Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Lazer Göz Tedavileri

1.5 senede bir cam değiştirme işini de yeni duydum bende bir tane gözlük var işte takıyorum belki de 10 sene oldu cam değişmedi hatta üzerindeki koruma zarı bile aşındı 😀
Benim doktorum 35 yıldır aynı. en son 10 sene olmuş, oda gözlük kırıldı diye.

Görmemezlik olsaydı hemen gelirdi dedi.

50 yaşına kadar hep olma dedi. zaten numara 1.5 oda 0,75 olacak. 50 yaş ve yaptırdın gene 5 sene sonra değişecek deimiştir.
50den önce hiç tavsiye etmedi. Yaptırdıktan sonra 5-10 sene sonra gene yaptırırım olayı yokmuş

50 yaşına kadar hep olma dedi. zaten numara 1.5 oda 0,75 olacak. 50 yaş ve yaptırdın gene 5 sene sonra değişecek deimiştir.
50den önce hiç tavsiye etmedi. Yaptırdıktan sonra 5-10 sene sonra gene yaptırırım olayı yokmuş
O kadar çok araştırdım bunu diyen ilk doktor. Senin numaran zaten büyük değil. Ben çıkarınca hiç görmüyorum tamamen flu görüntü. Çalışırken zorlanıyorum yoksa 25 senedir bir fiil takıyordum.
50 yaştan sonra tavsiye etmesinin sebebi hem uzak hem yakın gözlük kullanma diyedir diye düşünüyorum

O kadar çok araştırdım bunu diyen ilk doktor. Senin numaran zaten büyük değil. Ben çıkarınca hiç görmüyorum tamamen flu görüntü. Çalışırken zorlanıyorum yoksa 25 senedir bir fiil takıyordum.
50 yaştan sonra tavsiye etmesinin sebebi hem uzak hem yakın gözlük kullanma diyedir diye düşünüyorum
Bir düzene oturuyor,

ehliyetide gözlüksüz çevirmek gerek. acaba bunun ücreti ne kadar

Çok uzun bir hikayem var sıkmamak adına es geçerek özetle çok sevdiğim bir tanıdığımın aşırı tavsiyesi üzerine iyi bir hastane ve doktorla buluştum. Gözümü kontrol ettikten sonra gözümün No Touch ve Lasik için uygun olduğunu kararı benim vermem gerektiğini söylediler. Doktorum bana iki yöntemide açıkladığında eski bir sistemin daha gelişmiş versiyonu olan, çok ağrılı olan ama kesik olmayan No Touch yöntemini seçtim. İyileşmesi daha geç oluyor ve ameliyat sonrası çekilen acının çok olduğunu bile bile bunu seçtim. Herkesin kendince fikirleri vardır ama bir doktor eğer sadece No Touch yapıyorsa size Lasik yöntemini, sadece Lasik yapıyorsa No Touch yöntemini kötüleyebilir. Bana ikisinide gönül rahatlığıyla seçebileceğimi dediklerinde tercihim eski yöntem oldu. Çok memnunum iyiki yaptırmışım. Gözümde Miyop Astigmat vardı. Kasım 2021'den beri çok mutluyum. Ankara'da ameliyat olma planınız varsa doktor önerebilirim. Zamanında 4000TL vermiştim.

Çok uzun bir hikayem var sıkmamak adına es geçerek özetle çok sevdiğim bir tanıdığımın aşırı tavsiyesi üzerine iyi bir hastane ve doktorla buluştum. Gözümü kontrol ettikten sonra gözümün No Touch ve Lasik için uygun olduğunu kararı benim vermem gerektiğini söylediler. Doktorum bana iki yöntemide açıkladığında eski bir sistemin daha gelişmiş versiyonu olan, çok ağrılı olan ama kesik olmayan No Touch yöntemini seçtim. İyileşmesi daha geç oluyor ve ameliyat sonrası çekilen acının çok olduğunu bile bile bunu seçtim. Herkesin kendince fikirleri vardır ama bir doktor eğer sadece No Touch yapıyorsa size Lasik yöntemini, sadece Lasik yapıyorsa No Touch yöntemini kötüleyebilir. Bana ikisinide gönül rahatlığıyla seçebileceğimi dediklerinde tercihim eski yöntem oldu. Çok memnunum iyiki yaptırmışım. Gözümde Miyop Astigmat vardı. Kasım 2021'den beri çok mutluyum. Ankara'da ameliyat olma planınız varsa doktor önerebilirim. Zamanında 4000TL vermiştim.
No touch daha yeni bir yöntem göze dokunmadan yapılıyor ama dediğin gibi iyileşme süreci uzun ayrıca ağrı göze batma kuruluk gibi süreçler uzun. Benim de araştırmalarım ve muayenem sonucu genelde lasik yani önce flap kesiyorlar sonra lazer uygulanıyor. Bunun iyileşme süreci bir kaç gün olduğu söyleniyor

50 den sonrası için ''Gerek yok'' görüşü genelde hakim oluyor sanırım :alala

1000042253.jpg

Acımız büyük :hihi detayları sonra yazacağım klavyeyi tam göremiyorum şuan

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri