Ü
Üye silindi 62
Misafir
Bunlar çevreden ya daha çok. Teknoseyirde böyle insanlar yok.sayfanı söyle de denk gelirsek paramızı kaptırmayak![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bunlar çevreden ya daha çok. Teknoseyirde böyle insanlar yok.sayfanı söyle de denk gelirsek paramızı kaptırmayak![]()
Emmim büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede şifa olur. ??
Ofis düzenini kurmak için geldim şu anda abi. Tamamen hazır olduğunda adresi gönderirim elbette.?
Çok geçmiş olsun abi
Ah be abim üzüldüm eşine. Çok geçmiş olsun.
Abi bu nasıl iştir Allah Aşkına yaaa, Çok büyük geçmiş olsun, beterinden korusun yaratan?
Geçmiş olsun abi. Allah yardımcınız olsun, daha kötülerinden korusun![]()
Tüm dostlarıma,kardeşlerime hepinizden allah razı olsun allahtan gelene amenna ve sadakna demekki bunlar kaderimizde varmış yaşanacak herşeyin hayırlısı diyelim iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim selam ve saygılarımla.Çok geçmiş olsun Osman abi![]()
Çok teşekkür ederim allah razı olsun tesla dün dünürler geldi bakalım rica edecez yaparsa iyi yoksa daha önce marketlerde satılanlardan aldık ama maalesef yiyemedik evet bu tür çorbaları yapan çok iyi lokanta,restoran etçiler var ama onlarda şehir merkezlerine ana alterlere yakın yerlere çalıştıkları için bize uzak kalıyorlar hem hergün o yolu git,gel hemde gelirken dökülme,düşürme riski var bakalım inşallah dünür yaparda gerek kalmaz@osmanke abim çok geçmiş olsun yengem e bol bol ayak paça çorbası içir kırık çıkık için çok faydası var
Çok geçmiş olsun abi. Allah ta sizi sınıyormudur nedir bu aralar çok talihsizlikler geliyor başınıza.Adresi özelden atabilirsin ama şu sıralar maalesef gelemem oldukça zor günler bizi bekliyor maalesef eşimin belinde kırık oluştu nedeni ise gece iskinin birgün önce suları kesmesi akabinde gece tazzikli su basması sonucunda çamaşır makinesinin bağlantı hortumunu pattlattı sabah 6,30 gibi ve evin mutfak,antre ve salonunu maalesef su bastı bunun sonucunda bizim uyandığımızda oğlumun servisçisi haber veriyor oğlumda bize ve o uyku sersenliği ile eşim heyecanla yatak odasından çıkarken farkedemiyor ve suya basması sonucu kayıp belini kapı kasasına vuruyor ve şuan belinde kırık var hemen acile götürdü oğlum ve tüm tetkikleri yapıldı ilk etapta korse verildi bir süre kullanacak kaynaması için eğer yararlı olmassa ameliyat durumu var bu sağlık yönü ve zarar oldukça fazla sadece bizde değil şöyleki bizde giriş ve mutfak fayans olduğu için buralarda sadece mutfak dolap bazaları salonda ise parkede biraz kabarmalar oldu ama asıl zarar altkat dükkanda emlakçıda 4 adet pc,tavandaki paneller,masalarda kabarmalar,kamera sistemi panellerim içinde olduğu için tamamen pert olmuş tavandaki alçıpanlar düşer dediler ama hem bizim açımızdan hem onların açısından sevindiren olay her iki tarafında bu gibi durumlar için tam kapsamlı sigortamız olması experler gelip durumu görüntüleyip rapor yazdılar gelirkende size haber verilecek dendi he bu arada dükkan kendi tadilatını yapıp bitirdi sigortadan parasını alacak biz bekliyoruz şuan rabbim tüm dostlarımızı bu tür kazalardan sakınsın inşallah hepinize sağlıkla hayırlı geceler dilerim
Ben de ''demeyeyim'' demiştim, moral bozukluğu olmasın diyeÇok geçmiş olsun abi. Allah ta sizi sınıyormudur nedir bu aralar çok talihsizlikler geliyor başınıza.
Hocam Teknoloji artık eskisi gibi zorda değil. Giriyorsun menüye diyorki format ayarla video için. Yüksek uyumluluk mu istersin H264 yada yüksek sıkıştırma ve kalite mi istersin H265 yani. İnsanımızda hiç okumuyor herhalde bizim. Cidden yabancılar bunu sormaz herhalde. Çok basit sadece okuyorsun ve bir seçim yapıyorsun.Abi bende trolleyecektim ablayı da dedim boşver.1-2 hafta önce biri telefondan video çektik bunu pc'e attık pc kasıyor diyor. Dedim codec'i ne ? yani telefondan çekilen ne ? sıkıştırılmış mı ? H265 çekmiş telefondan bunu bilgisayara atıyorlar pc kasıyor. Dedim ki donanımı ne yani ? 10 küsür senelik makine ama, diyo niye oynatmıyor, ya dedim codec yok donanımsal hızlandırması yok oynatmaz. İnandıramadım ya diyor sen nereden bileceksin vs. e bu codec satılıyor mu format atsak olur mu vs. yok windows 8'i 10 yapsak düzelir mi, yeni hızlandırıcı taktık ( ssd'i söylüyor) yok neden olmadı dolandırdılar bizi vs. ya abi yani üstüne ben para verip abla yeter sus diyecektim o noktaya getirtti beni engelledim sonra.
Ya tamam abi herkes herşeyi bilmek zorunda değil ama biraz insan sorgular ya, sen gitmişsin a53'den yani 2022 model telefondan sıkıştırılmış h265 codecli video çekiyorsun sonra 13 senelik falan 1. nesil i5 li radeon hd bilmemne gpulu sistemde kasıyor sonrada mevzuyu sen bilmiyorsuna getirip oradan vuruyor falan böyle insanlara yardım etmek bile istemiyorum artık, insanı pişman ediyorlar. Valla bundan sonra başından yazıcam soru sormak paralı kardeşim. Sorunun mu var ? ateşle şu hesaba 100 lirayı öyle cevaplayayım.
![]()
Hocam ne kaybedersin ki dene. Zaten işim yok diyorsun. Denemek Boş oturmaktan kat kat daha iyidir. Kendini cesaretlendir. Olmazsa da olmaz. Sonunda ölüm yok. Şuan olan bin tanesinden de iyisindir merak etme.Abi böyle giderse yayıncı olacaz çare yok. Çevremde baya bir insan söylüyor youtube'dan işte twitch'den yayın açayımmış soru cevap yapayımmış falan. Kameram yok işte pc yetersiz mikrofonum yok monitör lazım diye diye oyalıyorum ama yok yani onları da sağlarlarmış yayın yaparsam.Köşeye sıkıştım bahanem kalmadı artık.
![]()
Hayallerim gerçek olduğunda, bayrağı devralacak genç kardeşlerimize emaneti teslim edip sonra gururla ve keyifle çayımı yudumlayıp kenardan izlemek nihai hedefim artıkHayırlı olsun yeni ofisiniz. İnşallah hayal ettiginizin de daha ilerisinde görürüz sizleri.
Evet, hatta @Beril bu ofis sayesinde İstanbul buluşmasına gelecek olanları evinde ağırlamaktan kurtulmuş oldu![]()
Ooooooo çok kral bir buluşma olacak bu sevgili @İlteriş Yılmazo zaman kaymaklı lokumlar benden hayrılı olsun
Dışarıda olsun da ne istiyonuz getireyimOoooooo çok kral bir buluşma olacak bu sevgili @İlteriş Yılmaz![]()
![]()
Bence buluşmaya her gelecek olana zorla bir şey getirtelim
En pahalı olanı da kura çekelim @Beril e çıksın![]()
Hocam Teknoloji artık eskisi gibi zorda değil. Giriyorsun menüye diyorki format ayarla video için. Yüksek uyumluluk mu istersin H264 yada yüksek sıkıştırma ve kalite mi istersin H265 yani. İnsanımızda hiç okumuyor herhalde bizim. Cidden yabancılar bunu sormaz herhalde. Çok basit sadece okuyorsun ve bir seçim yapıyorsun.
Aynen kaybedecek birşey yok.Hocam ne kaybedersin ki dene. Zaten işim yok diyorsun. Denemek Boş oturmaktan kat kat daha iyidir. Kendini cesaretlendir. Olmazsa da olmaz. Sonunda ölüm yok. Şuan olan bin tanesinden de iyisindir merak etme.
Bir görüşme planlayalım.o zaman kaymaklı lokumlar benden hayrılı olsun
Hadi tamam dışarıda yaparız.Dışarıda olsun da ne istiyonuz getireyim![]()
Yahu bu koz kolay ele geçmezdi, çabuk ikna oldunBir görüşme planlayalım.
Hadi tamam dışarıda yaparız.![]()
Baktım eve geliyor herkes, mecbur kaldım abiYahu bu koz kolay ele geçmezdi, çabuk ikna oldun![]()
Abi uğraşılmaz. Kısayol bu.Yahu bu koz kolay ele geçmezdi, çabuk ikna oldun![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.