Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bu konuda kitap yazdık sayılır. Biraz okumak gerekiyor.

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Burada beni yanıltan biraz servis oldu. Benim amacım tek klima ile bütün evi soğutmak değildi aslında klima karşısında bu şekilde kolidora geçiş var buradan sürekli hava akacağı için 18 binlik tercihim doğru olur mu ? @mbirol

Son olarak ME Zen modelini bulamazsam başka marka model öneriniz olur mu ? @Murat ALA @Adem Helvacı

Vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Gree Klima öneririm Çok ucuz olsun diyorsan, Aphro, Pular Eğer kavisli istiyorsan Fairy, kendin temizlemek istersen G-Tech pahalı ama çok kaliteli olmasını istiyorsan U-Crown

Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Burada beni yanıltan biraz servis oldu. Benim amacım tek klima ile bütün evi soğutmak değildi aslında klima karşısında bu şekilde kolidora geçiş var buradan sürekli hava akacağı için 18 binlik tercihim doğru olur mu ? @mbirol

Son olarak ME Zen modelini bulamazsam başka marka model öneriniz olur mu ? @Murat ALA @Adem Helvacı

Vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim.
Midea All Easy Pro alınabilir ama stok kalmamış millet arıyor bulamıyor güzelim klimayı.

Bu konuda kitap yazdık sayılır. Biraz okumak gerekiyor.
Ustam ben o konuya baktım koridor ve salon kombinasyonu var genelde bizde sadece salonda 24 binlik var 7/24 çalışıyor, koridora taktırmadan diğer odaların sıcağını kırıyor salon karşısı benim odam klima 23e ayarlı benim odam 26 derece falan seyrediyor gece 26 ya çekiyorum klimayı, kışında tam tersi yapsak odaların soğuğunu kırmaz mı? Bir de bu kapı aç tüm odaya gitsin konusunun fazla elektrik tüketiminden başka klimaya zararı var mı?

Gree Klima öneririm Çok ucuz olsun diyorsan, Aphro, Pular Eğer kavisli istiyorsan Fairy, kendin temizlemek istersen G-Tech pahalı ama çok kaliteli olmasını istiyorsan U-Crown

U-Crown baktım ama malesef ondada 18 binlik kalmamış.

Midea All Easy Pro alınabilir ama stok kalmamış millet arıyor bulamıyor güzelim klimayı.

Malesef :(

Var mıdır başka şuda kalitelidir diyebileceğiniz marka/model ?

Adem hocam sizce airfel ltxm35n mi midea extreme save mi ikiside aynı fiyat ürünü yaz kış kullanacağım lütfen yorum yaparmısınız

Adem hocam sizce airfel ltxm35n mi midea extreme save mi ikiside aynı fiyat ürünü yaz kış kullanacağım lütfen yorum yaparmısınız
Aynı fiyat olmaları çok şaşırtıcı zira segmentleri çok farklı ürünler.
Extreme Save satışında bir kurnazlık olmadığına eminmisiniz?

Midea klimalar çok satılmaya başlayınc abazı satıcılar ki buna fg bayileri de dahil, kurnazlık yapıp ''Montaj hariç konsol hariç , yok efenim bilmemnesi hariç'' diyerek fiyatı düşük gösteriyorlar. Haricen ödeyeceğiniz para ciddi fark oluşturuyor ona lütfen dikkat edin.

Eğer hakikaten her şey yolunda hali ile aynı fiyat ise tartışmasız extreme elbette zira eşanjör sıralamalarından gaz oranına ve hatta iç ünite fan motorunun AC DC farkına kadar birçok farklılık var aralarında. Extreme ile Airfelin o kasası kıyaslanmaz :ok

hocam onun adı nefes ama alınca nefes aldırmaya biliyor adının nefes olduğuna bakma ? benim klima var klima aramıyorum da konuya dahil olayım dedim ?
Gerçek nefes aldıran klima Daikin ururu Sarara aslında fakat Midea bu işe de el attı, yakın zamanda sizlere MİDEA GAIA modelinin de tanıtımını yapacağız.
Belirli koşullar çerçevesinde dış ortamdan içeriye gerçekten taze have veriyor.
Arkasından TCL de bu işe el attı ve onun da yine yakın zamanda size tanıtmayı planladığımız taze hava özellikli bir ürünü mevcut.

Vestel Nefes tam benim gibi şekil şükül seven insanlara hitap eden ancak temelde işlevsiz bir ürün. Allah var ben şekil anlamında klimayı çok sevdim, hiç acımam para verir evime alır takarım ama temelde işe yaramayacağını bile bile, estetiği güzel diye takarım yoksa öyle enerji verimliliği, düşük fatura, iyi performans ve gerçekten temizlenmiş bir hava beklentim olmaz. :ok

Gerçek nefes aldıran klima Daikin ururu Sarara aslında fakat Midea bu işe de el attı, yakın zamanda sizlere MİDEA GAIA modelinin de tanıtımını yapacağız.
Arkasından TCL de bu işe el attı ve onun da yine yakın zamanda size tanıtmayı planladığımız taze hava özellikli bir ürünü mevcut.

Vestel Nefes tam benim gibi şekil şükül seven insanlara hitap eden ancak temelde işlevsiz bir ürün. Allah var ben şekil anlamında klimayı çok sevdim, hiç acımam para verir evime alır takarım ama temelde işe yaramayacağını bile bile, estetiği güzel diye takarım yoksa öyle enerji verimliliği, düşük fatura, iyi performans ve gerçekten temizlenmiş bir hava beklentim olmaz. :ok
GAIA nin birde hepa filtresi var abi inceledim yabancı videolarından ayriyeten boru ile havayı alıyor dışardan ? tasarruf açısından ben midea dan başkasını görmedim yada tam bilmiyorum kısım kısım kendini kısan fatura dostu

Gree de el attı. 3lü filtre için ve de Cold Plasma için teşekkür ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri