- Bütçe
- Düşük olsun isterim ama gerekirse 60kya kadar çıkabilirim
- Marka Model Bilgisi
- Farketmez
İzmir güney cephesine bakan (sabahtan akşama kadar güneş alıyor) dairemde 25-30m² alanı soğutmak için yazın 4-5 ay kullanacağım bir klima arayışındayım. Forumda edindiğim bilgilere dayanarak genellikle giriş seviyesi olarak kaira airfel orta seviyede midea xtreme gree fairy üst seviye olarak daikin zeta shira plus me krigamine zen gibi modeller önerilmekte. Klima konusunu daha önce arştırmamıştım hiç. Benim için hangisi daha uygun olur birbirlerine göre artıları eksileri nedir diye açıklayıcı bir şekilde paylaşabilir misiniz acaba?
Ömürlük bir klima arıyorum. Sorun çıkarıp da başımın ağrımasını istemiyorum öyle bakımı geldiğinde bakımını yaptırayım çalışsın isterim. Sessz çalışsın. Enerji tüketiminde yüksek verimli olmasını istiyorum ama sanırım aralarındaki fiyatfarkıyla amortisman süresi oluyor. Yukarıdaki belirttiğim şartlarda benim için tercih etmem gereken klima hangisi olur?
Ömürlük bir klima arıyorum. Sorun çıkarıp da başımın ağrımasını istemiyorum öyle bakımı geldiğinde bakımını yaptırayım çalışsın isterim. Sessz çalışsın. Enerji tüketiminde yüksek verimli olmasını istiyorum ama sanırım aralarındaki fiyatfarkıyla amortisman süresi oluyor. Yukarıdaki belirttiğim şartlarda benim için tercih etmem gereken klima hangisi olur?