- Bütçe
- 30
- Marka Model Bilgisi
- Kaira, Samsung
Geçmiş mesajlara baktım önerilmiş ama yine de sorayım dedim. İstanbul eyüp yeşilpınar tarafındayım. Muhtemelen genelde yaz ayları kullanacağız. O da herhalde 2 3 aydan fazla olmaz diye düşünüyorum.
Salonum 20 metre kare.
Bir indirim yerinde paylaşılmış bu klima oradan gördüm. Belki fiyatı yükseltip indirmiş de olabilirler
Şöyle yazıyor. Daikin teknik servis , 4 metre bakır boru, Wi-Fi dongle, midea alt yapısı.
Bir süredir midealara da bakıyorum ama montaj hariç fiyatları çok yükseldi. Kaira bana çok sıkıntı yaratır mı? yada başka tavsiyeniz varsa da alabilirim.
Başka bir paylaşımda Samsung paylaşılmış. Muhtemelen montaj hariç fiyattır. Ama Kaira daikin servisi daha iyidir değil mi? Hem montaj dahil.
www.akakce.com
Salonum 20 metre kare.
Bir indirim yerinde paylaşılmış bu klima oradan gördüm. Belki fiyatı yükseltip indirmiş de olabilirler

Bir süredir midealara da bakıyorum ama montaj hariç fiyatları çok yükseldi. Kaira bana çok sıkıntı yaratır mı? yada başka tavsiyeniz varsa da alabilirim.
Başka bir paylaşımda Samsung paylaşılmış. Muhtemelen montaj hariç fiyattır. Ama Kaira daikin servisi daha iyidir değil mi? Hem montaj dahil.

Samsung AR35 White AR12TXHQBWK A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung AR35 White AR12TXHQBWK A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung AR35 White AR12TXHQBWK A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima özelliklerini incele, 14.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!