olması dışında sıfır üründür diye aldım bakalm görecez. Umarım sıkıntılı olmaz, olursa da ne yaparız bilmiyorumsizin gtech için teşhir ürünü demişsiniz umarım sonradan bir sıkıntısı çıkmaz.
İnşallah sorun çıkmaz çok isteyerek beğenerek aldım ben biraz orijinalciyim kapalı kutu olmasını isterdim tabi şuan için üst yıkanabilir filtrenin 2 yerden parmakla yırtılmış olmasının dışında başka sıkıntı göremedim. Servisten yenisini tedarik edebilir miyiz ? Sağlam teslim aldım diye kağıt imzaladık sıkıntı çıkarmazlar umarımSorun çıkmaz ,cihaz kurulum yapılmadı ise.
Evet hocam bende de Tapo P115 var.kış performansını bende merak ettim sanırım sizdede tapo p115 var.
müsait olursaniz 24 saatlik grafikli tüketim durumu paylaşırsanız sevinirim.
Şuan malum havalardan dolayı kullanamıyorum. Kullansamda bu havada size bir bilgi aktarmam mümkün değil yanlış olur. Havalar soğusun testlere başlayacağım.Daha çok bilgi bekliyoruz hocam airy hakkında
Hocam benim aldığım odayı size atmıştım hatırlarmısınız bilmiyorum, 21,5 M2 balkona açılan çift sürgülü kapı var ev arakat dışarısında yalıtım yok. Buraya kadar olan kısmı Gree bayii'de söyledim 9.000'lik Airy istedim bana 12.000 BTU alman lazım en ufak sorunda sorumluluk kabul etmem dedi bana 12.000' lik verdi. Aynı şekilde ME gittim Hare alırsan 15.000' lik Krigamine Zen alırsan 12.000 lik alman lazım dediler. 7. ayda AEP içinde 9.000 'lik istemiştim Adana Midea bayii'de aynı şekilde 12.000 almalısın 9.000 alırsan sorumluluk kabul etmem demişti. Şimdi size sorum benim kapasite seçimi doğrumu oldu yanlışmı ?Canavar bu makineler ,doğru kapasite seçimi yapılmış ise performans konusunda No Problem. Ben garanti ederim.
Aynen öğle ,G-tech daha performaslı cihaz . İzmir de 30 m2 son kat ,soğutma da yardırıyor.İlginiz için teşekkür Birol ustam 12lik gtech iç we dış ünite ağırlık olarak 12lik airy den üstün hatta 18lik airy le yarışır. Tabi ağırlık olması makineye ne katar ne çıkarır bilemiyorum yorum sizin uzmanlık alanınıza girer
Performans tam benlik o zaman oda ölçüsü 4,65 e 4,60.. minimum 5kişi kalıyor odadaAynen öğle ,G-tech daha performaslı cihaz . İzmir de 30 m2 son kat ,soğutma da yardırıyor.
Bu arada sağlam diye teslim aldı iseniz garantiden değişmeyebilir filitreyi. Ama siz yine de servis e tutanak tutturun denetin şansınızı.
Serwisin merhametine kaldı işimiz he. Diger modellerde filtreler hep birbirine uyumlu mu ustamAynen öğle ,G-tech daha performaslı cihaz . İzmir de 30 m2 son kat ,soğutma da yardırıyor.
Bu arada sağlam diye teslim aldı iseniz garantiden değişmeyebilir filitreyi. Ama siz yine de servis e tutanak tutturun denetin şansınızı.
Şimdi Gree de Fairy alsaydınız size 18 lik mi vereceklerdi.Hocam benim aldığım odayı size atmıştım hatırlarmısınız bilmiyorum, 21,5 M2 balkona açılan çift sürgülü kapı var ev arakat dışarısında yalıtım yok. Buraya kadar olan kısmı Gree bayii'de söyledim 9.000'lik Airy istedim bana 12.000 BTU alman lazım en ufak sorunda sorumluluk kabul etmem dedi bana 12.000' lik verdi. Aynı şekilde ME gittim Hare alırsan 15.000' lik Krigamine Zen alırsan 12.000 lik alman lazım dediler. 7. ayda AEP içinde 9.000 'lik istemiştim Adana Midea bayii'de aynı şekilde 12.000 almalısın 9.000 alırsan sorumluluk kabul etmem demişti. Şimdi size sorum benim kapasite seçimi doğrumu oldu yanlışmı ?
Zaten aldık hocam sadece merak ettim.Şimdi Gree de Fairy alsaydınız size 18 lik mi vereceklerdi.
HAre 42 de 700 gr gaz var Airy 9 da da 700 gr gaz var.
Teknik bilgi zayıf olunca sadece adına bakıyorlar cihazın. Krigamine Zen 12 de 740 gr gaz var.
Bayi servis derse ben karışmam , sorumluluk almam, bizim buradan diyecek bir şeyimiz yok tabi.
Mesela üst katımda annem oturuyor onun eve me hare 15.000 btü taktılar 2020 yılında.Şimdi Gree de Fairy alsaydınız size 18 lik mi vereceklerdi.
HAre 42 de 700 gr gaz var Airy 9 da da 700 gr gaz var.
Teknik bilgi zayıf olunca sadece adına bakıyorlar cihazın. Krigamine Zen 12 de 740 gr gaz var.
Bayi servis derse ben karışmam , sorumluluk almam, bizim buradan diyecek bir şeyimiz yok tabi.
Gree Airy kumandası mı bu hocam? Humidity fonksiyonu nedir tam olarak?
Nem alma moduna alınca hidrometre var cihaz da ,ona göre çalışıyor.Gree Airy kumandası mı bu hocam? Humidity fonksiyonu nedir tam olarak?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.