Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Kurutma makinesi iyi ve kaliteli olması elzem

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yunus kurtuluş

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
20 bin 30 bin üstü de olabilir aşağısı da tavsiye edilecek makineye bağlı
Marka Model Bilgisi
Hepsi
Selamlar . Kurutma Makinesi almayı düşünüyorum geçenlerde böyle bir başlık açmıştım ama açtığım başlığı aradım bulamadım ???orada. Bakacaktım oysa

Şimdi ise tekrar başlık açma mecburiyetinde kaldım
Yani kaliteli olsun ömürlük olsun baş ağrıtmasin böyle bir kurutma makinesi almaya niyetim var
Bütçe tavsiyeye göre genişletile bilir ..?

Vestel KM8701 WİFİ modelini 1 yıldır kullanıyorum ek garanti de alındı bunun yanında çok güzel çekme yıpratma olmadı hiç gayet mutluyum.Samsung da bakabilirsiniz fiyat yüksek fakat düşük elektrik tüketimi ve çok sessiz çalışıyor.

Vestel KM8701 WİFİ modelini 1 yıldır kullanıyorum ek garanti de alındı bunun yanında çok güzel çekme yıpratma olmadı hiç gayet mutluyum.Samsung da bakabilirsiniz fiyat yüksek fakat düşük elektrik tüketimi ve çok sessiz çalışıyor.
Samsung genel tercihim elbette ama bazılarında mesela ısı pompası gibi vesaire buna benzer özellikleri oluyor bunlardan dolayı öne çıkan ve arasında tavsiye edilen bir model ve marka için zaten genelde foruma geliyorum çünkü bazen işte istenilen mühendisliği bazı model ve markalarda goremiyoruz ❤️❤️❤️bu tarz örnekleri adem abinin televizyonu örneklerinden ve misallerinden çokça görmekteyiz ❤️❤️

Samsung alsam yani icinde ki kalite ve teknoloji
Arçeligi kapatacak mi mesela kazani nasıl olacak ısı pompası var mı efendime söyleyeyim kullanıcilarin tecrübesi vesaire bende 2 kez sordum bütçe de de herhangi bir sınır koymadım ki hani kafam rahat olsun almış iken güzel bir şey olsun her ikisinde de Arçelik 950 KWG

Samsung alsam yani icinde ki kalite ve teknoloji
Arçeligi kapatacak mi mesela kazani nasıl olacak ısı pompası var mı efendime söyleyeyim kullanıcilarin tecrübesi vesaire bende 2 kez sordum bütçe de de herhangi bir sınır koymadım ki hani kafam rahat olsun almış iken güzel bir şey olsun her ikisinde de Arçelik 950 KWG
Samsung kurutma Makineleri hepsi ısı pompalı ve 182 kw/h tüketimi var 215 dk/döngü de 62 DB maksimum sesi var fakat programlar arasında sessiz modu var cidden gram ses yok diyebilirim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri