Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima Alım İçin Yardımlarınza İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferh4t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ferh4t

Gree Fairy 24 Tester
İnceleyen Kulüp
Bütçe
40.000
Marka Model Bilgisi
Tavsiyeler doğrultusunda oluşacak
Merhaba saygıdeğer forumdaşlar.
Uzun zamandır @Adem Helvacı hocamı instagram ve Youtube üzerinden takip ediyorum.
Ama foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
Malum sıcklardan dolayı klima ihtiyacı hasıl oldu. Siz tecrübeli dostlarımdan tavsiye rice edecektim.

İkamet: İstanbul Sarıyer
Eveim toplamda 110 m2
Klima salonda olacak salon 25m2, ama kısmet olur ise bu sene inşasına başlayacağım yeni evimin salonu 45m2 olacak, klima sökülüp oraya taşınacak.
Her 2 evde de salonda olacak klima,
Şuanki evim sabah güneş salonda doğuyor ve yatak odası tarafında batıyor. Tün gün 3 cepheden de güneş alıyor. Kalan 1 cephe komşu daire.
Dış cephe yalıtımı mevcut, Camlar ısıcam, balkonlar kapalı, 3. ara katta bulunuyor dairem. Altımda 2 üstümede 2 kat var.
Yeni evimi de hesaba katarak ben hep 24.000Btu bakıyorum.

Bütcem 40.000TL

Sizin tavsiyeniz hangi marka ve model olurdu bu bağlamda.

Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim.

Satın Alma Önerisi Klima Alım İçin Yardımlarınza İhtiyacım Var

Merhaba tekrar.
Gree Fairy 24.000 btu aldım, bayram sonrası montaj için gelecekler.
Montaj sonrası görüşlerimi belirteceğim.
Başta @Adem Helvacı hocam olmak üzere tüm forumdaşlara teşekkür ederim yardımlarınız için..
Merhaba saygıdeğer forumdaşlar.
Uzun zamandır @Adem Helvacı hocamı instagram ve Youtube üzerinden takip ediyorum.
Ama foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
Malum sıcklardan dolayı klima ihtiyacı hasıl oldu. Siz tecrübeli dostlarımdan tavsiye rice edecektim.

İkamet: İstanbul Sarıyer
Eveim toplamda 110 m2
Klima salonda olacak salon 25m2, ama kısmet olur ise bu sene inşasına başlayacağım yeni evimin salonu 45m2 olacak, klima sökülüp oraya taşınacak.
Her 2 evde de salonda olacak klima,
Şuanki evim sabah güneş salonda doğuyor ve yatak odası tarafında batıyor. Tün gün 3 cepheden de güneş alıyor. Kalan 1 cephe komşu daire.
Dış cephe yalıtımı mevcut, Camlar ısıcam, balkonlar kapalı, 3. ara katta bulunuyor dairem. Altımda 2 üstümede 2 kat var.
Yeni evimi de hesaba katarak ben hep 24.000Btu bakıyorum.

Bütcem 40.000TL

Sizin tavsiyeniz hangi marka ve model olurdu bu bağlamda.

Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim.
Abim hoşgeldin öncelikle :ok
İki ev arasındai m2 farkı biraz sıkıntılı.
25m2 alana 24 lük klima sizi fena üzer. Homojen bir iklimlendirme yapamaz, çok sık dur kalk yapar, yakın duvar etkisi fazla devreye girer vs.

Şu olabilir, 24 lük klima alırsın, şu anki evde kapıya bakacak şekilde konumlandırır ve kapıyı açık bırakırsın o zaman durum tolere edilebilir.

Bu koşullar çerçevesinde 24.000BTU Bosch Climate (midea üretimi) veya İklimsa güvenvesinde Sigma düşünebilirsiniz.
Daha ekonomik ürün olsun derseniz Daikin Güvencesinde Kaira da olabilir :ok

Abim hoşgeldin öncelikle :ok
İki ev arasındai m2 farkı biraz sıkıntılı.
25m2 alana 24 lük klima sizi fena üzer. Homojen bir iklimlendirme yapamaz, çok sık dur kalk yapar, yakın duvar etkisi fazla devreye girer vs.

Şu olabilir, 24 lük klima alırsın, şu anki evde kapıya bakacak şekilde konumlandırır ve kapıyı açık bırakırsın o zaman durum tolere edilebilir.

Bu koşullar çerçevesinde 24.000BTU Bosch Climate (midea üretimi) veya İklimsa güvenvesinde Sigma düşünebilirsiniz.
Daha ekonomik ürün olsun derseniz Daikin Güvencesinde Kaira da olabilir :ok
Hoş buldum 🙏
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için hocam.
Baymak nasıldır acaba. Komşum baymak bayisi bi tık uygun fiyata veriyor.

Merhaba tekrar.
Başta @Adem Helvacı hocam olmak üzere tüm forumdaşlara teşekkür ederim yardımlarınız için..
Ooooooo @Engraulis bak Gree Fairy kullanıcıları artıyor.
Dostumuzu da inceleyenler kulübü üyesi yapalım o halde :D
Bu durumda Samet ile sizi 12 ve 24 lük kullanıcı olarak ayıralım.

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim şimdiden :ok

Merhaba tekrar.
Hayırlı olsun ne kadara aldınız ben gecen ay sordugumda 56 bin demişlerdi 24 btu

Ooooooo @Engraulis bak Gree Fairy kullanıcıları artıyor.
Dostumuzu da inceleyenler kulübü üyesi yapalım o halde :D
Bu durumda Samet ile sizi 12 ve 24 lük kullanıcı olarak ayıralım.

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim şimdiden :ok
Seve seve hocam, elimden gelen birşey olursa her zaman yardıma hazırım.
Endüstriyel elektronik mezunuyum az çok anlarım teknik işlerden elim multimetre tutar 😄 ama mesleği hiç yamandım yapmayacağım da galiba.

Seve seve hocam, elimden gelen birşey olursa her zaman yardıma hazırım.
Endüstriyel elektronik mezunuyum az çok anlarım teknik işlerden elim multimetre tutar 😄 ama mesleği hiç yamandım yapmayacağım da galiba.
Forumumuzda ciddi anlamda gerçek kullanıcı geri bildirimi mevcut ve bunun artması, potansiyel klima müşterileri için doğru ve güvenilir bilgi kaynağı olması için ciddi mücadele veriyoruz.

Bu anlamda klimanın montaj süreci, montaj sonrası görselleri, teknik ekip ile ilgili görüşleriniz ve ürünü kullanırken mümkünü varsa tüketim verileri ile sizlerin performansa dair görüşleri hakikaten bizler için inanılmaz önem arz ediyor.

Bu anlamda sunacağınız her türlü katkı için şimdiden şükranlarımı sunuyorum 💜 :cay

Forumumuzda ciddi anlamda gerçek kullanıcı geri bildirimi mevcut ve bunun artması, potansiyel klima müşterileri için doğru ve güvenilir bilgi kaynağı olması için ciddi mücadele veriyoruz.

Bu anlamda klimanın montaj süreci, montaj sonrası görselleri, teknik ekip ile ilgili görüşleriniz ve ürünü kullanırken mümkünü varsa tüketim verileri ile sizlerin performansa dair görüşleri hakikaten bizler için inanılmaz önem arz ediyor.

Bu anlamda sunacağınız her türlü katkı için şimdiden şükranlarımı sunuyorum 💜 :cay
İşyerimiz için de Gree i-shine 24.000Btu salon tipi sipariş verdik.
O da bayram sonrası montaj yapılacak.
Onun hakkında da elimden geldiğince montaj aşaması ve sonrası ile alakalı bilgi paylaşmaya çalışacağım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri