Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günümüz çok güzel geçsinGüzel eşim, önce sana sonra tüm dostlara selamlar ve güzel bir gün olsun ??
Usta ben Buca Vestelde çalışırken Karşıyakadan Buca'ya sanırım 301 denen bir otobüs ile gidiyordum, bir de 198 mi vardı ne? Belki de sallıyorum çok hatırlayamadım.Bu gün uzun yıllardan sonra ilk defa saat sabah 6 da toplu taşıma bindim. İzmir metrosu ile Bornova ya gittim.
İnsanların bir çoğu tabiki bu saatte işe çalışmaya gidiyordur. Gözler uykulu, yüzler asık. Benim içimde şöyle bir his uyandı. Çoğunluk çalıştığı işi sevmiyor, bu saatte çalışmaya gitmeyi sevmiyor. Hatta bu hayatı da çok sevmemiş. Nedense öğle bir izlenim bıraktı bende.
Ben yaşlar bir yolcu abimiz vardı, bir o uyanıktı, yüzü çok gülmese de asık değildi. Keyfi yerinde. Nedeni ise Üçyol da bindi, Konak ta indi. Elinde olta takımları vardı. Sevdiği bir uğraşı için çıkmıştı yola çünkü. Balık tutmaya gidiyordu, belki de her gün gidiyordur. Ne güzelmiş sevdiğin işi uğraşıyı, mecbur olmadan yapmak.
Ben hep ser erek çalıştım yaptığım işlerde. Allah herkese sevdiği işi yapmayı nasip etsin. Birde balık tutmayı![]()
Günaydın gönlümün gülen yüzüGünümüz çok güzel geçsinGünaydın
![]()
Günaydın tüm güzel gönüllü insanlaraGünaydın güzel ülkemin güzel insanları.
Bugün Samsun sahilinden iç açıcı bir manzara yok mu? ?herkesin günü aydın olsun![]()
bugün kırsaldayız dağ manzarası atarımBugün Samsun sahilinden iç açıcı bir manzara yok mu? ?
Dağ candırbugün kırsaldayız dağ manzarası atarım![]()
Sabah foruma geldim baktım, Millet'e ''Günaydın'' diyecek bir yer yok. E hadi bu da Günaydın konumuz olsun madem.
Herkese günaydın, günün ilk çayları benden
@Adem Helvacı abiii artik sorulara çok bakamiyosun sanırımm? ve de sitenin ara yüzü mu değişti sanki biraz karışık geldiSabah foruma geldim baktım, Millet'e ''Günaydın'' diyecek bir yer yok. E hadi bu da Günaydın konumuz olsun madem.
Herkese günaydın, günün ilk çayları benden![]()
yok öyle değil kardeş adem abi her an burada olmaz ama geldi mi toptan cevaplar sorularınızı@Adem Helvacı abiii artik sorulara çok bakamiyosun sanırımm? ve de sitenin ara yüzü mu değişti sanki biraz karışık geldi
Hoşgeldin osman abi ? sana da günaydınlar
Sorunuzu not aldım,gün içerisinde adem dönüş yapacaktır mutlaka.@Adem Helvacı abiii artik sorulara çok bakamiyosun sanırımm? ve de sitenin ara yüzü mu değişti sanki biraz karışık geldi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.