Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Klima tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ali01

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40-60
Marka Model Bilgisi
Mitsubishi Daikin midea gree
Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim. Adem abi mail attım ama yoğunluktan görmedin sanirim Öncelikle gerek videolarla gerek mesajlarla bizlere yardımcı olduğun için sana ve buradaki tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yardim istediğim bir konu var.
Şanlıurfa da yaşıyorum 4. Kat güney doğu cephe 2+1 dairemde, yaklaşık 27-28 metrekare güney ve doğuda iki penceresi olan Amerikan mutfak salonumda 12000 BTU gree pular marka klimam var ve soğutma yetersiz kaliyor. Onu yatak odasına takıp salona yeni klima almak istiyorum salon Amerikan mutfak olduğu için buzdolabı bulaşık Makinesi ankastre TV gibi ekstralar var.
Bütçem 55-60 bine kadar
Bayiler kendi sattıkları Toshiba, Mitsubishi electric, gree fairy , carrier, Airfel Samsung daylux, Haier, baymak bu markaları öneriyorlar Sizce ileride kalite ve ekonomik olarak da pişman olmayacağım hangi markayı modeli almalıyım
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin herkese hayırlı günler

Merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim. Adem abi mail attım ama yoğunluktan görmedin sanirim Öncelikle gerek videolarla gerek mesajlarla bizlere yardımcı olduğun için sana ve buradaki tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şanlıurfa da yaşıyorum 4. Kat güney doğu cephe 2+1 dairemde, yaklaşık 27-28 metrekare güney ve doğuda iki penceresi olan Amerikan mutfak salonumda 12000 BTU gree pular marka klimam var ve soğutma yetersiz kaliyor. Onu yatak odasına takıp salona yeni klima almak istiyorum salon Amerikan mutfak olduğu için buzdolabı bulaşık Makinesi ankastre TV gibi ekstralar var.
Bütçem 55-60 bine kadar
Bayiler kendi sattıkları Toshiba, Mitsubishi electric, gree fairy , carrier, Airfel Samsung daylux, Haier, baymak bu markaları öneriyorlar Sizce ileride kalite ve ekonomik olarak da pişman olmayacağım hangi markayı modeli almalıyım
Bütçe nin tamamını değerlendirirken daikin mitsubishi Electric veya biraz daha alım maliyeti ucuz mitsubishi Heavy ürünleri işinizi kolaylıkla görecektir
Bütçem 55-60 bine kadar
Tavan yükseliği standartmı?

Abi Tam olarak model tavsiye edebilir misin tavan yükseklik 2.30-240 m falan
Mitsubis
Mitsubishi Electric MSZ-EF35VGB

Çok ideal...

Liste fiyatı şu an 63.750 görünüyor

Biraz pazarlıkla Çok rahatlıkla 3-4 binlik indirim alabilirsiniz

Mitsubis

Çok ideal...

Teşekkür ederim abi gree fairy 56 bin tl Toshiba 18 BTU 60 bintl 9 taksit fiyat aldım onlarla kıyaslarsak bu önerdiğiniz Mitsubishi onlara göre nasıl aralarında kalite olarak çok bir farkı varm mi?
Mitsubis

Çok ideal...

Mitsubis

Çok ideal...

Teşekkür ederim abi gree fairy 56 bin tl Toshiba 18 BTU 60 bintl 9 taksit fiyat aldım onlarla kıyaslarsak bu önerdiğiniz Mitsubishi onlara göre nasıl aralarında kalite olarak çok bir farkı varm mi?

18000 btu taktırmanıza hiç gerek yok paranızı yazık etmeyin

Abi şu an 12000 BTU takılı zaten TV buzdolabı bulaşık Makinesi Ocak derken serinletmiyor ondan 18000 düşünüyorum sizin öneriniz kaç btu
Mitsubishi Electric te bu problem olmaz olmaz
Abi şu an 12000 BTU takılı zaten TV buzdolabı bulaşık Makinesi Ocak derken serinletmiyor ondan 18000 düşünüyorum sizin öneriniz

Mitsubishi de bu sorunu yaşamazsınız

İç ve dış ünite doğru yere monte edilirse hiç bir sorunla karşılmaz
Abi 12'lik klimadan dilim yandı tekrar sıkıntı istemiyorum birde burada kalıcı değiliz en azından gittiğimiz yerde büyük bir evde oturursak sıkıntı olmasın diye 18 'lik düşünüyorum ünite balkonun dış duvarına monte edilecek

Ekli dosyalar

• 17440354139773078861223001790321.webp
    17440354139773078861223001790321.webp
    182.2 KB · Görüntüleme: 12
Abi 12'lik klimadan dilim yandı tekrar sıkıntı istemiyorum birde burada kalıcı değiliz en azından gittiğimiz yerde büyük bir evde oturursak sıkıntı olmasın diye 18 'lik düşünüyorum ünite balkonun dış duvarına monte edilecek
Gree pular giriş seviyesi bir cihaz o yüzden yetersiz gelmiştir hele ki amerikan mutfak için.

Ayrıca mutfak olmasa oraya 12k premium sınıf bir cihaz yeterli gelirdi. Fan Sesi problemi olmayacaksa ve sadece soğutma için gree fairy 18k veya midea extreme save 18k btu alabilirsin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri