Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada Satıcısı psu dolandırıcılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbir alakam yok Hepsiburada'da bu olaylar günde belki binlerce oluyor. Çünkü ay'da en az 200-250 işlem yapıyorum. ? (Ürün satın alıyorum satmıyorum.)

Ben size olayı ve özetini açıkladım.

Ben empati kuran biriyim yukarıda'da genel olarak birçok bilgi aktardığımı düşünüyorum.

En küçük bir fiyat yanlışlığı nedeniyle adam siparişleri iptal ettiği için 60 bin TL ceza yiyip mağazasını kapattığına'da şahit oldum....

Sizin uğraşıp bir sonuç alamayacağınızı bildiğim için inkar etmiyor ise iadeyi verip geçin diyorum.

Adam çıkarda ben psu gönderdim yalan söylüyor derse bırak iadeyi dolandırıcı sen çıkarsın. ?

Benim size karşı HERHANGİ bir kötü niyetim yoktur yanlış anlamayın. ?? Uğraşmayın diye söyledim yinede taktir sizin.
Hocam sizi anlıyorumda vermiş olduğu soru cevapla ilgili ne düşünüyorsunuz peki ?

Hiçbir alakam yok Hepsiburada'da bu olaylar günde belki binlerce oluyor. Çünkü ay'da en az 200-250 işlem yapıyorum. ? (Ürün satın alıyorum satmıyorum.)

Ben size olayı ve özetini açıkladım.

Ben empati kuran biriyim yukarıda'da genel olarak birçok bilgi aktardığımı düşünüyorum.

En küçük bir fiyat yanlışlığı nedeniyle adam siparişleri iptal ettiği için 60 bin TL ceza yiyip mağazasını kapattığına'da şahit oldum....

Sizin uğraşıp bir sonuç alamayacağınızı bildiğim için inkar etmiyor ise iadeyi verip geçin diyorum.

Adam çıkarda ben psu gönderdim yalan söylüyor derse bırak iadeyi dolandırıcı sen çıkarsın. ?

Benim size karşı HERHANGİ bir kötü niyetim yoktur yanlış anlamayın. ?? Uğraşmayın diye söyledim yinede taktir sizin.
Ek olarak adamın beni dolandırıcı çıkartma ihtimali yok kargo desisi denen bir şey var diyelim ki ben psuyu gönderdim dedi.Gerçekten buna inanıyor musunuz dolandırıcı çıkartma ihtimali olduğuna ?

Arkadaşlar talebim üzerine sabah saatlerinde arandım.Bana ürünü iade edersem stokta varsa değişim yapılacağını söylediler.Fakat stokta olmaması durumunda değişim yapılmayacağı ve talebin kapanacağı söylendi.Ben de müşteri hizmetlerine satıcının zaten ürün bana gelmeden ürünü iade etmemi söylediğini söyledim.Üstelik ortada yanlış ürün gönderilmediğini kanıtlar nitelikte bir konuşma kaydı olduğunu söyledim onlarda eğer satıcı ürünü iade alıp ,istediğiniz ürün stokta yok diyip işlemi kapatırsa yapacak bir şeyimiz yok dediler.Bana eğer memnun değilseniz hukuki süreci başlatabileceğimi söylediler.
@Adem Helvacı abi bu konu için eğer başını ağrıtma gibi bir durum yoksa ek olarakta dediğin yoluda izleyebilir miyiz çünkü bu resmen ahlaksızlık gerek satıcı gerek sağlayıcı tarafından yapılanlar.Yasal tüm haklarımı kullanacağımı belirttim ve karşılığında iade işlemleri için otomatik bir mesaj atıldı.

Ekli dosyalar

• resim_2023-03-17_123406426.png
    resim_2023-03-17_123406426.png
    159.8 KB · Görüntüleme: 14
Türkiyede 4-5 firma üzerinden binlerce satıcı olması sıkıntılı içinde dolandırıcısı, sahtekarı ... hepsi var nereye kadar gidecek bu sistem

Türkiyede 4-5 firma üzerinden binlerce satıcı olması sıkıntılı içinde dolandırıcısı, sahtekarı ... hepsi var nereye kadar gidecek bu sistem
Kanunları işletenler kanunsuz olmaya devam ederse işletenler temizlenmediği sürece bu sistem böyle devam edecek.Bugün dilekçemizi arkadaşımla hazırlayacağız. @Adem Helvacı abi eğer bu konuyla ilgili eklememiz gerektiğini düşündüğün bir şey olursa seve seve dinleyip eklemek isterim dilekçeme başvuracağım durumda kullanmak isterim.

Gereken bütün detayları aktardık, gerisi Hukuk'un elinde. Adaletin tecelli etmesini ve sizden güzel haberin gelmesini bekliyoruz.

Arkadaşlar merhaba
Yaşadığım durumdan dolayı üretici firmayla iletişime geçmem sonucunda olay kendilerini ilgilendirmemesine rağmen müşteri memnuniyeti için satıcı firmayla iletişime geçip sorgusuz sualsiz mağduriyetimin giderilmesini aksi takdirde bir daha ürün satışı yapmayacaklarını ve marka adını kötü kullanmaktan dava açacaklarını ilettiler satıcıya.Satıcıda yaptığı hatayı kabullenip mağduriyetimi giderdi.Sizleri bilgilendirmek istedim.Hepsiburadanın sağlamış olduğu hiç bir destek yok bu arada.Psuyu üreten firma olmasa hiç bir şekilde bu işin içinden çıkamazdım.Mümkünse bu tarz firmaları tercih edin.
Bu konuda vaktini bana ayıran @Adem Helvacı ve konuya katkıda bulunan diğer forum üyelerine çok teşekkür ederim.Hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.

Ekli dosyalar

• 1DCA5020-7782-4AD8-8959-E96B984CC2A2.jpg
    1DCA5020-7782-4AD8-8959-E96B984CC2A2.jpg
    72.9 KB · Görüntüleme: 14
  • A85BF9CB-05B8-4B48-AECA-CA42D0CEFDA8.jpg
    A85BF9CB-05B8-4B48-AECA-CA42D0CEFDA8.jpg
    48.5 KB · Görüntüleme: 15

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri