Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Klima Montajı Vakum Süresi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ripple

Meraklı
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Lg
Selamlar herkese,
Az önce Lg dual cool plus model klimamın montaj işlemi yapıldı. Vakum yapılacak değil mi diye sorduğumda "zaten bunlar fabrikadan vakumlu geliyor ama biz yine de kontrol ediyoruz" cevabı aldım. Sonra baktım vakum cihazını takıyorlar bi rahatladım. Elektronik göstergeli bir cihazdı. Daha 5 dakika geçti geçmedi bir baktım vakum cihazını sökmüşler. Dedim hani bu 20 dk yarım saat sürüyordu? Personelin dediğine göre işlem bitince ekranda END yazıyormuş ondan sonra dursa da hiçbir işe yaramaz ondan söküyoruz dedi. Zaten sizin tesisat çok kısa olduğu için 3-4 dk yetiyor dedi. Emin misiniz ben hiç böyle bir şey duymadım dediğimde "zaten aksi olsa bu riske girmeyiz merak etmeyin" dediler klimayı da çalıştırıp deneyip gittiler. Tabii içime bir kurt düştü burada konularda hep görüyordum vakumun önemini. Ne dersiniz başıma iş mi aldım? 5 dakikalık vakum gerçekten vakum mudur?

Makine kuvvetliyse ve boru mesafesi kısaysa 5 dk yeterlidir. Elektronik ya da mekanik farketmez gösterge 0 (sıfır) ın altına indi mi tamamdır iş. Fazla tutmanın tek faydası içindeki nemi olabildiğince atmaktır. Sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Ama fabrikadan vakumlu geliyor lafı PALAVRADIR bilginiz olsun.

Makine kuvvetliyse ve boru mesafesi kısaysa 5 dk yeterlidir. Elektronik ya da mekanik farketmez gösterge 0 (sıfır) ın altına indi mi tamamdır iş. Fazla tutmanın tek faydası içindeki nemi olabildiğince atmaktır. Sıkıntı yok içiniz rahat olsun. Ama fabrikadan vakumlu geliyor lafı PALAVRADIR bilginiz olsun.
teşekkür ederim içimi rahatlattınız korktum gerçekten. Montaj mesafesi 1 metre civarı ondan sanırım kısa halloldu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri