Bu sefer kaçırmayacağım.
İyi geceler inceleriz forumu. Sorularınızı cevaplamaya yarın sabah ofisten devam edeceğim.
İyi geceler inceleriz forumu. Sorularınızı cevaplamaya yarın sabah ofisten devam edeceğim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi ne yalan söyleyeyim çay güzel geldiAdem ustam tüm dostlar hepinize iyi geceler olsun inşallah allah rahatlık versin
Ekli dosyayı görüntüle 565
Ekli dosyayı görüntüle 566
Ekli dosyayı görüntüle 567
dalgıçmısın be abi senTamamdır abicim, ofise geldim, çayımı aldım masaya oturdum şimdi dalıyorum foruma.
Estağfurullah abi iyi akşamlar yarın bakarsın sorunlaraKıymetli Dostlar;
Bazılarınızın bildiği saçma gerekçelerden dolayı bu koca günümüzü bir cevap videosuna harcamak zorunda kaldık ve sorularınızı cevaplayamadık öncelikle çok özür diliyorum.
Bugün için affınıza sığınıyorum, yarın sabah erkenden tüm soruları cevaplamaya devam edeceğim.
@Tesla ve @Vesteloji ustalarım da destek sağlayacaktır, sevgili @İlteriş Yılmaz yine deprem bölgesine yola çıkıyor yarın.
Anlayışınızdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.