Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 342
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 329
Memc epey kötü 4k videoda dron beyaz kayalıklardan geçerken dalgalanma şeklinde siyahlıklar oluşuyor trt1 izlerken farkettim kol ve bacak hareketlerinde kenarlarda garip hareler oluyor...gözle görülür bir değişim yada iyileştirmeye rastlamadım.
Görüntü ayarlarında MPEG NR ve DNR ayarını kapatın sorun çözülecektir.

Arkadaşlar merhabalar uyduda trt1 frekansını ayarlamama rağmen bi bakıyorum sinyal yok bi bakıyorum yayın var o kadar ayarladım uğraştım olmuyor şu an sinyal yok diyor geçen türkiye maçını internetten izledim yayın geç geliyor sinir bozucu yaa . Var mı bir çözümü bi ben mi bu sorunu yaşıyorum acaba ?

Arkadaşlar merhabalar uyduda trt1 frekansını ayarlamama rağmen bi bakıyorum sinyal yok bi bakıyorum yayın var o kadar ayarladım uğraştım olmuyor şu an sinyal yok diyor geçen türkiye maçını internetten izledim yayın geç geliyor sinir bozucu yaa . Var mı bir çözümü bi ben mi bu sorunu yaşıyorum acaba ?
Çanak sinyal gücü ve kalite değerlerini kontrol edin

Euro2024 ile ilgili TRT ye uyarı yapılmıştı onunla alakası olabilir araştırınız

Trt sinyal gücünü düşürmüş uyduda cihazlarda sorun yok

Merhaba

TRT1 i izleyebilen var mı? 3-4 gündür sinyal yok hatası alıyor. Euro24 ile ilgili bir konu ama bir çözümü olmalı mutlaka.

Buradan yeniden kurulum yapmayı deneyin ben eski Arçelik TV ye bunu yapınca düzeldi.
Defalarca silip tekrar yaptım. Hatta TKGS yi kapatıp manuel olarak arama yaptım. Kanalı şifreli olarak görüyor. Bir yerlerde BISS KEY girme alanı olmalı. Maç yayınları sırasında kanal şifreli hale geliyor. Mecburen TABİİ den izleyeceğim bu akşam ama gerçekten çok saçma. Mutlaka bir yolu olmalı. Tüm arkadaşlar izleyebiliyor mu? Bir tek forumdaki 3-5 arkadaştamı sorun var ? :)

Defalarca silip tekrar yaptım. Hatta TKGS yi kapatıp manuel olarak arama yaptım. Kanalı şifreli olarak görüyor. Bir yerlerde BISS KEY girme alanı olmalı. Maç yayınları sırasında kanal şifreli hale geliyor. Mecburen TABİİ den izleyeceğim bu akşam ama gerçekten çok saçma. Mutlaka bir yolu olmalı. Tüm arkadaşlar izleyebiliyor mu? Bir tek forumdaki 3-5 arkadaştamı sorun var ? :)
Sorun herkeste var. Tarama yapınca 3 4 tane trt1 çıkıyor. Onların bir tanesi şifresiz açılıyor. Biss key girmeye gerek yok. Şifreli olanları silebilirsiniz.

Sorun belkide kullanılan çanakta olabilir 90 ve 120lik çanak yerine 60lık kullanılırsa sorun oluyor diye yazmış biri

Anladığım kadarıyla TRT kasten sinyal düşürmenin şeyini çıkardı. İnsanlar iyice vızıklayınca normale çektiler. Uefa bir şey derse bahane olsun diye yaptılar. Sinyal şu an eskisi gibi.

Köye 90lık anten taktırırken “boşa büyük almışsın abi, 60lık yeterdi” diyen bilgiç uyducuya da selam olsun. Bir daha gerekirse daha bir büyüğünü taktıracağım :)

Anladığım kadarıyla TRT kasten sinyal düşürmenin şeyini çıkardı. İnsanlar iyice vızıklayınca normale çektiler. Uefa bir şey derse bahane olsun diye yaptılar. Sinyal şu an eskisi gibi.

Köye 90lık anten taktırırken “boşa büyük almışsın abi, 60lık yeterdi” diyen bilgiç uyducuya da selam olsun. Bir daha gerekirse daha bir büyüğünü taktıracağım :)
Birde lnb ayarı da önemli herhalde hocam onun da hassas ayarlanması lazım

Biss key olan kanalı açınız ayar düğmesini basınız yani çark resmi olan sağa giderek gelişmiş seçenekleri açınız alta indiğinizde biss anahtarı menüsü var lakin bu menü biss iateyen kanal açıkken aktif oluyor yoksa aktif olmuyor ya da uydu taramasını tkgs operetör modundan standart moda alınız daha sonra otamati taratınız trt 1054 ferekans en başataki trt1 olarak geliyor o biss keyli yukarda anlatyığım şekilde yapıp biss meniye girin bşs key güncelle deyiniz hepsi sıfırsa en başa 1 koyup diğerleri hep sıfır olacak kaydediniz.. Bu arada içinizde grundig 65 monoco ghq 9550 A kullanan var mı memnun mu değişime hala onay vermedim bu modeli değişim için teklif ettiler emin değilim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri