Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Tester Toplanma Merkezi

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Merhaba Dostlar.
2024 Yaz mevsiminde mümkün olan en geniş marka ve model yelpazesinde kimaların performans ve tüketim verilerini GERÇEK KULLANICI geri bildirimleri ile bir araya toplama fikrim doğrultusunda malumunuz bazı dostlarımızı İnceleyenler Kulübü üyesi yaptık ve her birisinin de profiline hangi marka ve modeli test ettiği bilgisini girdik.

Bu gruba katılmak isteyenlerin talepleri ve aynı zamanda dostlarımızın da tüketiciye fayda sunacağını düşündükleri önerilerini bu konu başlığında toplayabiliriz.
Sohbet etmek istediğiniz, istişarde bulunmak istediğiniz veya diğer tester title sahibi arkadaşların görüşlerini merak ediyorsanız yine burada buluşabilirsiniz.

Bizim önceden KADİM ÜYE grubuna aldığımız ama aynı zamanda fiilen ürün test eden dostlarımız da var, o konu da kafa karışıklığı oluşturmasın.
Kadim Üye grubu bizim önceden tanıdığımız veya bizzat tanıştığımız, görüştüğümüz üyelerden oluşuyor.
İnceleyenler Kulübü üyeleri ise satın aldıkları ürünlerle ilgili veri paylaşmak isteyen dostlarımızdan oluşuyor.
Mesela @muhammet göl ve @ByCilo dostlarımızla görüşüp tanışmış olmama rağmen birisi inceleyenler kulübü diğeri ise Kadim Üye grubundalar. Burada Kadim üye olan dostlarımızın tercihlerine kalmış, isterlserse Kadimde kalmaya devam eder veya isterlerse inceleyenler kulübünde olurlar.

Bu sistem aslında kimin kim olduğu herkes tarafından bilinsin anlamında uygulamaya aldığımız bir yaklaşım şekli. Yoks aher biriniz ayrı ayrı kıymetlisiniz :love: :cay

Vay be, Tester ağımız genişliyor. Hadi bakalım kompresörü yazılımı iyi olan kazansın :clap2 (kullanıcılar değil üretici firmalar açısından) Şu enerji ölçen zımbırtılardan lazım sanırım bir tane.
Bana göre her klima kullanıcısının iyi bir derece (Aslında bana kalsa birkaç tane derece) ve iyi bir enerji kayıt veya gösterge ürününe ihtiyacı var.

Temmuz ayında evdeki samsung buzdolabının 1 senesi dolmuş olacak ve ben 1 senedir Şımart teknolojinin wifi prizi ile kullanıyorum, ay ay ve gün gün tüketim verilerinin tamamı elimin altında mesela.

Bu sene de voltract haricinde yine şımartın prizinden bu sefer Breezeless klimaya da takıp testlere o şekilde başlayacağım ve 1 sene sonr abakalım ne ile karşılaşacağız.

Elbette ki her zaman olduğu gibi gün hafta ay şeklinde ben dataları ayınlıyor olacaüım fakat bir de bütün bir yılın kayıtları önümüzde olsun bakalım bu sefer telefon ekranımızda. :ok

Eveet ilk paylaşımı yapalım

12 btu midea aep video sırasında iç ünite otomatik fan da o sırada 186 watt ile soğutma yapıyordu dış ünitenimizin yeri rahat güneş görmüyor şuan dış ortam sıcaklığından dolayı kompresörü aşağı çekti dış pervaneyi yüksek devire aldı

güneş battıktan sonra ve akşamları ısı yükü nispeten ortadan kalkınca dış fan devrinde aşağı çekip düşük güçte devam ediyor çalıştığını bile fark etmiyor sunuz.
Vakit bulursam akşam vaktide video çekip atarım buraya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-04-14-12-12-21_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    Screenshot_2024-06-04-14-12-12-21_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    27.4 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2024-06-04-14-13-26-95_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    Screenshot_2024-06-04-14-13-26-95_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    54.2 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_2024-06-04-14-12-34-62_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    Screenshot_2024-06-04-14-12-34-62_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    36.5 KB · Görüntüleme: 107
Eveet ilk paylaşımı yapalım

12 btu midea aep video sırasında iç ünite otomatik fan da o sırada 186 watt ile soğutma yapıyordu dış ünitenimizin yeri rahat güneş görmüyor şuan dış ortam sıcaklığından dolayı kompresörü aşağı çekti dış pervaneyi yüksek devire aldı

güneş battıktan sonra ve akşamları ısı yükü nispeten ortadan kalkınca dış fan devrinde aşağı çekip düşük güçte devam ediyor çalıştığını bile fark etmiyor sunuz.
Vakit bulursam akşam vaktide video çekip atarım buraya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Yanıma straforu aldım usta. Bugün Breezeless dış ünitesinin üstünü kaplayacağım :)

Vestel flora 12 btu lg kompresör
Ve adem abinin bahsettiği lg kompresör deki tiz sesi.
Elimden geldiğince farklı markaların video veya resimlerini alıp deneyimlemeye çalışıyorum buda burada dursun bakalım.
Klima Video sırasında en üst frekanslardaydı kompresörün sesini kayıt almak için klimayı bilerek sıkıştırdık.
Dış ünite sesi ile Gece gece milleti rahatsız etmek istemedik yarın devamı gelecek inşallah 😅
IMG-20240606-WA0003.jpg

Vestel flora 12 btu lg kompresör
Ve adem abinin bahsettiği lg kompresör deki tiz sesi.
Elimden geldiğince farklı markaların video veya resimlerini alıp deneyimlemeye çalışıyorum buda burada dursun bakalım.
Klima Video sırasında en üst frekanslardaydı kompresörün sesini kayıt almak için klimayı bilerek sıkıştırdık.
Dış ünite sesi ile Gece gece milleti rahatsız etmek istemedik yarın devamı gelecek inşallah 😅
Ekli dosyayı görüntüle 16418
Nerede duysam tanırım bu sesi :kiskis

Günaydın tester dostlar dün gece iki Xtreme sabaha kadar çalıştı. İ Eco da 27⁰ye ayarladığım klimalar rölantiye geçerek sabaha kadar 20 23⁰ üfleme yaparak ve ortamı 25 26⁰ de tutarak bizlere rahat bir uyku ortamı sağladı.
Halen rahatsızlığın etkisindeyim. Ağrı sızı çekmiyorum fakat burun akıntım devam ediyor.
Dolayısı ile klimayı 28 de çalıştırıp eco meco gear vs hiçbir şeyi ellemeden flapları farlı yöne çevirip vurup kafayı yattım.
Sağlıktan öte yol yok gerçekten, klimanın keyfini bile alamıyorsun, bir üşütüyor, bir terletiyor :kiskis

Halen rahatsızlığın etkisindeyim. Ağrı sızı çekmiyorum fakat burun akıntım devam ediyor.
Dolayısı ile klimayı 28 de çalıştırıp eco meco gear vs hiçbir şeyi ellemeden flapları farlı yöne çevirip vurup kafayı yattım.
Sağlıktan öte yol yok gerçekten, klimanın keyfini bile alamıyorsun, bir üşütüyor, bir terletiyor :kiskis
Abi şimdi ben şeyi anlamadım seni sıcak mı çarptı klima mı :alala
Çok geçmiş olsun 🙏
Bu eco veya gear e bir türlü içim ısınmadı büyük alanlarda limitleme işe yarar ama benim gibi altı üstü 20m2 alanda klima varsa bu modlara ihtiyaç olmuyor sanki🤔

Abi şimdi ben şeyi anlamadım seni sıcak mı çarptı klima mı :alala
Çok geçmiş olsun 🙏
Bu eco veya gear e bir türlü içim ısınmadı büyük alanlarda limitleme işe yarar ama benim gibi altı üstü 20m2 alanda klima varsa bu modlara ihtiyaç olmuyor sanki🤔
İnan bana ben hiç anlamadım. 51 yaşındayım ve hayatımda böyle etkileri olan ve bu derece uzun süren bir gribal hastalığım olmadı benim.
Üşüttün mü desen hayır, Cereyanda mı jaldın desen hayır.
Ya Komisyon toplantılarında vatandaşlardan birinden kaptım veya benim anlamadığım bir şey oldu :)

İnan bana ben hiç anlamadım. 51 yaşındayım ve hayatımda böyle etkileri olan ve bu derece uzun süren bir gribal hastalığım olmadı benim.
Üşüttün mü desen hayır, Cereyanda mı jaldın desen hayır.
Ya Komisyon toplantılarında vatandaşlardan birinden kaptım veya benim anlamadığım bir şey oldu :)
Abi valla bende çözemedim aşıdan diyorlarda ben hiç aşı olmadım bu sene kışın grip oldum yok böyle bir grip yerden yere vurdu beni geriye birtek bulaşan gribin türü kalıyor oda demek ki ağır geçen bir tür yada yediğimiz şeyler aşırı ilaçlı bünyeyi savunmayı bitiriyor başka birşey gelmiyor aklıma
Ama şu yediğimiz şeyler bölümü olabilir memlekette denetleme sıfır maalesef 😔

Abi valla bende çözemedim aşıdan diyorlarda ben hiç aşı olmadım bu sene kışın grip oldum yok böyle bir grip yerden yere vurdu beni geriye birtek bulaşan gribin türü kalıyor oda demek ki ağır geçen bir tür yada yediğimiz şeyler aşırı ilaçlı bünyeyi savunmayı bitiriyor başka birşey gelmiyor aklıma
Ama şu yediğimiz şeyler bölümü olabilir memlekette denetleme sıfır maalesef 😔
Yediğimiz et et değil, ot ot değil artık kardeşim.
Bağışıklık sistemi diye bir şey kalmamış baksana bir gribal enfeksiyonda dudağımda uçık çıkmasından kafamı kaldıramama kadar bu ne biçim hastalık :D

Bağışıklık sistemi diye bir şey kalmamış baksana bir gribal enfeksiyonda dudağımda uçık çıkmasından kafamı kaldıramama kadar bu ne biçim hastalık :D
Çok haklısın abi
Bu mereti atlatana kadar Senin bol bol dinlenmende lazım
Acil şifalar dilerim🙏😔

Kaira DTXR25E 9000 BTU (vakumlu montaj)​

Antalya ,klima 27 dereceye ayarlı,oda 15m2,gece 22:00 sabah 6:20 arası. (eco mod kapalı)

8 saat 20 dakika
2016 w/8 saat =252 w/saat ortalama

Ekli dosyayı görüntüle 16401
Şu aletin vidaları için hangi tornavida lazım sormuştum ama cevap gelmedi kimse bilmiyor sanırım ? Size sorayım bu aleti hangi vidalar ile açabilirim. Reset tuşu içeri kaçtı ekran kapalı özellikleri çalışmıyor bu yüzden

Açıkcası şu elektronik eşya değerleri thh işlerinden daha çok temiz gıda istiyoruz diye de bir gruplar olmalı. Sessiz sedasız Küresel egemen güçlerin istediği Paris İklim Anlaşması meclisten geçti. Kimseden muhalefet sesleri yükselmedi meclis dahil. gelsin yapay etler

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri