Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şöyle bir yorum yapılmış "Kumandasından nefret ettim. Kanal değişımi ve ses tuşları kötü ötesi. Kanal değişirken parmaklarınız ağrıyor bir süre sonra. Çok kullanışsız. Bu kumanda olduğu sürece asla Samsung almam." Kumanda tv seçiminde çok mu önemli bir faktör?Samsung 65q70d en iyi seçecek gibi o fiyat bandında
Bence de hocam en iyi seçenek oSamsung 65q70d en iyi seçecek gibi o fiyat bandında
https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/qned/65qned86t6a/ hakkında ne düşünüyorsunuzBence de hocam en iyi seçenek o
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. 65 ekran film izlemek dışında çok fazla kullanılmayacak bir televizyon arayışındayız. Bluetooth kulaklık kullanmayız diye düşünüyorum fakat 2. deneyiminiz biraz tedirgin etti açıkçası. Film izlerken sesin iyi olması en temel tercih sebeplerinden.Merhaba Samsung 65q80b yi bir yıldır kullanıyorum. bir alt modelini tam hatırlamamakla birlikte 70b idi sanırım 80b serisinde surround ses sistemi olması sebebiyle bu modeli tercih etmiştim
tv nın gördügüm eksiklerini iki madde olarak yazdım bu markayı tercih edersenız bu detayları dikkat etmenizi öneririm
1-tv de herşey güzel hoş ancak bluetooth kulaklik ile kullanımda seste ciddi derecede düşme oluyor. gece komşuları ve evdekileri rahatsız etmemek için bluetooth kulaklık takıyorum ancak ufak bir dış ses bile kulaklığın sesini bastıracak seviyede dusuk çıkış veriyor,bilgisayar üzerinden hdmi ile kullanımda da aynı sorun mevcut amplifier programı ile desibel arttırıp kullanmak zorunda kaldım bir dönem
2-samsung surround sisteminde (sadece bendeki model de mı bilmiyorum) sesin hoparlörlere dağıtımında pek başarılı bulmadım.sebebi ise izlediginiz filmde ses seviyesi 30-40 aralığındayken konusma sesleri çok dipten gelirken aksiyon seslerinin cok yüksek cıkması(kapı vurması-silah sesi vs) konusulanın duyulmaması sebebiyle sesi sonuna kadar açıyoruz bu kezde bahsettigim sesler yerinden sıçratıyor
geçtigimiz ay bu şikayet nedeniyle tv nın tum hoparlörlerini garantiden değiştirttim ancak sonuç yine aynı
1- için kesin bir şey diyemem kulaklık denemedim. İşitme cihazlarımla 65QN85D cihazıma bağlandığımda sesler bayağı yüksekti, etraftakiler de duydu hatta. Bir de bluetooth kulaklıkla deneyeyim.Merhaba Samsung 65q80b yi bir yıldır kullanıyorum. bir alt modelini tam hatırlamamakla birlikte 70b idi sanırım 80b serisinde surround ses sistemi olması sebebiyle bu modeli tercih etmiştim
tv nın gördügüm eksiklerini iki madde olarak yazdım bu markayı tercih edersenız bu detayları dikkat etmenizi öneririm
1-tv de herşey güzel hoş ancak bluetooth kulaklik ile kullanımda seste ciddi derecede düşme oluyor. gece komşuları ve evdekileri rahatsız etmemek için bluetooth kulaklık takıyorum ancak ufak bir dış ses bile kulaklığın sesini bastıracak seviyede dusuk çıkış veriyor,bilgisayar üzerinden hdmi ile kullanımda da aynı sorun mevcut amplifier programı ile desibel arttırıp kullanmak zorunda kaldım bir dönem
2-samsung surround sisteminde (sadece bendeki model de mı bilmiyorum) sesin hoparlörlere dağıtımında pek başarılı bulmadım.sebebi ise izlediginiz filmde ses seviyesi 30-40 aralığındayken konusma sesleri çok dipten gelirken aksiyon seslerinin cok yüksek cıkması(kapı vurması-silah sesi vs) konusulanın duyulmaması sebebiyle sesi sonuna kadar açıyoruz bu kezde bahsettigim sesler yerinden sıçratıyor
geçtigimiz ay bu şikayet nedeniyle tv nın tum hoparlörlerini garantiden değiştirttim ancak sonuç yine aynı
Soundbarlarla ilgili değilim maalesef o yüzden bilgim yokhttps://www.lg.com/tr/tv-soundbar/qned/65qned86t6a/ hakkında ne düşünüyorsunuz
Soundbar değil aslında linkte öyle gözükmüş. Şu cihaz
65QNED86T6A
65 inç LG QNED AI QNED86
Fiyat konusunda güncelleme yapmış olayım: 80 bine kadar tavsiyelerinizi rica ederim.Samsung 65q70d en iyi seçecek gibi o fiyat bandında
Fiyat konusunda güncelleme yapmış olayım: 80 bine kadar tavsiyelerinizi rica ederim.Anladım epeyde 2 tvyi karşılaştırdım hocam bence kesinlikle Samsung
Fiyat konusunda güncelleme yapmış olayım: 80 bine kadar tavsiyelerinizi rica ederim.
Güzel tercih olur ama teknik sorun yaşanırsa tcl müşteriye karşı ilgisiz elektronik cihaz şans işi herkes sorun yaşar diyemeyiz tabiki karar sizinMerhaba, ben de arayış içindeyim TCL 65C745 önerir misiniz
Oled ile Qled arasındaki fark nedir acaba? Hangisini almak daha mantıklı sizce?
Oled en kaliteli görüntüyü sunar Derin siyahlar sonsuz kontrast vs günümüzde logo yanığı sorunu çözüldü dense de hala o açıdan riskli ama siz sürekli aynı kanalı izlemezseniz birkaç dakikada bir kanal değiştirirseniz risk azalır Arada Ayarlardan pixel temizleme yapmak faydalı olurOled ile Qled arasındaki fark nedir acaba? Hangisini almak daha mantıklı sizce?
Kusura bakmayın çok meşgul ediyorum sizi, almışken oled almayı tavsiye eder misiniz? Ederseniz belirttiğim bütçe aralıklarında hangi oled tvleri tavsiye edersiniz?Oled en kaliteli görüntüyü sunar Derin siyahlar sonsuz kontrast vs günümüzde logo yanığı sorunu çözüldü dense de hala o açıdan riskli ama siz sürekli aynı kanalı izlemezseniz birkaç dakikada bir kanal değiştirirseniz risk azalır Arada Ayarlardan pixel temizleme yapmak faydalı olur
Qled normal led tvye Q-DEF DENEN BİR KATMAN EKLENMESİYLE OLUŞUYOR Normal led tvye göre daha kaliteli görüntü sunar Logo yanığı riski Qledlerde olmaz
Estağfurullah önemli değil dediğim hususları uygularsanız tavsiye ederim Lg 65OledB46 ve 65 Oledc46yı sizin ikin epeyde karşışalaştırdım Ses açısından C46 40Watt daha avantajjlı ve oyunlarda 144 hz ekran yenileme hızı var B46 20 Watt sese sahip 100/120 hz ekran yenileme hızı sunuyorKusura bakmayın çok meşgul ediyorum sizi, almışken oled almayı tavsiye eder misiniz? Ederseniz belirttiğim bütçe aralıklarında hangi oled tvleri tavsiye edersiniz?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.