Mera neresiGunaydin icin geç kaldim, gece baliktaydim, senemin ilk levregini aldim ben cok mutluyumveeee hepinize iyi musmutlu günler dilerim
![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mera neresiGunaydin icin geç kaldim, gece baliktaydim, senemin ilk levregini aldim ben cok mutluyumveeee hepinize iyi musmutlu günler dilerim
![]()
Geç dalganıMera neresi![]()
Google yorumu yaptığında, diğer yorumlarına göz atarken nerede yaşadığın ve kuaföründen cıktığın saçlarını övdüğün resimlerini görmüştüm. Güzel olmuş saçların.Geç dalganıAltinoluk, gel beraber gidelim
![]()
Aynen Yelda hanimSabah bereketli hafta olsun derken ilk bereket gelmiş
Balık tutmak keyifli sabır işi ama sonucu mutlu ediyor.
Bizim iskelede balık tutarken resimlerimiz var aslında , bulursam atarım.Aynen Yelda hanim,bağımlılık biraz da, boş da dönsen, tamam ya yarin gelmiyecem desen de gene kiyida oltayla bulursun kendini
![]()
Saçlar uzadı maalesef, ama seviyorum kisa saçıGoogle yorumu yaptığında, diğer yorumlarına göz atarken nerede yaşadığın ve kuaföründen cıktığın saçlarını övdüğün resimlerini görmüştüm. Güzel olmuş saçların.
Faruk da kesin görmüştür yine de soruyor![]()
Kısa saç rahatlık. Uzun bir dönem kullanamasam da , saçlarım röfleden yandığında mecbur kesildiğinde rahatlığının farkına varıyorumSaçlar uzadı maalesef, ama seviyorum kisa saçı..
Beter böcek oablayiz idare edeceğiz Yelda hanimcim
![]()
Benim profil resmindeki de benim, arkadaslar manzarayla benj de cekmisler gene elimde oltaBizim iskelede balık tutarken resimlerimiz var aslında , bulursam atarım.
Keyifli tabi.
Profil resmimi manzara ile değiştirdim. Öncesinde resmim vardı. Yine değiştiririm nasılsa.)Benim profil resmindeki de benim, arkadaslar manzarayla benj de cekmisler gene elimde olta![]()
Tek sıkıntısı azıcık uzasın kötü gözükmeye başlıyor, yine kestirmek zorundasın. Uzun sacta baktın sekle mi girmiyor topla gitsin rahatligi var. Şimdi uzatıyorum yavas yavaş kuaför de az değil ,malum ekonomi.. sacimiza bile yansıdı.Kısa saç rahatlık. Uzun bir dönem kullanamasam da , saçlarım röfleden yandığında mecbur kesildiğinde rahatlığının farkına varıyorum![]()
Mevzu nedirGoogle yorumu yaptığında, diğer yorumlarına göz atarken nerede yaşadığın ve kuaföründen cıktığın saçlarını övdüğün resimlerini görmüştüm. Güzel olmuş saçların.
Faruk da kesin görmüştür yine de soruyor![]()
Samsunda vurmuyor yaGeç dalganıAltinoluk, gel beraber gidelim
![]()
Bakma durum burada da ayni, aylardir doğru dürüst balik yoktu. Burada da nerdeyse dibimizden ağ atacak tekneler, bi de girgirlar, tuketiyorlar maalesef.Samsunda vurmuyor yageçen gittim 1 kilo istavrit Allah bereket versin. Eskiden çiftlikten kaçan somonlar vuruyordu. Nerede o günler. Gırgırlar kuruttu Karadenizi.
Bu işin samsunda elebaşı kıyak balıkçılık diye bir firma. 3 tane kocaman gemisi var. Sezon vakti 1 tane yavru bile bırakmıyorlar denizde. Aslında yasaklandı ama cezası çok az. Cezayı göze alıp gırgırlıyorlar.Bakma durum burada da ayni, aylardir doğru dürüst balik yoktu. Burada da nerdeyse dibimizden ağ atacak tekneler, bi de girgirlar, tuketiyorlar maalesef.
Günaydın sevdiceğim.günaydın
Gunaydin Yelda hanimcimgünaydın
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.