Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi GREE ve MİDEA arasında kararsız kaldım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

REMZİ96

Klimatör
Kadim Üye
Bütçe
25.000
Marka Model Bilgisi
Midea Gree
Geçen aylarda aldığım ME noviro me klimamı düşük seslerde çıkardığı gaz sesi yüzünden iade ettim ME firmasıda çok ilgiliydi kabul etti hatta bir üst model cihaz önerdiler kabul etmedim verdim cihazı şimdi yeni cihaz bakıyorum iki marka arasında kaldım yardıma ihtiyacım var.

20 m2 oturma odasında kullanacağım Gaziantep yazın çok sıcak oluyor bizim apartmanda da yalıtım yok oyüzden klimada 2 özellik arıyorum 1-enerji tasarrufu 2-uzun yıllar kullanabileceğim sağlam bir ürün. Kışın ise çok soğuk günlerde kullanabilirim normalde evde doğalgaz var ama geçen ay çocuk oldu o kışın üşüyebilir Gaziantep soğuk yalıtım yok :)

Gree Fairy 12’lik = 19.000₺
Gree G-Tech 12’lik = 25.000₺

Midea Xtreme Save 12’lik = 21.000₺
Midea All Easy Pro 12’lik = 30.000
Midea Brezlees 12’lik = 33.000₺

Klima’ya ayıracak bütçem normalde çok yok oyüzden birkere alıyım hem az fatura gelsin hemde uzun yıllar kullanayım diyorum fiyat performans olarak hangi ürün fiyatını hakediyor sizlerin düşüncesi nedir acaba?

@Adem Helvacı @mbirol

Geçen aylarda aldığım ME noviro me klimamı düşük seslerde çıkardığı gaz sesi yüzünden iade ettim ME firmasıda çok ilgiliydi kabul etti hatta bir üst model cihaz önerdiler kabul etmedim verdim cihazı şimdi yeni cihaz bakıyorum iki marka arasında kaldım yardıma ihtiyacım var.

20 m2 oturma odasında kullanacağım Gaziantep yazın çok sıcak oluyor bizim apartmanda da yalıtım yok oyüzden klimada 2 özellik arıyorum 1-enerji tasarrufu 2-uzun yıllar kullanabileceğim sağlam bir ürün. Kışın ise çok soğuk günlerde kullanabilirim normalde evde doğalgaz var ama geçen ay çocuk oldu o kışın üşüyebilir Gaziantep soğuk yalıtım yok :)

Klima’ya ayıracak bütçem normalde çok yok oyüzden birkere alıyım hem az fatura gelsin hemde uzun yıllar kullanayım diyorum fiyat performans olarak hangi ürün fiyatını hakediyor sizlerin düşüncesi nedir acaba?

@Adem Helvacı @mbirol
Hocam bebişi Allah analı babalı büyütsün inşallah ?.
Biraz inceledim de G tech kapasite bakımından daha yüksek sanki birde all easy ye göre sökülme işlemi daha kapsamlı imis @mbirol ustanın dediğine göre.
Gree nin kendi ürünleri çok güzel ama işte bir eksiğimiz fazla inceleme si yok enerji yada özellikleri bakımından.
Takdir tabiki sizindir ama en azından iç ünitesi dağıtılan bir klima.
Sağlık ve maddi sürdürülebilir lik açısından çok güzel olurdu.
Yaz sezonu sonuna doğru kötü koku gelince kışın kullanmak için insan tereddüt ediyor.
Sezon öncesi temizlik duygusu bir başka oluyor.

@Adem Helvacı @mbirol

G-Tech incelemeyi çok istedik ancak GREE distribütörü bu konularda fazlasıyla umursamazlar o nedenle elimde somut verileri yok ve ben testlerini kendi yapmadığım ürünlerin katalog verileri üzerinden kesin ve keskin beyanlarda bulunmayı doğru bulmuyorum.

Hatta kendi bölgemde bir tüketiciyi G-Tech almaya ikna ettim sırf gidip inceleme fırsatım olur diye, o bile sonradan 'Yok abi All Easy Pro varken elim gitmedi, All <easy aldım'' dedi o yüzden yine inceleyemedik yoksa bizim datalogger ürünü vs gidip bağlayacaktım bir aylık verilerini almak için.

Bu arada sanırım bu kış Brezless testleri yapacağım bizim evin salonunda.

G-Tech incelemeyi çok istedik ancak GREE distribütörü bu konularda fazlasıyla umursamazlar o nedenle elimde somut verileri yok ve ben testlerini kendi yapmadığım ürünlerin katalog verileri üzerinden kesin ve keskin beyanlarda bulunmayı doğru bulmuyorum.

Hatta kendi bölgemde bir tüketiciyi G-Tech almaya ikna ettim sırf gidip inceleme fırsatım olur diye, o bile sonradan 'Yok abi All Easy Pro varken elim gitmedi, All <easy aldım'' dedi o yüzden yine inceleyemedik yoksa bizim datalogger ürünü vs gidip bağlayacaktım bir aylık verilerini almak için.

Doğrudur abi kağıt üzerinde inceleme başka birebir fiziksel tecrübe başka.
Bir bakarsın yazılım tutmaz kendini kısmaz etmez vsvs hepten sıkıntı.
Brezless woow??? yakışır valla hep merak etmişim.

Hocam bebişi Allah analı babalı büyütsün inşallah ?.
Biraz inceledim de G tech kapasite bakımından daha yüksek sanki birde all easy ye göre sökülme işlemi daha kapsamlı imis @mbirol ustanın dediğine göre.
Gree nin kendi ürünleri çok güzel ama işte bir eksiğimiz fazla inceleme si yok enerji yada özellikleri bakımından.
Takdir tabiki sizindir ama en azından iç ünitesi dağıtılan bir klima.
Sağlık ve maddi sürdürülebilir lik açısından çok güzel olurdu.
Yaz sezonu sonuna doğru kötü koku gelince kışın kullanmak için insan tereddüt ediyor.
Sezon öncesi temizlik duygusu bir başka oluyor.
Amin abi teşekkür ederim. Benimde fiyat donanım olarak baktığımda G-Tech dikkatimi çekiyor ama dediğin gibi incelemesi çok yok Birol abi inceledi mi acaba onun verileri nedir ? Fiyatı bana çok cazip geldi oyüzden gönlüm ona kayıyor keşke net bir şekilde inceleyen birisi olsa kafamız rahat alırdık :)

Abi G-Tech incelemenize mi umursamaz davrandılar yoksa tüm Gree ürünlerine mi öyle davranıyorlar satış sonrası destek çok önemli ürünü alıp bir sorun olduğunda da ortada kalmayalım sonra.. G-Tech katalog verilerine bakarak All Easy ile çok fark yok 5 bin tl fazla vermeye değer mi bilmiyorum bazende 5 fazla vereceğime 8 fazla veriyim Brezless alayım diyorum. Yada Fairy ve Xtreme bunlara göre 5-10 bin ₺ daha ucuz onu mu alsam diyorum çok kararsızım :)

Amin abi teşekkür ederim. Benimde fiyat donanım olarak baktığımda G-Tech dikkatimi çekiyor ama dediğin gibi incelemesi çok yok Birol abi inceledi mi acaba onun verileri nedir ? Fiyatı bana çok cazip geldi oyüzden gönlüm ona kayıyor keşke net bir şekilde inceleyen birisi olsa kafamız rahat alırdık :)
Birol ustaya YouTube yorumlar da yine biri sormuş g tech incelicek misin diye.
Oda artık yorulduğunu ve sektörün bunu hak etmediğini ifade etmiş muhtemelen birol usta artık kafa dinlemeye çekilmiştir en son karavanla uğraşıyordu ama yinede gtech i iyi tanır bir fikir verir bence.

