Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Gününüz Aydın Olsun

1695419981371.png

1695420131908.png

Adem kardeşim maşallah çok güzeller allah nazardan sakınsın he benim torunum,da onlardan aşağı değil yani hem kız hemde tatlı rabbim herkese nasip etsin inşallah.buraya şu güzelliği atayım,da görün :love:
Yelda kardeşim düşüncen için iyi niyetin için çok teşekkür ederim şimdilik bilinenin dışında çok şükür kötü birşey yok eşim emar sonucunu bekliyor bakalım inşallah kötü birşey çıkmayacak diye düşünüyoruz ama bası,dan dolayı ayağı ağrıyor kötü düşünmek istemiyoruz hayırlısı olsun:bilmiyom:bilmiyom:ok
Ekli dosyayı görüntüle 7710
Ah güzellik ,evin neşeleri. Torun sevgisi evlat sevgisinden farklı derler,senin için de öyle mi abi.
Maşallah diyorum kuzuya.

Adem kardeşim maşallah çok güzeller allah nazardan sakınsın he benim torunum,da onlardan aşağı değil yani hem kız hemde tatlı rabbim herkese nasip etsin inşallah.buraya şu güzelliği atayım,da görün :love:
Yelda kardeşim düşüncen için iyi niyetin için çok teşekkür ederim şimdilik bilinenin dışında çok şükür kötü birşey yok eşim emar sonucunu bekliyor bakalım inşallah kötü birşey çıkmayacak diye düşünüyoruz ama bası,dan dolayı ayağı ağrıyor kötü düşünmek istemiyoruz hayırlısı olsun:bilmiyom:bilmiyom:ok
Ekli dosyayı görüntüle 7710
Ama yaaaaaa :love: :love: :love:

Ben ikinci oğlumu 8 ay boyunca kız diye bekledim Osman abi, çok çok çok severim kız çocuğu ama nasip değilmiş, 8 inci ayın sonunda tohtur bey ''irkeh'' dedi :kiskis

neyse , kız çocuk yoksa kız torun olur, daha da çok sevilir :D

Yaratan bu güzellikleri nazarlardan korusun kıymetli abim. Sizlerle , tüm sevdikleri ile, sağlıklı büyüsünler ???

Sizden de sağlık yönünde güzel haberler bekliyoruz en kısa zamanda

Otel televizyonlarını yenilerken hayal ettim de, satanın vay haline :haha

Kırmızı Meydan Larousse :haha
İş sadece tv de bitse keşke:kiskis
Klima ,minibar :rolleyes:
Şaka bi yana ,alışveriş de inanılmaz hızlıdır .)) Kimseyi üzmeyelim, işlerini bölmeyelim tarzında biri gibi düşün. Güzel mi beğendin mi demeye kalmadan kasa da buluruz kendimizi ışık hızı:kiskis
Ben ise gezerek slowly tarzıyım aheste aheste bakmayı severim ürünlere:arakararsız değilim lakin acelem de yok.

İş sadece tv de bitse keşke:kiskis
Klima ,minibar :rolleyes:
Şaka bi yana ,alışveriş de inanılmaz hızlıdır .)) Kimseyi üzmeyelim, işlerini bölmeyelim tarzında biri gibi düşün. Güzel mi beğendin mi demeye kalmadan kasa da buluruz kendimizi ışık hızı:kiskis
Ben ise gezerek slowly tarzıyım aheste aheste bakmayı severim ürünlere:arakararsız değilim lakin acelem de yok.
Ben de sakin bakmayı severim ama peşime bir görevlinin takılıp takip etmesini hiç sevmem :hihi Adem abi oteldeki genel havayı da vakumlatır ne olur ne olmaz diye :hihi

Ah güzellik ,evin neşeleri. Torun sevgisi evlat sevgisinden farklı derler,senin için de öyle mi abi.
Maşallah diyorum kuzuya.
Yelda kardeşim evlat elbette,ki sevilir ama bu bambaşka bişey insan onu içine sokası geliyor hele,ki o cilveli,cilveli hareketleri daha tam konuşamasada o hareketleri ile anlatmaya çalışması elinden tutup istediğini anlatmaya çalışması varya işte orda insan bitiyor o benim küçük kuzum canım benim rabbim hepimizin evlatlarını nazardan korusun inşallah selam,sevgilerimle.
Ama yaaaaaa :love: :love: :love:

Ben ikinci oğlumu 8 ay boyunca kız diye bekledim Osman abi, çok çok çok severim kız çocuğu ama nasip değilmiş, 8 inci ayın sonunda tohtur bey ''irkeh'' dedi :kiskis

neyse , kız çocuk yoksa kız torun olur, daha da çok sevilir :D

Yaratan bu güzellikleri nazarlardan korusun kıymetli abim. Sizlerle , tüm sevdikleri ile, sağlıklı büyüsünler ???

Sizden de sağlık yönünde güzel haberler bekliyoruz en kısa zamanda
Adem kardeşim allah gönlünüze göre versin inşallah rabbim herşeyi kararlaştırmıştır hayırlı evlatlar olsunlar inşallah rabbim sizlerede inşallah sağlıklı,hayırlı bir kız torun nasip eder inşallah rabbim inşallah herkesin evlatlarını nazardan sakınsın .
bizim,de inşallah hayırlısı bakalım iyi haber olur sevgi ve selamlarımı gönderiyorum hepinize.

Yelda kardeşim evlat elbette,ki sevilir ama bu bambaşka bişey insan onu içine sokası geliyor hele,ki o cilveli,cilveli hareketleri daha tam konuşamasada o hareketleri ile anlatmaya çalışması elinden tutup istediğini anlatmaya çalışması varya işte orda insan bitiyor o benim küçük kuzum canım benim rabbim hepimizin evlatlarını nazardan korusun inşallah selam,sevgilerimle.

Adem kardeşim allah gönlünüze göre versin inşallah rabbim herşeyi kararlaştırmıştır hayırlı evlatlar olsunlar inşallah rabbim sizlerede inşallah sağlıklı,hayırlı bir kız torun nasip eder inşallah rabbim inşallah herkesin evlatlarını nazardan sakınsın .
bizim,de inşallah hayırlısı bakalım iyi haber olur sevgi ve selamlarımı gönderiyorum hepinize.
İyi insanlar sarsın etrafını kuzunun. Şansı bol olsun.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri