Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Marka Fanları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Yani bu tip karakterlerin olduğu gerçeğini inkâr edemeyiz. Sektör veya kulvar ne olursa olsun ülkemizde çok ciddi bir marka fanı durumu söz konusu.
Diğer yandan ülkemizde herkesin herbokolog olduğu gerçeği de tartışılması gereken ayrı konu.

Enza Home ile ilgili yayınladığım videoda gördüğüm bir yorumdan aklıma geldi konu açayım dedim.

1720083457002.png

Yataş kusurlu teslimatı kabul etmiş, sorunu kabul etmiş ve özür dilemiş, adamın kusurlu ürünü yenisi ile değiştirilmiş, sorunun çözüldüğüne dair içerik de yayınlamışız ama halen malın teki gelip ''Yalan söylüyorsunuz, Enza öyle şey yapmaz'' minvalinde yrum yazabiliyor.

Bunun gibi onlarca bakın abartısız onlarca mesajı sildim, kişileri engelleyip geçtim ama ülkedeki cehalet seviyesinin korkutucu boyutlara geldiği gerçeğini hangi halının altına süpüreceğiz birisi bana o halıyı gösterin..

Benim gözümde artık hiçbir sektörde güvenilir marka diye bir şey yok. En fazla biraz daha güvenilir ve hiç güvenilir olmayan markalar var benim için. İşin özü şu ki Türkiye’de standartlaşmış bir hizmet kalitesi yok ama daha da vahimi nedir biliyor musunuz iş ahlakı ve etik bilinci yok. İster mobilya olsun ister beyaz eşya olsun ister diğer elektronik eşya kategorileri olsun. İstediğiniz markayı alın günün sonunda malı kimden aldınız hangi servisin hangi elemanı bakacak işiniz şanstan ibaret. Ekonominin bu kadar kötü, üretimin bu kadar dayanıksız yapıldığı bir zamanda bir markayı körü körüne savunmak ancak bilinçsiz tüketiciye yaraşır bir durum. İnsanların yerlere göklere sığdıramadıkları markaların aslında ne kadar da berbat olduklarını öğreniyoruz bu forum sayesinde. Süpürge şu markadan alınır diyorlar bir bakıyorsun ne tuşu sağlam ne başlığı, çamaşır makinesi şu markadan alınır diyorlar bir bakıyorsun birkaç senede çürümüş, buzdolabı şu markadan alınır diyorlar bir bakıyorsun soğutamıyor bile. Say say bitmez.

Yani bu tip karakterlerin olduğu gerçeğini inkâr edemeyiz. Sektör veya kulvar ne olursa olsun ülkemizde çok ciddi bir marka fanı durumu söz konusu.
Diğer yandan ülkemizde herkesin herbokolog olduğu gerçeği de tartışılması gereken ayrı konu.

Enza Home ile ilgili yayınladığım videoda gördüğüm bir yorumdan aklıma geldi konu açayım dedim.

Ekli dosyayı görüntüle 17340

Yataş kusurlu teslimatı kabul etmiş, sorunu kabul etmiş ve özür dilemiş, adamın kusurlu ürünü yenisi ile değiştirilmiş, sorunun çözüldüğüne dair içerik de yayınlamışız ama halen malın teki gelip ''Yalan söylüyorsunuz, Enza öyle şey yapmaz'' minvalinde yrum yazabiliyor.

Bunun gibi onlarca bakın abartısız onlarca mesajı sildim, kişileri engelleyip geçtim ama ülkedeki cehalet seviyesinin korkutucu boyutlara geldiği gerçeğini hangi halının altına süpüreceğiz birisi bana o halıyı gösterin..
Yazıyı konu altına da ekler misin abim. Arkadaşın kulaklarını çınlatmak istiyorum :hihi

Herkesten özür diliyorum öncelikle.
Marka fanı = yediği kazığın büyüklüğünü farkına varmış ama zevk alıyorum demenin kibar hali.

marka fanı bilgisayar fanı gibi kendi etrafında döner durur abi :kiskis
eğriye eğri doğruya doğru demek lazım.

geçenlerde bir Samsung s23 inceleme videosu izleyim dedim dikkatimi çekti yorumlarda bir bebe var nerde Samsung videosu varsa altında bu var övmüş saymış vay anam vay şikayeti olana yazmış durmuş.
e ben nerden bulacam gerçek kullanıcı görüşünü.

Ekli dosyayı görüntüle 17340

abi foto yazısı küçük, yakınlaştırma özelliği ile de olmuyor

geçenlerde bir Samsung s23 inceleme videosu izleyim dedim dikkatimi çekti yorumlarda bir bebe var nerde Samsung videosu varsa altında bu var övmüş saymış vay anam vay şikayeti olana yazmış durmuş.
Benden :naughty

@Adem Helvacı abi ben çalıştığım şirkettin akaryakıt istasyonları olması sebebi ile birden fazla akaryakıt istasyonunda istasyon çalışnları ve müdürleri kontrol ediyorum. x firmasının bir fanı sırf bizim firmayı kötülemek için gelip yakıt alıyor ve deponun içine su döküyor sonrada bu firmalardan yakıt alınmaz ben hep x firmasından yakıt alıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum gibi paylaşım yapıyor inanın bunu tesadüfen gördüm ve firma avukatlarına bilgi verdim dava açıldı vs. Gerçekten ortalık takıntılı insanlar ile dolu :)

Yazıyı konu altına da ekler misin abim. Arkadaşın kulaklarını çınlatmak istiyorum :hihi
Ya silmiş geçmişim, şahsı da engellemişim yorumu da yok yani artık ama özetle adam bize ''yalan söylüyorsunuz o koltuklar en az on sene kullanılmış ürünler, siz markaya çamur atıyorsunuz'' yazmış. :)

O nedenle anlamsız marka güzelleyeni de, mesnetsiz marka karalayanı da forumda barındırmıyoruz ya abi :)

@Adem Helvacı abi ben çalıştığım şirkettin akaryakıt istasyonları olması sebebi ile birden fazla akaryakıt istasyonunda istasyon çalışnları ve müdürleri kontrol ediyorum. x firmasının bir fanı sırf bizim firmayı kötülemek için gelip yakıt alıyor ve deponun içine su döküyor sonrada bu firmalardan yakıt alınmaz ben hep x firmasından yakıt alıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum gibi paylaşım yapıyor inanın bunu tesadüfen gördüm ve firma avukatlarına bilgi verdim dava açıldı vs. Gerçekten ortalık takıntılı insanlar ile dolu :)
Abi o senin dediğin fanlıktan çıkmış motor olmuş o şahıs artık :kiskis

Mesela Daikin firmasına bir ileti yollamam gerektiği için ve başka maillerini de bulamadığım için Linkedinde kendilerini etiketleyip yazı yazmışım.

1720094632608.png

Mustafa dostumuz da gelmiş bla bla adresi var demiş. Ben de kendisine cevap olarak şunu yollamışım.

d1.png

Bu sefer bana şu cevabı yazmış. ''Test edildi sorun yok'' Daikin Turkey maili kontrol edermisin diye de onları etiketlemiş.

1720094733937.png

Len arkadaş, ben yolladığımda sistem çalışıyor muymuş? Çalışmıyormuş, yolladığım ileti gitmiş mi? Gitmemiş. Bana iletilemedi bildirimi gelmiş mi? Gelmiş Abi sen bana neyi anlatmaya çalışıyorsun ki şimdi?

Bir an düşündüm ve gittim profiline baktım acaba Daikin firmasının yazılım işlerini falan mı yapıyor diye. Yahu çalışmıyormuş işte kardeşim, Şimdi çalışmasını be ne yapayım?

Yani bu da bana göre fanlıktan farklı yaklaşım değil. Bir defa her şeyden önce İLETİŞİM faul kardeşim..

Ya silmiş geçmişim, şahsı da engellemişim yorumu da yok yani artık ama özetle adam bize ''yalan söylüyorsunuz o koltuklar en az on sene kullanılmış ürünler, siz markaya çamur atıyorsunuz'' yazmış. :)

"koltuklarda sorun yok sizin kaba etiniz bozuk oturmasını bilmiyorsunuz" da diyebilirdi. :deli1

"koltuklarda sorun yok sizin kaba etiniz bozuk oturmasını bilmiyorsunuz" da diyebilirdi. :deli1
Şaşırmazdım. Nedense insanımız hep göüş bildirme ihtiyacı duyuyor. Ben bilgim olmayan konuda fikir beyan etmem arkadaş bu kadar net.

Harun Can çok sevdiğim bir insandır, uzun zamandır takipleşiriz ve kendisine de bakarım nereye gidiyor ne yapıyor falan, bir gün olsun adama yazmadım ki ''Hocam şu grup da çok fena gitar çalar heaaaa''

Yazamam çünkü hadsizlik olur, ben anlamam gruptan gitardan metalden. Benim bildiğim tek metal Metallica One, Guns'N Roses Dont Cry, White Lion When The Children Cry vs vs

kendi kendime dinler keyif alır geçerim niye şimdi adama görüş belirteyim ki ben?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri