Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Kitap Hediye Ediyoruz, Sizce Mantıklı Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TFC

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba değerli İnceleriz ailesi,

Sizin de fikir ve düşüncelerinizi almak istedim. Bildiğiniz üzere Teknoloji Forum adında bir platformumuz var ve @Adem Helvacı bey ve @İlteriş Yılmaz bey sağ olsunlar desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Ben de açılışa özel kitap hediye edeyim dedim fakat katılım çok az oldu.

Sizce bu kitap forum alanımıza uygun değil mi? İlerleyen zamanlarda aklımda klavye seti - telefon - tablet vs. gibi hediyeler vermek yerine üniversiteli öğrenci kardeşlerime burs imkanı sağlamak istiyorum. Bunu da sitenin gelirinin yarısı ile. Geleceğin aydınları öğrenciler, en doğru yatırımı onlara yapmamız gerekli diye düşünüyorum.

Kitap hediyemizin ilgi görmemesi, dürüst olmak gerekirse beni hayal kırıklığına uğrattı.

Merhaba değerli İnceleriz ailesi,

Sizin de fikir ve düşüncelerinizi almak istedim. Bildiğiniz üzere Teknoloji Forum adında bir platformumuz var ve @Adem Helvacı bey ve @İlteriş Yılmaz bey sağ olsunlar desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Ben de açılışa özel kitap hediye edeyim dedim fakat katılım çok az oldu.

Sizce bu kitap forum alanımıza uygun değil mi? İlerleyen zamanlarda aklımda klavye seti - telefon - tablet vs. gibi hediyeler vermek yerine üniversiteli öğrenci kardeşlerime burs imkanı sağlamak istiyorum. Bunu da sitenin gelirinin yarısı ile. Geleceğin aydınları öğrenciler, en doğru yatırımı onlara yapmamız gerekli diye düşünüyorum.

Kitap hediyemizin ilgi görmemesi, dürüst olmak gerekirse beni hayal kırıklığına uğrattı.
Merhaba, öncelikle bu güzel çaban için seni tebrik ediyorum. 👏 Burs fikri de zamanla oldukça güzel bir olaya evrilebilir.

Bu tarz etkinlikler kitle büyüdükçe daha verimli yapılabilir. Öte yandan kitlenin büyümesine de destek sağlayabilir tabi. Çok takılmadan, aklındaki plana uygun şekilde ilerle derim. Az katılım, çok katılım şeklinde düşünmek yerine değer veren birine gitmesi çok daha kıymetli. O az sayıda katılımcı da zaten buna değer veren kitledendir diye düşünüyorum.

Üzücü de olsa ne yazık ki bu bir gerçektir. Bizim insanımızın kitap ile çok arası yoktur. HİÇ demeye dilim varmadı o nedenle çok arası yoktur deek istedim. Halbuki evlerde oluşturulabilecek çk keyifli ortamlarda kitap okumak çok cazip hale de getirilebilir.

Bir okuma lambası, karşındaki televizyonda güzel bir ambiyans görünstüsü ve piyano sesi, yanımda sevdiğim kadın ile Dostoyevski Suç ve Ceza okuyup bitirmek inanılmaz keyifliydi mesela benim için :D

Aslında önceden çektiğim fotolar vardı, Bu akşam eve gidince eklerim mutlaka bana çok keyifli geliyor neticede :)

Diğer yandan kitap yerine minik teknoloji ürünleri sanırım daha cazip gelebilir. Onun da lojistik süreci biraz gönderici için sorun teşkil edebiliyor onlara da dikkat etmek lazım.

Değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, sağ olun var olun.

Burs işi uzun zamandır aklımda fakat diğer kullanıcıların haberi olmadan burs vermek istiyorum bunun asıl sebeplerinden birisi de burs alan kişinin kendini mahçup hissetmemesidir.

Kitaplar maalesef fazla değer görmüyor ve bu duruma çok üzülüyorum, Maksim Gorki "Ana" kitabına başladım ve gerçekten okumayı çok seviyorum. Umarım gerçekten değerini bilecek kişiye gider.

Saygılarımla.

Değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim, sağ olun var olun.

Burs işi uzun zamandır aklımda fakat diğer kullanıcıların haberi olmadan burs vermek istiyorum bunun asıl sebeplerinden birisi de burs alan kişinin kendini mahçup hissetmemesidir.

Kitaplar maalesef fazla değer görmüyor ve bu duruma çok üzülüyorum, Maksim Gorki "Ana" kitabına başladım ve gerçekten okumayı çok seviyorum. Umarım gerçekten değerini bilecek kişiye gider.

Saygılarımla.
Bence devam et. Ne kadar insanın okuma alışkanlığı kazanmasına vesile olursan kardır.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri