Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
geliyor dinlemede kalın şuan yayını onvo 32152 balkondaki tvye açıyorum ?Her telden de var, ne güzel.
"Merhaba İnceleriz FM, iyi yayınlar İzmir'den selamlar tüm dinleyenlere. Sıradaki şarkı Seydikemer'den @Adem Helvacı abime gelsin, yayınlarsanız sevinirim."![]()
TV yayınından aç bari de izleyici sayısı 1 olsungeliyor dinlemede kalın şuan yayını onvo 32152 balkondaki tvye açıyorum ?
ip tv de çalışmadı program önerin var mı ? bir de play store de açamamıştım o program neydi developer tools ve google setting çalışmadı.TV yayınından aç bari de izleyici sayısı 1 olsun25 saniyeye kadar geri sarma özelliği de var.
nabaysın ses kısılıp azalıyo, gidiyo. radyoda da mı inşaat yapıyon?ip tv de çalışmadı program önerin var mı ? bir de play store de açamamıştım o program neydi developer tools ve google setting çalışmadı.
canlı yayına uğraşıyorumnabaysın ses kısılıp azalıyo, gidiyo.
Ben TV'de anında sesli, 10 saniyede görüntülü canlı yayına geçebiliyorum. Sende var mıı, kıskaancanlı yayına uğraşıyorum
yok yok düzeldi deneniyor bi yandan"Şuan Sesimi höejklkgh" diye bir ses geldigeliyo ama yankılı.
bişeyler diyon ama anlaşılmıyor, müzik yüksek olduğu için.yok yok düzeldi deneniyor bi yandan
onu ayarlıyorumbişeyler diyon ama anlaşılmıyor, müzik yüksek olduğu için.
bişeyler diyon ama anlaşılmıyor, müzik yüksek olduğu için.
?Çek git bebeyim uzaklara...
%15 falan kalmalı konuşurken müzik sesi. Yine isim vermeyeyim bi yerel radyo dinliyoruz bazen yolda giderken, adam konuşmaktan şarkıyı dinletmiyoronu ayarlıyorum
tamamdır ayarladım sen de gel yayına. mumble programını indir sana bilgileri yolluyorum%15 falan kalmalı konuşurken müzik sesi. Yine isim vermeyeyim bi yerel radyo dinliyoruz bazen yolda giderken, adam konuşmaktan şarkıyı dinletmiyor![]()
İnternet yavaşlamaya mı başladı? Sıcak havalarda modemin altına buz küpü koyduğum günler geldi aklıma. Türksat Uydunet Netmaster bir modemdi.tamamdır ayarladım sen de gel yayına. mumble programını indir sana bilgileri yolluyorum
kurulduysa <C> isimli sunucuya gir isminleİnternet yavaşlamaya mı başladı? Sıcak havalarda modemin altına buz küpü koyduğum günler geldi aklıma. Türksat Uydunet Netmaster bir modemdi.İndirdim. TV'ye de görüntü ekledim güzel gider görüntüler eşliğinde şarkılar.
mumbel client indirdiysen <C> sunucusuna gir oradayım ben başkaları da geldi de konuşmuyorlarİnternet yavaşlamaya mı başladı? Sıcak havalarda modemin altına buz küpü koyduğum günler geldi aklıma. Türksat Uydunet Netmaster bir modemdi.İndirdim. TV'ye de görüntü ekledim güzel gider görüntüler eşliğinde şarkılar.
teşekkür ederim sayende denemiş oldukKısa bi süre yokum sunucuda. Ama akşam buralardayım. Dinleyici olarak devam şimdilik
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.