Bacım seninle yeni tanıştığımız için eskileri bilmiyorsun tabi doğal olarak, burası benim Festelden istifa etmeme neden olan lanet olası bir projeA aa çok ilginç. Neden kat merdivenlerine daha yakın yapmamışlar ki bunları? Bir sorun olsa servis+vinç ücreti yansıyacak![]()

Projeye daha inşaatın tuğlaları bile eklenmemiş zamanında HATALI diye itiraz eden ve montaj yapmayı reddeden ben, ''İlk başta kabul ettin bir kere'' diye firma baskısı altına alınıp 9 ay boyunca anacığımdan emdiğim sütü burnumdan getirmelerine rağmen 11 kere ''Burada yürüyen işler hatalı, montajlar usule aykırı, güvenlik tehlikesi var, borulama dizaynı yüzünden firma zarar uğruyor'' vs vs vs vs neler yapmadım ama dinletemedim.
Bu bir gram zekası olmayanların projesi ile inşaat aşamasında o klimalar oralara asıldı hem de birbirlerine üfleyecek şekilde. Montajlar bittikten sonra test aşamasında bütün katların klimaları devreye girince meşhur Festel efendi klimaları afedersin okküz gibi böğürmeye başlayınca, bir de oradaki boş alanın ekosu buna eklenince gerisini sen düşün gayri

Hepsini geçtim, 288 adet klimanın tamamının takıp, son iki klimanın testlerini bitirmeden istifamı verdim, benden sonra bölgeye gelen yetkili arkadaşarımın bir kısmı da şu an halen ailece görüştüğümüz insanlar, Allah'ım İnsanlar taşınmaya başlayınc abir kavgalar, bir kıyametler.
Neden?
Bu projeyi orta ve uzun vadeli düşünemeyen o okküz'e bir türlü anlatamadığımız üzere her bir klimada sorun çıktığında Festel efendi vinç işine karşımadığı için en yakın merkeze 30km mesafede olan bu yere her vinç gelişinin maliyetini sen düşün

Klimaların gürültüsü durmaz, arızaları bitmez, vinçler de gelmez derken ne oldu biliyor musun?
Peyzaj çalışmaları bitince artık içeride vinç girebilecek yer de kalmaaaaazzz

Festel efendinin bugünün parası ile hesaplasan yüzbinlerce lirası orada çöp oldu gitti.
@mbirol ustam bilir bu konuyu, eski mevzudur.
Önceleri çok isyan etsem de sonra bu inşaata çok teşekkür ettim beni festele fendiden kurtardığı için.
İçeride 15 yılımı nasıl heba ettiğimi şimdi daha iyi anlayabiliyorum.