Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Grundig 65 ghq 9500 hakkında yardım istiyorum

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Leventtttt

Meraklı
Meraklı
Marka Model Bilgisi
Grundig 65 ghq 9500
Öncelikle Kahramanmaraştan selamlar. Malum deprem bölgesindeyiz eşyalarım depremde büyük zarar gördü. Bir kaç gün önce vatandan 65 ghq 9500 model tv aldım. Ekranda siyahlıklar ve ışık sızmaları var. Ayrıca uydu yayınlarında ve youtube videoları izlerken hareketli sahnelerde görüntüde bozulmalar oluyor. Memc özelliği kapalı ya da açık fark etmiyor MEMC açıkken daha kötü oluyor. Seyir zevki sıfır. Servis çağırdım geldi firmaya mail attik iade kabul olmadı dedi. Bunlar normalmiş. Sanki ilk kez televizyon alıyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG20240309173942.jpg
    IMG20240309173942.jpg
    28.1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20240309164903.jpg
    IMG20240309164903.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20240308131159.jpg
    IMG20240308131159.jpg
    41.9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG20240309181638.jpg
    IMG20240309181638.jpg
    36.3 KB · Görüntüleme: 59
Normal değil gibi duruyor. Mağazadan Piksel Kontrol uygulamasını yükleyip testleri yapıp buradan paylaşın. Karanlık ortamda olsun. Fotoğrafı çekerken ışık ayarlarını düzgün yapın.

Normal değil gibi duruyor. Mağazadan Piksel Kontrol uygulamasını yükleyip testleri yapıp buradan paylaşın. Karanlık ortamda olsun. Fotoğrafı çekerken ışık ayarlarını düzgün yapın.
Şu an evde değilim tekrar yüklerim. Hareketli hızlı sahnelerde ki bozulmalar can sıkıcı. Bir futbol maçı ya da basketbol maçı izlerken oyuncuların ayakları elleri ya da topun hareketleri bozuluyor. 120 herz ekran var ama memc özelliği açınca da düzelme olmuyor. Buda bir sorun değilmidir? Birde üzerine ışık sızmaları ve bulutlanmalar eklenince aldığıma pişman oldum

Şu an evde değilim tekrar yüklerim. Hareketli hızlı sahnelerde ki bozulmalar can sıkıcı. Bir futbol maçı ya da basketbol maçı izlerken oyuncuların ayakları elleri ya da topun hareketleri bozuluyor. 120 herz ekran var ama memc özelliği açınca da düzelme olmuyor. Buda bir sorun değilmidir? Birde üzerine ışık sızmaları ve bulutlanmalar eklenince aldığıma pişman oldum
IMG_20240314_224320.jpg

Bana gelen ilk Tv gibi. Ben servis çağırdığımda hemen değişim yapılmıştı.siz ısrarcı olun değişim isteyin
Israrcı oldum kardeşim. Bunlar normal diyip arkasına bakmadan gitti. Vatan bilgisayardaki satıcıyla görüştüm başka bir servis yönlendirecek ve eve geldiklerinde telefonu bana verirsin dedi. Umarım değişim yaparlar. Yoksa tüketici hakem heyetine gidip aylarca uğraşmak zorunda kalacağım. Burası deprem bölgesi kendimizi yeni toparliyioruz birde bunla uğraşmak zorunda kalacagim için üzgünüm

Israrcı oldum kardeşim. Bunlar normal diyip arkasına bakmadan gitti. Vatan bilgisayardaki satıcıyla görüştüm başka bir servis yönlendirecek ve eve geldiklerinde telefonu bana verirsin dedi. Umarım değişim yaparlar. Yoksa tüketici hakem heyetine gidip aylarca uğraşmak zorunda kalacağım. Burası deprem bölgesi kendimizi yeni toparliyioruz birde bunla uğraşmak zorunda kalacagim için üzgünüm
Tüketici hakem heyetine verin. Zaten televizyonu elinizden almayacaklar. Değişim kararı çıkana kadar kullanır değişim kararı çıkınca da paşa paşa değişecekler dert etmeyin. Panel 120 hz ama televizyona gelen görüntü düşük kalite ve bitrate de olduğu için televizyonub gerçek performansını konsol bağlayarak alırsınız. Ayrıca bu televizyonun kılçık bir özelliği panel 120 hz desteklemesine rağmen 4k 120 hz görüntü veremiyor anakart donanımından kaynaklı olarak.

Tüketici hakem heyetine verin. Zaten televizyonu elinizden almayacaklar. Değişim kararı çıkana kadar kullanır değişim kararı çıkınca da paşa paşa değişecekler dert etmeyin. Panel 120 hz ama televizyona gelen görüntü düşük kalite ve bitrate de olduğu için televizyonub gerçek performansını konsol bağlayarak alırsınız. Ayrıca bu televizyonun kılçık bir özelliği panel 120 hz desteklemesine rağmen 4k 120 hz görüntü veremiyor anakart donanımından kaynaklı olarak.
Görüntüdeki siyahlıklari ve ışık sizmalarini geçtim. Hem normal yayınlar hemde İnternet videolarında görüntü bozuluyor. Normal değil yani. Normal 50 herz tvlerdeki akıcılık bile yok. Futbol maçında koşan adamların ayakları ya da topun hareketi top görünmüyor bile

Görüntüdeki siyahlıklari ve ışık sizmalarini geçtim. Hem normal yayınlar hemde İnternet videolarında görüntü bozuluyor. Normal değil yani. Normal 50 herz tvlerdeki akıcılık bile yok. Futbol maçında koşan adamların ayakları ya da topun hareketi top görünmüyor bile
Bu problemleri de belirtin hakem heyeti dilekçenizi doldururken

Öncelikle Kahramanmaraştan selamlar. Malum deprem bölgesindeyiz eşyalarım depremde büyük zarar gördü. Bir kaç gün önce vatandan 65 ghq 9500 model tv aldım. Ekranda siyahlıklar ve ışık sızmaları var. Ayrıca uydu yayınlarında ve youtube videoları izlerken hareketli sahnelerde görüntüde bozulmalar oluyor. Memc özelliği kapalı ya da açık fark etmiyor MEMC açıkken daha kötü oluyor. Seyir zevki sıfır. Servis çağırdım geldi firmaya mail attik iade kabul olmadı dedi. Bunlar normalmiş. Sanki ilk kez televizyon alıyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Merhaba. Aynı durum benim 55 inç versiyonunda da var. Bazı renklerde kendini belli ediyor.

Bende mi değişim istesem?

Teşekkür ederim ilginize. Cumartesi başka bir servis çağırdım o da değişim kabul etmezse hakem heyetine başvuracağım
Değişim işlerine servisler bakmıyor. Servisin yapacağı tek şey talebinizi sisteme girmek. Kalan işe fabrika onay verir. İlk gelen servis şikayetinizi sisteme girmeden NORMAL deyip gittiyse art niyetli davranmıştır.

Değişim işlerine servisler bakmıyor. Servisin yapacağı tek şey talebinizi sisteme girmek. Kalan işe fabrika onay verir. İlk gelen servis şikayetinizi sisteme girmeden NORMAL deyip gittiyse art niyetli davranmıştır.
Evet aynen oldu. Vatan bilgisayarda ki tv yi bana satan satış sorumlusuyla görüştüm telefonla çektiğim resimlere baktı. Servis talep olustursun ben buradan degistiririm ya da istediğin başka bir televizyon veririm dedi. Ama servisin tutanağı gerek dedi. Yarın beklediğim gibi olur inşallah. Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim

1 ay olmamış daha. Servis çağır geldiklerinde durumu söyle değişim istiyorum de. Ben tekrar çağırdım yarın gelecekler. Ama başka bir servis aynı servisi cagirmadim. Ayrıca 3 yıl garantisi var.
Oluşturdum hocam yarın gelecekler bakalım. Benim için çok çok büyük bir eksisi yok ama sorunsuz hâlini kullanmak varken neden böyle kullanalım o da var. Sonuçta onca para verdik. Teşekürler.

Oluşturdum hocam yarın gelecekler bakalım. Benim için çok çok büyük bir eksisi yok ama sorunsuz hâlini kullanmak varken neden böyle kullanalım o da var. Sonuçta onca para verdik. Teşekürler.
Servis geldi kontrol etti ve sorun olduğunu söyledi. Değişim talep edeceğiz ama orada nasıl bir karar alırlar bilemiyorum dedi. Akşamdan çektiğim fotoğrafları da gönderdim iyi ki çekmişsiniz dedi. 65 inç olanının kurulumunu dün yapmış onda böyle bir sorun yokmuş.

Servis az önce geldi kontrollerini yaptı bendeki resimleri aldı ve gitti. Bana bu fişle vatana gitmemi söyledi. Bu fiş değişim için yeterli mi? İade ve değişim ibaresi yazmıyor çünkü 😊

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-16-12-18-14-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-03-16-12-18-14-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    35.3 KB · Görüntüleme: 26
Benim televizyon değişim ya da iade olarak onaylandı 😊

Ekli dosyalar

• IMG_20240316_133505.jpg
    IMG_20240316_133505.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 17
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri