Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ah güzellik ,evin neşeleri. Torun sevgisi evlat sevgisinden farklı derler,senin için de öyle mi abi.Adem kardeşim maşallah çok güzeller allah nazardan sakınsın he benim torunum,da onlardan aşağı değil yani hem kız hemde tatlı rabbim herkese nasip etsin inşallah.buraya şu güzelliği atayım,da görün
Yelda kardeşim düşüncen için iyi niyetin için çok teşekkür ederim şimdilik bilinenin dışında çok şükür kötü birşey yok eşim emar sonucunu bekliyor bakalım inşallah kötü birşey çıkmayacak diye düşünüyoruz ama bası,dan dolayı ayağı ağrıyor kötü düşünmek istemiyoruz hayırlısı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 7710
Sevdiğimiz yanımızda olsun en önemlisi sağlıklı olalım.
Ama yaaaaaaAdem kardeşim maşallah çok güzeller allah nazardan sakınsın he benim torunum,da onlardan aşağı değil yani hem kız hemde tatlı rabbim herkese nasip etsin inşallah.buraya şu güzelliği atayım,da görün
Yelda kardeşim düşüncen için iyi niyetin için çok teşekkür ederim şimdilik bilinenin dışında çok şükür kötü birşey yok eşim emar sonucunu bekliyor bakalım inşallah kötü birşey çıkmayacak diye düşünüyoruz ama bası,dan dolayı ayağı ağrıyor kötü düşünmek istemiyoruz hayırlısı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 7710
Günaydın, Kırmızı kaplı kitapların efendisiGünaydınlar efenim![]()
Kırmızı kitaptan öteye geçemedi otel sahibi olarak el atman gerekmez mi bu işeGünaydın, Kırmızı kaplı kitapların efendisi![]()
Önce otelin sahibi yapın da, o kırmızı kitabın Rus versiyonu haricinde Kelt dilinde bile basımını sağlarım benKırmızı kitaptan öteye geçemedi otel sahibi olarak el atman gerekmez mi bu işe
İzin alabilirse diziler de görürüz![]()
Otel televizyonlarını yenilerken hayal ettim de, satanın vay halineKırmızı kitaptan öteye geçemedi otel sahibi olarak el atman gerekmez mi bu işe
İzin alabilirse diziler de görürüz![]()
Kırmızı Meydan LarousseÖnce otelin sahibi yapın da, o kırmızı kitabın Rus versiyonu haricinde Kelt dilinde bile basımını sağlarım ben![]()
İş sadece tv de bitse keşkeOtel televizyonlarını yenilerken hayal ettim de, satanın vay haline
Kırmızı Meydan Larousse![]()
Ben de sakin bakmayı severim ama peşime bir görevlinin takılıp takip etmesini hiç sevmemİş sadece tv de bitse keşke
Klima ,minibar
Şaka bi yana ,alışveriş de inanılmaz hızlıdır .)) Kimseyi üzmeyelim, işlerini bölmeyelim tarzında biri gibi düşün. Güzel mi beğendin mi demeye kalmadan kasa da buluruz kendimizi ışık hızı
Ben ise gezerek slowly tarzıyım aheste aheste bakmayı severim ürünlerekararsız değilim lakin acelem de yok.
Yelda kardeşim evlat elbette,ki sevilir ama bu bambaşka bişey insan onu içine sokası geliyor hele,ki o cilveli,cilveli hareketleri daha tam konuşamasada o hareketleri ile anlatmaya çalışması elinden tutup istediğini anlatmaya çalışması varya işte orda insan bitiyor o benim küçük kuzum canım benim rabbim hepimizin evlatlarını nazardan korusun inşallah selam,sevgilerimle.Ah güzellik ,evin neşeleri. Torun sevgisi evlat sevgisinden farklı derler,senin için de öyle mi abi.
Maşallah diyorum kuzuya.
Adem kardeşim allah gönlünüze göre versin inşallah rabbim herşeyi kararlaştırmıştır hayırlı evlatlar olsunlar inşallah rabbim sizlerede inşallah sağlıklı,hayırlı bir kız torun nasip eder inşallah rabbim inşallah herkesin evlatlarını nazardan sakınsın .Ama yaaaaaa![]()
![]()
Ben ikinci oğlumu 8 ay boyunca kız diye bekledim Osman abi, çok çok çok severim kız çocuğu ama nasip değilmiş, 8 inci ayın sonunda tohtur bey ''irkeh'' dedi
neyse , kız çocuk yoksa kız torun olur, daha da çok sevilir
Yaratan bu güzellikleri nazarlardan korusun kıymetli abim. Sizlerle , tüm sevdikleri ile, sağlıklı büyüsünler ???
Sizden de sağlık yönünde güzel haberler bekliyoruz en kısa zamanda
İyi insanlar sarsın etrafını kuzunun. Şansı bol olsun.Yelda kardeşim evlat elbette,ki sevilir ama bu bambaşka bişey insan onu içine sokası geliyor hele,ki o cilveli,cilveli hareketleri daha tam konuşamasada o hareketleri ile anlatmaya çalışması elinden tutup istediğini anlatmaya çalışması varya işte orda insan bitiyor o benim küçük kuzum canım benim rabbim hepimizin evlatlarını nazardan korusun inşallah selam,sevgilerimle.
Adem kardeşim allah gönlünüze göre versin inşallah rabbim herşeyi kararlaştırmıştır hayırlı evlatlar olsunlar inşallah rabbim sizlerede inşallah sağlıklı,hayırlı bir kız torun nasip eder inşallah rabbim inşallah herkesin evlatlarını nazardan sakınsın .
bizim,de inşallah hayırlısı bakalım iyi haber olur sevgi ve selamlarımı gönderiyorum hepinize.
O sıkıntı işte. Çoğu zaman " sadece bakıyorum teşekkür ederim' diyorum,ürünleri övmesin diye.Ben de sakin bakmayı severim ama peşime bir görevlinin takılıp takip etmesini hiç sevmemAdem abi oteldeki genel havayı da vakumlatır ne olur ne olmaz diye
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.