Ü
Üye silindi 62
Misafir
Resmini eklediğim cihazın için iphone 6s'e ait. Benden önce de bir telefon tamircisine verilmiş, cihaz güya kapanıyormuş o yüzden tamire verilmiş.
Şimdi cihaz belli sıvı temaslı, kasada izi var. Hadi açtın baktın ölçtün kurtaramadın vs. yada yapamayacaksın ? güzel kardeşim o zaman niye anadan üryan bırakıyorsun bu cihazı ? bu anakartın üstünde arkalı önlü shield metal korumalar oluyor. Nerede bunlar ? aletin neresinden ölçsem kısadevre var. Bir sıvı temaslı cihazın en kötü bu kadar kısadevre olması mümkün değil. Bunlar tamamen cahil cühela iş bilmeyen tamircilerin suçu. Belki bir şekilde olabilecek cihazı olmayacak hale getirmişler yetmemiş deneme tahtası olmuş.
Hayır bunu yaptınız elinize ne geçiyor ? ananıza bacınıza sövülmesi hoşunuza mı gidiyor ? Şimdi hiç yoktan bana geldi alet boşuna yollayan kargo parası ödeyecek gitti geldisi için vs. yazık günah. Bunun adına ne denildiğini ben çok iyi biliyorum ama buraya yazmak istemiyorum. Başlığa dönersek inceleriz forumunda başına buna benzer şeyler gelenler varsa yazarlarsa konu altında iyi olur. Bakalım sizlerin başına neler geldi.