Günaydın Yolların Fatih'iGünaydın güzel insanlar. Şöyle keyifli bir kahvaltı ve çayla güne başlayın inşallah.![]()
![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın Yolların Fatih'iGünaydın güzel insanlar. Şöyle keyifli bir kahvaltı ve çayla güne başlayın inşallah.![]()
![]()
Vatan Bekçisi can kardeşim, gün her gün size aydın olsun, bize apaydın olur o zaman. ?Günaydın güzel yürekli eli öpülesi abim???
Günaydın beaaaSahibinden ile güne başlayın ? günaydın hayırlı cumalar
Günaydın, beğendiniz ise ne mutlu bizlere.günaydınlar. sitenin yeni formu gayet güzel olmuş ellerinize sağlık
Abi bugün ağzından bal damlıyor vallahiAraç fiyatlarının düştüğünü gördüğümüz bir gün umuduyla.Günaydın.
Kardeşcim hoşgeldin. görüşemedik birkaç gündür iyimisin?Günaydın ahali
![]()
İyiyim abi şükür. Yoğundum biraz gelemedim buraya.Kardeşcim hoşgeldin. görüşemedik birkaç gündür iyimisin?![]()
Sağlıklar yerinde olsun gerisi mühim değilİyiyim abi şükür. Yoğundum biraz gelemedim buraya.
Emekçi adamın, öğrencinin affı olmaz abey. Bizi emeklimiyiz ki Hanım izin verdikçe gelip yazalımselamlar, günaydın demeye utandım
çoktandır işteyim ama işler yoğun yeni bakabildim![]()
Büyük bir kesim kahve moduna geçmiş olsa da benim çayım halen masamdai ben devam, sana da ikram edebilirim seve seveTünaydın cümleten...
Geç kalarak çay saatini kaçırdık galiba![]()
İçinizde benden kazağı yoktur, evde benim sözümün geçtiğini herkes bilir hatta Hanım'a sordum o da evet dediHerkese sağlıklı,huzurlu,mutlu hafta sonları.Ben emekliyim,hanımdan ancak izin alıp gelebildim.Ceza olarak akşamüstü çayları benden olsun.Şaka şaka ben kazak erkeğim,evde misafir vardı ondan geç kaldım.![]()
![]()
Fethiye bölgesinde telefon ödettirmediğim telefoncu kalmamıştır diye düşünürsek bendenbu konud atavsiye alman sana pek fayda sağlamaz@Adem Helvacı Tuzla mahallesinde tanıdık telefon tamircisi var mı? Telefonun power butonunu değiştirdim, 3 saattir flex kablosunu soketine otutturamadım![]()
Bununla birlikte tüm telefoncuları aramış oldum, bir tane power flex kablosu bulamadımFethiye bölgesinde telefon ödettirmediğim telefoncu kalmamıştır diye düşünürsek bendenbu konud atavsiye alman sana pek fayda sağlamaz
Hepsinin telefon ödemelerine sebep olan kararları yazıp altına imza da attığımı düşünürsek
Yalnız geçen gün benim fotoğraf makinesinin SD kartını takmadan sadece makineyi alıp çıkmışım, çarşıda hiç tanımadığım bir telefoncuya girdim, çocuk emanet kart verdi (Çeviriciydi ama olsun) ben de işi düşerse yardımcı olurum belki diye kartını almıştım KIVRAK İLETİŞİM yazıyor şimdi cüzdandan çıkartıp baktım.
O tavuk dönercilerin hemen yanında, Turizm Okulunun karşısında yani.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.