Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahhahahahhaha ikinizin arasındaki tek bağın yemek olduğunu düşünüyorum
Aramızı bozacak tek şey mantar..Hahhahahahhaha ikinizin arasındaki tek bağın yemek olduğunu düşünüyorum
10 yaş dediğin nedir , gün gelecek 44 olacaksınızNasıl yaaa bu adam benden büyük değil mi? Aramızda 10 yaş var diye umuyordum piiiii
Nice senelere İlteriş başkaaaaaaannn ??
Adama haber ver de gelsin ,uğramaz seneye cevaplarAramızı bozacak tek şey mantar..
Şimdi ben ona öyle bi mesaj atıcam ki ??Adama haber ver de gelsin ,uğramaz seneye cevaplar![]()
Yine de İlteriş'in benden büyük olduğuna hala daha inanmak istiyorum. Lütfen kimse bunu bozmasın10 yaş dediğin nedir , gün gelecek 44 olacaksınız34 yaşım dün gibi hatrımda.
30 lu yaşlar en verimli olduğumuz zamanlar , 40 dan sonra hafıza da zayıflar. 30 lu yaşlarını bol bol yeni yerler keşfederek, üreterek geçirmek en mantıklısı.
Ben neyi anlamıyorum biliyormusun? Adem in espri anlayışını halen anlayamıyorsun. 34 diyorsa o 34 değildirYine de İlteriş'in benden büyük olduğuna hala daha inanmak istiyorum. Lütfen kimse bunu bozmasın![]()
O mutlu senelerin en güzellerinde sen ve @Yelda Helvacı ablam da olsun inşallah güzel adammm.
Teşekkür ediyorum güzel kardeşim
Sen sağ ve var ola ??Doğum günün kutlu ola![]()
Tek olmasa da en büyük bağ olabilir.Hahhahahahhaha ikinizin arasındaki tek bağın yemek olduğunu düşünüyorum
Küçüğüm daha çok küçüğümmmm. ?Nasıl yaaa bu adam benden büyük değil mi? Aramızda 10 yaş var diye umuyordum piiiii
Nice senelere İlteriş başkaaaaaaannn ??
30Ben neyi anlamıyorum biliyormusun? Adem in espri anlayışını halen anlayamıyorsun. 34 diyorsa o 34 değildir
ilteriş 29 a girdi![]()
Ha yani benden yine büyük kaldım. Gece gece duymaz olaydımBen neyi anlamıyorum biliyormusun? Adem in espri anlayışını halen anlayamıyorsun. 34 diyorsa o 34 değildir
ilteriş 29 a girdi![]()
94 lüsün
Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun, genç arkadaşımO mutlu senelerin en güzellerinde sen ve @Yelda Helvacı ablam da olsun inşallah güzel adammm.??
Teşekkür ediyorum güzel kardeşim??
Sen sağ ve var ola ??
Tek olmasa da en büyük bağ olabilir.
Küçüğüm daha çok küçüğümmmm. ?
Teşekkür ediyorum Berilito![]()
Sen BÜYÜKSÜN, BÜYÜK.Ha yani benden yine büyük kaldım. Gece gece duymaz olaydım![]()
Çok teşekkür ediyorum ustacım. Var olasın.Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun, genç arkadaşım
Abla vur yüzüme vur vur biraz daha vur az oldu bu94 lüsün
Haa 30 dan gün alıyorsun doğru.)) Aynı @Beril in 34 den gün alması gibi o da 90 doğğğuuuummluuu![]()
Ben senin abinim yavvvvvvvvvru ??
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.