Birol ustaya YouTube yorumlar da yine biri sormuş g tech incelicek misin diye.
Oda artık yorulduğunu ve sektörün bunu hak etmediğini ifade etmiş muhtemelen birol usta artık kafa dinlemeye çekilmiştir en son karavanla uğraşıyordu ama yinede gtech i iyi tanır bir fikir verir bence.
Klima forumundan sordum G-Tech i 25 e bulduysan kaçırma al demiş başka birşey dememiş yorgun galiba bu sorulardan :)

Abi G-Tech incelemenize mi umursamaz davrandılar yoksa tüm Gree ürünlerine mi öyle davranıyorlar satış sonrası destek çok önemli ürünü alıp bir sorun olduğunda da ortada kalmayalım sonra.. G-Tech katalog verilerine bakarak All Easy ile çok fark yok 5 bin tl fazla vermeye değer mi bilmiyorum bazende 5 fazla vereceğime 8 fazla veriyim Brezless alayım diyorum. Yada Fairy ve Xtreme bunlara göre 5-10 bin ₺ daha ucuz onu mu alsam diyorum çok kararsızım :)
Abi bizi komple yani olduğu gibi görmezden geliyorlar zira defalarca haber yolladım kendilerine dedim ki ''neyi istiyorsanız yollayın inceleyelim, bizde marka takıntısı yok, mal ne ise test eder sonuçları paylaşırız o kadar.''

Yani biz yokmuşuz gibi, sanki onlara hiç ulaşmıyormuşuz gibiler :D

Gree G-Tech 12.000 btü aldım bugün 1 hafta sonra gelecekmiş kurulduğunda izlenimleri mi paylaşırım sizinle teşekkürler herkese :)
Vay beeeeeeeeeeeeee

Nihayet Forumumuzda bir GREE G-TECH incelemesi görebileceğiz.

Kullanıcı deneyiminiz bizim için gerçekten çok önemli, montaj esnasında da birkaç kare foto alırsanız çok mutlu oluruz

AMAN diyorum VAKUM konusuna dikkat

Hayırlı uğurlu olsun inşallah memnun kalırsın kardeşim
Abi Turgut Müdür ile dün görüştüm, Brezless testlerine kesin 1 Kasım itibariyle başlıyorum :ok

Klima geldiğinde her zaman olduğu gibi montaj sürecini video ile kayıt altına alır ve klimayı söktürüp parçalatırır tüm kodlarını vs alır paylaşırız :ok

Sonrasında 1 Kasımda açılıp muhtemelen 30 Nisanda kapatılacak ısıtma testlerini görelim. Tabi asıl önemli olan verileri 1 Aralık ve 30 Mart arası, Kasım ve Nisanı hepimiz biliyoruz tam kış değil neticede.

Abi Turgut Müdür ile dün görüştüm, Brezless testlerine kesin 1 Kasım itibariyle başlıyorum :ok

Klima geldiğinde her zaman olduğu gibi montaj sürecini video ile kayıt altına alır ve klimayı söktürüp parçalatırır tüm kodlarını vs alır paylaşırız :ok

Sonrasında 1 Kasımda açılıp muhtemelen 30 Nisanda kapatılacak ısıtma testlerini görelim. Tabi asıl önemli olan verileri 1 Aralık ve 30 Mart arası, Kasım ve Nisanı hepimiz biliyoruz tam kış değil neticede.
Hadi hayırlısı olsun abi.
Doğrudur abi kışın sert koşulları Aralık ila mart arasında gerçekleşiyor.
İnceleme envanter ine brezless te gelecek arkadaşımızda g tech ile dahil olursa bende tam tesisat sezon başında kontağı açıp kış sezonu sonuna kadar kapatmayacağım.
Bence çok güzel olacak??

Vay beeeeeeeeeeeeee

Kullanıcı deneyiminiz bizim için gerçekten çok önemli, montaj esnasında da birkaç kare foto alırsanız çok mutlu oluruz

Bir önceki ME vakum konusunda ağzım yandı abi buna dikkat edecem teşekkürler herşey için :)

Vay beeeeeeeeeeeeee

Montaj yapıldı bugün kullanılan takozlar hariç iyiydi herşey şuanlık güzel ama dış ünite peteklerinde ufak tefek yamukluklar var normal mi acaba @Adem Helvacı

:

Ekli dosyalar

• IMG_0019.JPG
    IMG_0019.JPG
    33.2 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_0012.JPG
    IMG_0012.JPG
    30.2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_0018.JPG
    IMG_0018.JPG
    89.6 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_0017.JPG
    IMG_0017.JPG
    73.8 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    87.8 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    68.7 KB · Görüntüleme: 124
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri