Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

MBirol Usta'nın Karavan Dünyası

Şöyle düşün , sen şimdi gidip E sınıfı ehliyet alsan benim aldığım araç ile , O ehliyeti alınca mı otobüs kullanma becerisine sahip olacaksın. Ben hep derim ehliyet kağıt parçası ,aracı ehliyet kullanmaz ,ŞÖFÖR kullanır. Sürücü dedeğin sadece sürer ama
Usta öyle deme, hayatında otobüs dieksiyonuna oturmamış adamın B sınıfı ile ehliyet kullanmasına izin vermek ile senin yaklaşımın aynı değil.

Ben de söylerim senin söylediğini, Nice ehliyeti olanlar var arabayı kullanamıyor ama ehliyeti almış o konuda haklısın ancak kontrol sistemini komple bypass etmemek gerekir bana göre :alala

Usta öyle deme, hayatında otobüs dieksiyonuna oturmamış adamın B sınıfı ile ehliyet kullanmasına izin vermek ile senin yaklaşımın aynı değil.

Ben de söylerim senin söylediğini, Nice ehliyeti olanlar var arabayı kullanamıyor ama ehliyeti almış o konuda haklısın ancak kontrol sistemini komple bypass etmemek gerekir bana göre :alala
Bu iş sadece TR değil ama ,Avrupa uyum yasası içinde bildiğim kadarı ile

Bu iş sadece TR değil ama ,Avrupa uyum yasası içinde bildiğim kadarı ile
Vallahi çok garip yahu. Ben özellikle şu TIR şoförlerinin döndüğü bazı yerleri görüyorum gidip ellerini öpesim geliyor adamların yahu.
Otobüs şoförleri desem keza aynı şekilde. Eeee Demek ki param varsa ve bir otobüsü karavana çevirebiliyorsam ben kimseye hesap vermek zoruna kalmadan o direksiyona oturabiliyorum.

Korkun o zaman benden :D

Bulunduğum güzergahta kimse ben trafikteyken dışarı çıkmasın karışmam.

Ukalalık olmasın çok çok iyi araç sürücüsüyümdür ancak sınıfımda.

1996 da aldım ehliyetimi, şeytan kulağına bu derece aktif sürücü olmama rağmen tek bir kazam yok. Üzülerek belirtiyorum ki cezam var o ayrı konu.
Bir park cezası, bir de şirket aracının sigortasızlığından kullanan ben olduğum için bana ceza yazmışlardı.
Halbuki Fahri Trafik Müfettişliği istiyordum.

Vallahi çok garip yahu. Ben özellikle şu TIR şoförlerinin döndüğü bazı yerleri görüyorum gidip ellerini öpesim geliyor adamların yahu.
Otobüs şoförleri desem keza aynı şekilde. Eeee Demek ki param varsa ve bir otobüsü karavana çevirebiliyorsam ben kimseye hesap vermek zoruna kalmadan o direksiyona oturabiliyorum.

Korkun o zaman benden :D

Bulunduğum güzergahta kimse ben trafikteyken dışarı çıkmasın karışmam.

Ukalalık olmasın çok çok iyi araç sürücüsüyümdür ancak sınıfımda.

1996 da aldım ehliyetimi, şeytan kulağına bu derece aktif sürücü olmama rağmen tek bir kazam yok. Üzülerek belirtiyorum ki cezam var o ayrı konu.
Bir park cezası, bir de şirket aracının sigortasızlığından kullanan ben olduğum için bana ceza yazmışlardı.
Halbuki Fahri Trafik Müfettişliği istiyordum.

Tırın manevra kabiliyeti çok yüksek olduğu için aslında dönüşlerde bir zorluğu yok diyorlar. Yük dengesi, yokuş iniş ve çıkış daha zorluymuş. Bu arada benim HALAM geçmişte senelerce uzun yol tır şoförlüğü yapmış. Şoförlüğü bırakınca da senelerce sürücü kursunda tır direksiyon eğitimi vermiş :krokop

Tırın manevra kabiliyeti çok yüksek olduğu için aslında dönüşlerde bir zorluğu yok diyorlar. Yük dengesi, yokuş iniş ve çıkış daha zorluymuş. Bu arada benim HALAM geçmişte senelerce uzun yol tır şoförlüğü yapmış. Şoförlüğü bırakınca da senelerce sürücü kursunda tır direksiyon eğitimi vermiş :krokop
@Yelda Helvacı nın da Babaannesi Türkiyenin ilk Kadın Şoförlerinden, Kullandıkları arabaları biz bugün kolumuzla çevirebilirmiyiz bilemiyorum çok fotoğraflarını gördüm gemi gibi arabalar :D

Yuh diyoruz artık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Buraya en yakın ücretli karavan park ve kamp alanı kime ait olduğu düşünülürse, normal bir durum :) Yozlaşma ve rant her partide var ne yazık ki. Daha önceki yıllarda da binlerce TL ceza yazılmıştı.

Yuh diyoruz artık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Geçen hafta karşımızdaki inşaatta işçiler birbirine girdi, Birisinde ağız burun bırakmadılar hatta yerlerde sürüdüler garibimi, Polisi aradık, 2 dene doblolu dayı olarak iki memur geldi o kadar. Kadraja bakıyorum 4 - 5 minibüs var orada, acaba diyorum Birol ustacım, bizim bu Fethiyenin Turist Döven Başkanının döneminde mi olmuştur bu olay?

Buraya en yakın ücretli karavan park ve kamp alanı kime ait olduğu düşünülürse, normal bir durum :) Yozlaşma ve rant her partide var ne yazık ki. Daha önceki yıllarda da binlerce TL ceza yazılmıştı.
Kordondaki o karavan alanı da ücretli mi Rüstem?

Orası sanırım sadece park ücreti alıyor. Gidip bir bakmak lazım.
Bu arada haberin var mı bilemiyorum da, Seydikemerin ultra başarılı beldiye başkanı NV aday adayı olmak için istifa ediyormuş veya etmiş :kiskis
Merak ediyorum Fethiye BB seçimleri ne olacak :alala

Geçen hafta karşımızdaki inşaatta işçiler birbirine girdi, Birisinde ağız burun bırakmadılar hatta yerlerde sürüdüler garibimi, Polisi aradık, 2 dene doblolu dayı olarak iki memur geldi o kadar. Kadraja bakıyorum 4 - 5 minibüs var orada, acaba diyorum Birol ustacım, bizim bu Fethiyenin Turist Döven Başkanının döneminde mi olmuştur bu olay?
Olay daha yeni, canlı kanlı bu sabah

Olay daha yeni, canlı kanlı bu sabah
Bak sen şu işe.
Göcek de Festival var yarın, Yeldoşlar bugün orada hatta, acaba onunla bir bağlantısı mı var anlayamadım.
Gerçi Karaot kısmı Yanıklar tarafı, Göcek ile de çok mesafe var, demek ki bağlantısız. :alala

Bu arada haberin var mı bilemiyorum da, Seydikemerin ultra başarılı beldiye başkanı NV aday adayı olmak için istifa ediyormuş veya etmiş :kiskis
Merak ediyorum Fethiye BB seçimleri ne olacak :alala
Ben her seçimde veya 2 seçimde 1 yönetimdeki partinin değişmesi taraftarıyım. Yoksa kadrolaşmanın, rantın önüne geçilmez. Hoş böyle de geçilmez ama en azından bayağı azalır.

Ben her seçimde veya 2 seçimde 1 yönetimdeki partinin değişmesi taraftarıyım. Yoksa kadrolaşmanın, rantın önüne geçilmez. Hoş böyle de geçilmez ama en azından bayağı azalır.
Siyasetin finansmanı birileri tarafından finanse edildiği sürece kaçınılmaz, son bu. Para olmadan siyaset olur mu, olmaz. Mahalle muhtarları Bike artık kampanya yapıyor seçim için. İşin içine para girince, paranın dini imanı, ahlakı olmaz. Gerisi boş, masal hikaye. Öğle bir şeyleri değiştireceğiz vs de safsata. Kimse kendini kandırmasın.
Şu konuda belki karavan cılar bir protesto gözterşsi vs yapsalar, gündem olur belki. Gireceksin 100 tane karavan, şehir içinde 10 km hızla setredeceksşn şehirde saatlerce. Park etme durma yasak aga, durmak yok diyeceksin.

Siyasetin finansmanı birileri tarafından finanse edildiği sürece kaçınılmaz, son bu. Para olmadan siyaset olur mu, olmaz. Mahalle muhtarları Bike artık kampanya yapıyor seçim için. İşin içine para girince, paranın dini imanı, ahlakı olmaz. Gerisi boş, masal hikaye. Öğle bir şeyleri değiştireceğiz vs de safsata. Kimse kendini kandırmasın.
Şu konuda belki karavan cılar bir protesto gözterşsi vs yapsalar, gündem olur belki. Gireceksin 100 tane karavan, şehir içinde 10 km hızla setredeceksşn şehirde saatlerce. Park etme durma yasak aga, durmak yok diyeceksin.
Ah ustam ah, sen buranın iki ayaklılarını bilmezsin. 4 şeritli yolda en sağda park edenin yanına park edenin yanına duraklayıp 4 lüsünü yakıp gidenlerin memleketi burası.

Bir de onlara ''ne yapıyorsun hemşerim'' diyecek bir polis olmayan memleket tabi :)

Ah ustam ah, sen buranın iki ayaklılarını bilmezsin. 4 şeritli yolda en sağda park edenin yanına park edenin yanına duraklayıp 4 lüsünü yakıp gidenlerin memleketi burası.

Bir de onlara ''ne yapıyorsun hemşerim'' diyecek bir polis olmayan memleket tabi :)
Maşallah konu karavan cılar olunda terör operasyonu gibi ordu ile gitmişler ama.

Maşallah konu karavan cılar olunda terör operasyonu gibi ordu ile gitmişler ama.
Hah işte mevzu da bu zaten bak.
Trafik allak bullak, çarşı tarafı kilit, kavşaklar sinir küpü halinde insanlarla dolu ama bir tane polis göremezsin, gördüğn de Vort Vort yapıp geçer başka icraat yok, Yaya geçitine park etmiş arabanın fotoğrafını plakası ile atar yollarım ama Fethiye Emniyeti ''Foto ile yapılan ihbarlara ceza kesmiyoruz'' der fakat kendileri fotokapan ile ceza kesmeyi bilir, iş karavancılar veya kendi halinde vatandaş olunca ordu olarak giderler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri