Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Hava Temizleme Cihazlari

fixer

Araştırmacı
Araştırmacı
Daikin hava temizleyici urunlerde 10 yil filtre degismeme garantisi vermisler denemeleri filan izledim yorumlar kotu ve bir filtrenin 10 yil gitme fikri bana korkutucu geldi.
Tcl hava filtresi makina 4000 hava filtresi 2000 cok satisi yok
Yurtdisi kaynaklarinda Levoit urununu ovmusler
Dyson kaliteli ama cok pahali.
Bunlarin disinda bilgi paylasalim

Son düzenleme:
Daikin hava temizleyici urunlerde 10 yil filtre degismeme garantisi vermisler denemeleri filan izledim yorumlar kotu ve bir filtrenin 10 yil gitme fikri bana korkutucu geldi.
Tcl hava filtresi makina 4000 hava filtresi 2000 cok satisi yok
Yurtdisi kaynaklarinda Levoit urununu ovmusler
Dyson kaliteli ama cok pahali.
Bunlarin disinda onericeginiz cihaz nedir?
Fakir ürünlerini incelermisiniz. Ben kullanmadım ama ürünler makul gözüküyordu.

Fakire bakacagim.
Daikin neden boyle bir yalanla urun satmaya calisiyor ve sikayet edenlere para iadesi yapiyor sasirtici. Daikine hic yakistiramadim cok sasirdim.

Bu model eski ama gene de atayım. Bunu kuzen almıştı test ettik evdeki o kedi kokusunu vs yemek kokularını baya baya kesti alet ama sorun şu ki biz o dönem buna filtre bulamadık. 6 ayda bir filtresi değişmesi lazım ve makine bana filtre tak diye diye uyarı verip duruyordu. Birde öyle bir çakallığı varki buna öyle noname filtre de olmuyor silindir tipte ve rfid korumalı yapmışlar fitre tabanında ve cihazın filtre yerinde okuyucusu var, illa orjinal filtre istiyor alet yoksa ha bire ötüp ötüp duruyor. https://www.akakce.com/hava-temizleme-cihazi-yedek-parca/xiaomi.html yeni yeni filtreleri gelmiş ama bin liralardan başlıyor. Hani aleti aldın yetmiyor birde üstüne 6 ayda bir bin bin bin öde babam öde. O yüzden alırken yeni fitresine bakın. Kaç para ? aletin kaç m3 havayı temizlediğini de araştırın kullanıcı yorumları vs. kimi model var içinde 4 farklı filtresi var kare kare 4 tane filtre takıyorsunuz falan onları da bulmak bela öyle bir aleti zaten almayın. Birde bu işte aldım süper evi hastane gibi yaptı ameliyathane gibi olacak mı falan diye de bir beklentiniz olmasın.

Fakire bakacagim.
Daikin neden boyle bir yalanla urun satmaya calisiyor ve sikayet edenlere para iadesi yapiyor sasirtici. Daikine hic yakistiramadim cok sasirdim.
Hava temizleme ile nemlendirme yapan bir cihazın, bakım, temizlik, dejenfeksiyonu yapılmadan kullanılması, çalışan bir cihazın doğasına aykırıdır. Belki 3-5 ay iş görür ama sonrasında hem verim düşer hem zehirlemeye başlar.

Filtre dediğiniz şey, amaç olarak üzerine gelen zararlı veya istenmeyen maddeleri tutmak, ihtiyaç olan şeyi geçirmektir.

Eee bu geçemeyen şeyler nereye kadar birikecek?

Muhtemelen 10 yıldan kasıt olarak malzemenin yapısı 10 yıl bozulmuyordur.

10-15 günde bir ön filtre ve asıl filtre ve varsa hepa filtre bir şekilde toz ve partiküllerden arındırıomak amacı ile temizleniyordur. Elbetteki foşur foşur yıkama şeklinde değil de elektrik süpürgesi kompresör vs ile.

Bakım hakkında

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-13-16-40-45-772_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2024-08-13-16-40-45-772_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    166.9 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2024-08-13-16-40-26-866_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2024-08-13-16-40-26-866_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    145.5 KB · Görüntüleme: 9
Daikin musteri temsilcileri 10 yil filtre gider diye tutturmuslar koku yapiyor dedinginde ise para iadesi yapiyorlar sasirtici.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri