Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig vs. Regal Kurutma Makinası

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

enginckc

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15000
Marka Model Bilgisi
Grundig Gdh82
GRUNDIG GDH82 8 KG ve
Regal 90221 9 KG Kurutma Makinası modellerinden hangisini önerirsiniz?
İkisi de 13.500 TL
Regal'in çelik kazanı cezbediyor sadece.
Regal 112 litre tambur.
Grundig 118 litre tambur.
Garanti süresi bile bitmeden paslanan Vestel Buzdolabı,
4 senede rulman dağıtan Vestel çamaşır makinesinden sonra Vestel grubuna mesafeliyim açıkçası ama Grundig'de de durumun farklı olduğunu düşünmüyorum.

Vestel üretimi çamaşır makinesi bedava olsa almayın derim. Buzdolabına temkinli yanaşın derim. Kurutma makinelerinde memnuniyet genelde biraz daha yüksek ama sesli çalışır biraz bilginiz olsun. Arçelik grubunda giriş modellerde çelik kazan kalmadı diye biliyorum. Galvaniz kaplama kazanlara döndüler maaliyetlerden dolayı. Bir zararı var mı yok ama paslanmaz çelik kazan varken neden galvaniz olsun. Bütçe düşük olunca elbet tam manasıyla alınacak bir ürün bulmak zor. Orası öyle olsa burası böyle olsa diyoruz hep. Grundig GDH 82 ve 92 benim beğendiğim modellerdir değerlendirilebilir.

Bizde Altus 10kg kurutma makinesi var ve gayet memnunuz. Garanti uzatma yaptırınca en azından 7 sene içimiz rahat oluyor, eminim Vestel'de de aynı sistem vardır.

Bizde Altus 10kg kurutma makinesi var ve gayet memnunuz. Garanti uzatma yaptırınca en azından 7 sene içimiz rahat oluyor, eminim Vestel'de de aynı sistem vardır.

Garanti uzatma olayı Vestel grubunda da Arçelik grubunda da tüm alt markalarla birlikte mevcut. Vestel grubunun garanti uzatma ücretleri genellikle Arçelik grubuna göre daha uygun

Sevgili Murat kardeşimin belirttiği gibi Vestelden dinlenmeden kaçılması gerekenüretimler var ÇM ler gibi.
Bunca senedir kendisini yıkayıcı grubunda geliştirememiş veya ''Nasılsa her şekilde alan var'' mantığı ile geliştirmek istememiş olan bir markanın kurutma makinesine de mesafeli yaklaşmak zorunda kalıyoruz yine de tüketici geri bildirimleri + servis geri bildirimlerinin bazıları sesli çalıştığı yönde.

İşin içinde Vestel olunca ister istemez ''Bu sefer nesinden (ç)aldılar acaba?'' diye düşünmeden geçemiyoruz.

Koç grubu da mükemmel olmasa da yine de daha güvenilir vestel efendiye nazaran. (kişisel fikirdir)

Sevgili Murat kardeşimin belirttiği gibi Vestelden dinlenmeden kaçılması gerekenüretimler var ÇM ler gibi.
Bunca senedir kendisini yıkayıcı grubunda geliştirememiş veya ''Nasılsa her şekilde alan var'' mantığı ile geliştirmek istememiş olan bir markanın kurutma makinesine de mesafeli yaklaşmak zorunda kalıyoruz yine de tüketici geri bildirimleri + servis geri bildirimlerinin bazıları sesli çalıştığı yönde.

İşin içinde Vestel olunca ister istemez ''Bu sefer nesinden (ç)aldılar acaba?'' diye düşünmeden geçemiyoruz.

Koç grubu da mükemmel olmasa da yine de daha güvenilir vestel efendiye nazaran. (kişisel fikirdir)
Sevgili Adem hocam ,
dün mağazaları dolaştım.
Gerek Electrolux ,
gerek Grundig modelleri ve de Regaller'i inceledim.
Plastik kapaklar,
plastik kalitesi düşük ön paneller,
ve galvanizli kazanlar hiç içime sinmedi desem yeridir.
Regal 'de ise cam kapak ve çelik kazan ile nispeten daha kaliteli diyebileceğim ön panel aklımı çelmedi değil.
Daha önce paslanma sorunu yaşadığım Vestel Nf450 buzdolabı ve bulaşık Makinesi ile 4.yılda rulman dağıtan çamaşır makinesinden sonra kendim kaşınıyorum galiba bilemedim.
Yine de sizin markaya değil modele bakalım düsturunuzla hareket edeceğim.

An itibariyle ,
Regal km 90222 15bin
Electrolux 8 KG 18 bin
Grundig 9634 18bin internet satış fiyatları.

KM90222 özelinde teknik dökümanınız mevcut mudur acaba elinizde kompresör bilgisi vs.

Diğer husus mağaza fiyatlarında ,
çeyiz mağazaları Electrolux'e 31bin ,
Grundig kendi mağazası 27bin
Regal kendi mağazası 23bin fiyat çekti peşin.
Onlara da hak veriyorum dükkan kirası, personel vs.
Electrolux ise ne ara aparatı ne gider bağlantı borusunu ücretsiz veriyor.
Hepsine fahiş ve ekstra fiyat istiyor.

Grundig yerine Altus modellerine bakın. Aynı ürünlerdir ama Altus da bulunabilirlik daha kolaydır. Altus un ısı pompalı 10 kg modelleri bu aralar baya revaçta.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri