Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 386
Nasıl yani bir de bu mu çıktı şimdi? Bende sehpa üstünde kullanıyorum.
Forumdaki geçmiş mesajları okumadınız mı sehpa üstünden kendi kendine düşen oldu bir tane. Ha bu hepsinde sorun olduğu anlamına gelmiyor tabi ben montaj esnasında uyarılarınmı yapıp montajın daha sağlam yapılmasını söyledim şimdiye kadar da bir problem olmadı ama zaten bayramdan sonra ayak değişecek daha sağlamıyla.

Teyite muhtaç bir konu ama 2 arkadaşa da ulaşmış firma ayak değişimi için. Siz yeni aldığınız için ya bayide değişti ya da fabrika da yeni ayakla koyuldu kutuya.
Grundig evet aradık bazı musterileri dedi neye göre muallak. Ben de alalı 1,5 oldu. Bir şeyi de doğru dürüst yapın yahu valla samsung lg almadigima pişman ettiler

Arcelik A65 Q 990 A modelinde 120hz ibaresi var sitede. ayni tv ghq 9500 ile
Ben bu modellere ilk başta mesafeli yanaşmıştım 120 hz meselesi için. Satıldıkları fiyatta 120 hz televizyonun esamesi okınmuyordu çünkü. 19-20 Bin TL'ye millet GHQ9500 aldı ama nasıl 120 hz ise 4K da çalışmıyor :D

4k 120hz yok, TV streaming içeriklerde saniyelik takılmalar oluyor, dolby vision içerikleri hdr10 olarak açıyor. Saçma sapan birşey yapmışlar ucuza aldım tamam ama bunlardan dolayı izlerken canı sıkılıyor insanın yarın servis çağırdım anlatacağım durumu.

Arkadaşlar bu durumları tüm forum sitelerinde de yazmanızı rica ediyorum.Bize yanlış bilgilendirme yapılmış hatalı ütetilen bu tv leri kakalayamazlar.Birazdaha gündem oluşsun lütfen...

Son düzenleme:
65” duvara montaj yapılan ürün içinde aradılar ayak değişimi, duvarda kullanıyorum dememe rağmen sıkıntı yok değişim yapalım ileriye dönük kullanırsanız diye dediler.

Kutuyu balkonda yarım yamalak açtım da değişecek ürünler ince uzun ortası U şeklinde olan uzun ayak ve sırt yaslamalık olan parça sanırım

65” duvara montaj yapılan ürün içinde aradılar ayak değişimi, duvarda kullanıyorum dememe rağmen sıkıntı yok değişim yapalım ileriye dönük kullanırsanız diye dediler.

Kutuyu balkonda yarım yamalak açtım da değişecek ürünler ince uzun ortası U şeklinde olan uzun ayak ve sırt yaslamalık olan parça sanırım
Bunların hepsi ayıplı ürün ilerde kanun çıkacak o zaman bilirkişi ayaklarda hata olduğunu tespit ederse yeni çıkacak kanuna göre güncel fiyattan ödeme yapacaklar dertleri bu bence

Bunların hepsi ayıplı ürün ilerde kanun çıkacak o zaman bilirkişi ayaklarda hata olduğunu tespit ederse yeni çıkacak kanuna göre güncel fiyattan ödeme yapacaklar dertleri bu bence
Zannetmiyorum. Ayak kırılma vakalarında artış olmuş olabilir ya da bu forumdaki üyenin olayından sonra ayağı araştırmış olabilirler.

Yarın 16:00-18:00 arası servis gelecek.

Yaşanan problemleri paylaşırsanız servise göstereyim. Ps5 I'm yok 120hz olayını test edemem. Fakat memc dir micro dimmingdir bunları test etmek için ne yapmalıyım ve ekstra ne göstermeliyiz nasıl göstermeliyiz memc bi çalışıyor bi çalışmıyor

Bu sabah servis geldi takılma olayını anlattım. Yazılım varsa gelip yükleyeceklerini söylediler ve Tv'yi sıfırladılar. Sıfırladıktan sonra dolby vision içerikleri doğru düzgün açmaya başladı ilginç bir şekilde takılma sorunu da çözüldü :D
Yarın 16:00-18:00 arası servis gelecek.

Yaşanan problemleri paylaşırsanız servise göstereyim. Ps5 I'm yok 120hz olayını test edemem. Fakat memc dir micro dimmingdir bunları test etmek için ne yapmalıyım ve ekstra ne göstermeliyiz nasıl göstermeliyiz memc bi çalışıyor bi çalışmıyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri