+14 diyelim biz ona.Ben 21 yaşındayım abi neler diyorsun sen![]()
Kız +18 olmaya az kalmış

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
+14 diyelim biz ona.Ben 21 yaşındayım abi neler diyorsun sen![]()
Yaaa ben yaşımı büyük göstermeyi sevdiğim için 21 demiştim ama doğrusu 14+14 diyelim biz ona.
Kız +18 olmaya az kalmış![]()
Matematiğine kurbaaanYaaa ben yaşımı büyük göstermeyi sevdiğim için 21 demiştim ama doğrusu 14![]()
Aralıkta doğanlar +1Gezentigillerden bir ilteriş bir Beril var .))
İkisinin de doğum günleri tesadüf Aralık ayında, bol gezme diledim kendilerine.
İlterişin şarkısını da o yönde seçtim.
Ooo ne zamanAralıkta doğanlar +1![]()
Yaaa ben yaşımı büyük göstermeyi sevdiğim için 21 demiştim ama doğrusu 14![]()
+14 diyelim biz ona.
Kız +18 olmaya az kalmış![]()
Sen ve Murat bence. Abilerimmmmm
Aslında geçti ama kimliğe göre hala vaktiniz varOoo ne zaman
Kesinlikle harika seçim.Gezentigillerden bir ilteriş bir Beril var .))
İkisinin de doğum günleri tesadüf Aralık ayında, bol gezme diledim kendilerine.
İlterişin şarkısını da o yönde seçtim.
Sağ olasın kardeşim benim. Hiç önemi yok.
Emmim Allah razı olsun. Sağ olasın, var olasın. Çok teşekkür ederim.İlterişim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte güzel yaşların olsun inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 22715
Nice yıllara abicimO mutlu senelerin en güzellerinde sen ve @Yelda Helvacı ablam da olsun inşallah güzel adammm.??
Teşekkür ediyorum güzel kardeşim??
Sen sağ ve var ola ??
Tek olmasa da en büyük bağ olabilir.
Küçüğüm daha çok küçüğümmmm. ?
Teşekkür ediyorum Berilito![]()
Usta, ilteriş in göbek bağını yola atmışlar sanırım. Hiç yerinde durmuyor. Maksimum bir yerde durma süresi 15 gün. Sonra yine yollara düşüyor. Bu gezgin ruhu ile evlenmesi zor ve ya kendi gibi biri ile karşılaşacak beraber gezecekler.Doğum günün mübarek olsun.
@Adem Helvacı ben yanlış okumadım dimi 30 yazmışsın.Başını bağlayın gari @Yelda Helvacı![]()
Teşekkür ederim ustacım.Doğum günün mübarek olsun.
@Adem Helvacı ben yanlış okumadım dimi 30 yazmışsın.Başını bağlayın gari @Yelda Helvacı![]()
Teşekkür ederim kardeşim.Abi mutlu yıllar (yaşlamaya devammm)
Sağ olasın mübarek.Geçmiş doğum gününüzü tebrik ederim adet yerini bulsun bu senede yazalım![]()
Yok yok artık o ruhu törpüleme zamanı. Bakma bu biraz farklı sebeplerle çıkılan bir yolculuktu.Usta, ilteriş in göbek bağını yola atmışlar sanırım. Hiç yerinde durmuyor. Maksimum bir yerde durma süresi 15 gün. Sonra yine yollara düşüyor. Bu gezgin ruhu ile evlenmesi zor ve ya kendi gibi biri ile karşılaşacak beraber gezecekler.
Belki tiny house uygun olur. Araba ya takar şehir şehir gezerler.
Abi birinin başını bağlayalım derken bir başka garibimin başını yakmasak mı diye düşünmedim değilDoğum günün mübarek olsun.
Evlenince onları yapamaz abiAbi birinin başını bağlayalım derken bir başka garibimin başını yakmasak mı diye düşünmedim değil
Hayır yani başını ağlayacağız sonra garibim evde oturup İlteriş beklesin
-Karıcığım ben 3 günlüğüne Portekize gidiyorum, bir arkadaşın protez bacağa ihtiyacı olmuş
Sonra beklesin ki 3 ay sonra İlteriş geri dönsün![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.