Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Beni de aradılar. Anlaşılan ayak değiştirenlerin kaydında bir sorun var. Ben zaten kendim 2 ay önce hallettim arayarak onları.

Beni de dün aradılar. Gün içinde müsaitseniz değiştirelim dediler. Bugün sabaha randevu aldım. Geldiler, 5 dakika bile sürmedi. Hemen değiştirip gittiler.

Parçanın farkı bariz belli, iyi oldu değişmesi.

İlk alanlardanım. Mevzu ortaya çıkınca aramadım bekledim. Ancak aradılar yani. İlk (umarım son) ayak değişimi.
Bizi ise kendimiz arayıp değiştirtmemize rağmen aradılar. Anlaşılan kaydı müşteri hizmetlerinde yok. Neyse, geleceklerse zaten 3. bir ayak çıkmadıysa giderler farkına varıp ya da servis bildirildiyse müşteri hizmetlerine zaten değişti diye gerek kalmaz gelmelerine.

Arkadaşlar merhaba 4 ay evvel 55 inç olanını aldım bir ay önce ise ayakların müşteri hizmetleri arayarak değiştirildiğini öğrenmiştim firmayı aradım yani grundingi
Onlar da bölgeye bakan servisin numarasını verdiler servis de bana ayaklar kırılmadıysa değiştiremeyiz dedi siz nasıl değişim yaptırıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz bu arada şu an televizyon duvarda ama yarın ayaklar üzerine kurabilirim

Arkadaşlar merhaba 4 ay evvel 55 inç olanını aldım bir ay önce ise ayakların müşteri hizmetleri arayarak değiştirildiğini öğrenmiştim firmayı aradım yani grundingi
Onlar da bölgeye bakan servisin numarasını verdiler servis de bana ayaklar kırılmadıysa değiştiremeyiz dedi siz nasıl değişim yaptırıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz bu arada şu an televizyon duvarda ama yarın ayaklar üzerine kurabilirim
Ayak kırılınca televizyon kırılmıyor muymuş akılsızlığa bakın. Sonra da diyecekler düşürdünüz kırdınız değişemeyiz. Tekrar arayın 444 0 888'i konuşun cihazın modelini belirtin ayağının değişmesini söyleyin ilgilenirler.

Ayak kırılınca televizyon kırılmıyor muymuş akılsızlığa bakın. Sonra da diyecekler düşürdünüz kırdınız değişemeyiz. Tekrar arayın 444 0 888'i konuşun cihazın modelini belirtin ayağının değişmesini söyleyin ilgilenirler.
Aynı şeyleri dedim zaten kırıldıktan sonrası ayağı değiştirseniz ne olur değiştirmesiniz ne olur diye işte cins . Peki siz işi Grundig in müşteri hizmetlerinden mi ayarladınız. Şu işin yolu yurdunu anlatır mısınız

8 haziranda onlara tebellüğ edilmiş 15 gün bekleyeceğim itiraz olmassa bakalım artık .....size hatasız tv verdiler mi her geldiklerinde jelatini kaldırıp test mi yaptılar...
Hocam ben genelde jelatini sokturmuyorum açıkçası bu sefer ben farkına varmadan söktüler sorun yok zaten cihazda gene bulutlanma bir tane ölü piksel ve ışık sızması ama diğerlerine göre gene iadere eder bide çerçeve oturmamış arkadan duvara ışık yansıyor maalesef 1-2 hafta kullanılan eğer bulutlanma ve ışık sızması devam ederse tekrar tüketici hakem heyetine başvurup ürünün misliyle değişimini isticem

Aynı şeyleri dedim zaten kırıldıktan sonrası ayağı değiştirseniz ne olur değiştirmesiniz ne olur diye işte cins . Peki siz işi Grundig in müşteri hizmetlerinden mi ayarladınız. Şu işin yolu yurdunu anlatır mısınız
Bende bu televizyon yok fakat bu televizyonları alanlara marka ulaşıyor ayak değişimi için.

Bende bu televizyon yok fakat bu televizyonları alanlara marka ulaşıyor ayak değişimi için.
Dün grunding'den müşteri hizmetleri aradı servis yönlendirdi ve ayakları değiştirdi tek farkı ayağın orijinal kutusunda geleninin kodu A iken yeni gelen ayağın kodu ise AB
Bayağı değişenler bir koduna dikkat edebilir mi Bir bakalım karşılaştıralım arkadaşlar

Dün grunding'den müşteri hizmetleri aradı servis yönlendirdi ve ayakları değiştirdi tek farkı ayağın orijinal kutusunda geleninin kodu A iken yeni gelen ayağın kodu ise AB
Bayağı değişenler bir koduna dikkat edebilir mi Bir bakalım karşılaştıralım arkadaşlar
Ben koduna bakmadım. Tasarım olarak vida takılan yer güçlendirilmiş. Önceki mesajlarda foto atan vardı.

hayırlı olsun hocam 55 inç olan versiyon dikkatimi çekti benimde indirim denk gelirse almayı düşünüyorum stand ayaklarıyla fotoğraf atar mısın? bir de sitesinde panelin 120 hz olduğu yazıyor bu doğru mudur?

bu sitede gözüken 60 hz çünkü
75GHU9000 kontrol ettiğimde 120hz gözüküyor.
120 Hz 4k da yok hocam. 55 inç olanı ps5 ile kullanıyorum. 4k ayarlarda 120 Hz çıkmıyor

Ekli dosyalar

• IMG_20240611_003447.jpg
    IMG_20240611_003447.jpg
    32.7 KB · Görüntüleme: 17
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri