- Bütçe
- 40.000
- Marka Model Bilgisi
- Tavsiyeler doğrultusunda oluşacak
Merhaba saygıdeğer forumdaşlar.
Uzun zamandır @Adem Helvacı hocamı instagram ve Youtube üzerinden takip ediyorum.
Ama foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
Malum sıcklardan dolayı klima ihtiyacı hasıl oldu. Siz tecrübeli dostlarımdan tavsiye rice edecektim.
İkamet: İstanbul Sarıyer
Eveim toplamda 110 m2
Klima salonda olacak salon 25m2, ama kısmet olur ise bu sene inşasına başlayacağım yeni evimin salonu 45m2 olacak, klima sökülüp oraya taşınacak.
Her 2 evde de salonda olacak klima,
Şuanki evim sabah güneş salonda doğuyor ve yatak odası tarafında batıyor. Tün gün 3 cepheden de güneş alıyor. Kalan 1 cephe komşu daire.
Dış cephe yalıtımı mevcut, Camlar ısıcam, balkonlar kapalı, 3. ara katta bulunuyor dairem. Altımda 2 üstümede 2 kat var.
Yeni evimi de hesaba katarak ben hep 24.000Btu bakıyorum.
Bütcem 40.000TL
Sizin tavsiyeniz hangi marka ve model olurdu bu bağlamda.
Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim.
Uzun zamandır @Adem Helvacı hocamı instagram ve Youtube üzerinden takip ediyorum.
Ama foruma üye olmak bu güne kısmetmiş.
Malum sıcklardan dolayı klima ihtiyacı hasıl oldu. Siz tecrübeli dostlarımdan tavsiye rice edecektim.
İkamet: İstanbul Sarıyer
Eveim toplamda 110 m2
Klima salonda olacak salon 25m2, ama kısmet olur ise bu sene inşasına başlayacağım yeni evimin salonu 45m2 olacak, klima sökülüp oraya taşınacak.
Her 2 evde de salonda olacak klima,
Şuanki evim sabah güneş salonda doğuyor ve yatak odası tarafında batıyor. Tün gün 3 cepheden de güneş alıyor. Kalan 1 cephe komşu daire.
Dış cephe yalıtımı mevcut, Camlar ısıcam, balkonlar kapalı, 3. ara katta bulunuyor dairem. Altımda 2 üstümede 2 kat var.
Yeni evimi de hesaba katarak ben hep 24.000Btu bakıyorum.
Bütcem 40.000TL
Sizin tavsiyeniz hangi marka ve model olurdu bu bağlamda.
Şimdiden vakit ayıran herkese çok teşekkür ederim.