internette https://megaindirim.com/ diye bir site buldum etbis ile onaylı olduğunu gördüm ama çok ucuza ürünler satıyor sizce bu site güvenilir mi ve daha önce alışveriş yapan var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öncelikle şu yorumu sil kardeşim ismimi ne hakka hizmet geçiriyorsun. Ben WhatsApp üzerinden yazisiyorum. Instagram'da yaz konuşuruz. Şu ismimi geçirdiğin yorumu sil@Mrt Grbz, bey lütfen yaşıyorsanız ne durumdaysa bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım bu numara kullanılmamaktadir diyor dün mesaj laitigim numara
Güvenilirlik damgası yokmus siteyi kopyalanmışlar site adresini değiştirmişler. Muhtamelen dolandırıldık ücreti iade istedim verilmezse şikayet edeceğim. Güncel hali. İbrahim Bey ismimi geçirdiğiniz yorumu silin lütfen hemenSavcılıktan birşey cikarmi savcılığa mi başvurmam gerekiyor yoksa emniyete avukat tutmak faydalımı avukat birşey yaparmi
Öncelikle şu yorumu sil kardeşim ismimi ne hakka hizmet geçiriyorsun. Ben WhatsApp üzerinden yazisiyorum. Instagram'da yaz konuşuruz. Şu ismimi geçirdiğin yorumu sil
Güvenilirlik damgası yokmus siteyi kopyalanmışlar site adresini değiştirmişler. Muhtamelen dolandırıldık ücreti iade istedim verilmezse şikayet edeceğim. Güncel hali. İbrahim Bey ismimi geçirdiğiniz yorumu silin lütfen hemen
Hocam Instagram'ı nı vermişsin kullanıcı ismin belli niye sert yapıyorsun sakin biraz.Öncelikle şu yorumu sil kardeşim ismimi ne hakka hizmet geçiriyorsun. Ben WhatsApp üzerinden yazisiyorum. Instagram'da yaz konuşuruz. Şu ismimi geçirdiğin yorumu sil
Yardımcı olursanız sevinirim lütfen Allah rızası için paramı geri alabilirim savcılık paramı alabilirmi ben nasıl yapacağım bilmiyorum çoluk çocuğumuz rızkını nasıl kurtarabilir ben nasıl yapacağım bir yol gösteren olursa onunduacisi olurum ömür billah
Kod:Yardımcı olursanız sevinirim lütfen Allah rızası için paramı geri alabilirim savcılık paramı alabilirmi ben nasıl yapacağım bilmiyorum çoluk çocuğumuz rızkını nasıl kurtarabilir ben nasıl yapacağım bir yol gösteren olursa onunduacisi olurum ömür billah
Bütün bilgi belge sitenin ekran görüntüleri, whatsapp yazışmaları, banka kayıtları ne varsa toplayın, hatta ekran video kaydı ile siteye girip sitedeki o sepet/siparişler kısmında ürünü aldığınız vs. hepsini videoya da çekin, sitenin altındaki trgo ve etbis linklerine tıklayınca açılan sayfaları da kapsayacak şekilde suç duyurusunda bulunun vakit kaybetmeden.
En az senin kadar ben de mağdur oldum hatta senden daha çok mağdur oldum çünkü ben 7460TL ödeme yaptım. İşim manevi boyutu daha çok koyuyor bana açıkçası. Yarın evrakları çıkartıp karakola şikayet edeceğim senin de bunu yapmaktan başka bir çaren yok bana söyledikleri şu oldu IBAN numarasına para gönderdiğimiz kişileri bulurlarmış fakat o paraları geri almamız imkansızmış onlar istemediği sürece. Yani dolandırıcıları bulsak bile ikna etmeden o ödemeyi alamayız gerisin geriye çünkü EFT yaptık. Benim de maddi çok sıkışıklıklarım vardı ikna edebilirsem geri almayı deneyeceğim ödememi.Kod:Yardımcı olursanız sevinirim lütfen Allah rızası için paramı geri alabilirim savcılık paramı alabilirmi ben nasıl yapacağım bilmiyorum çoluk çocuğumuz rızkını nasıl kurtarabilir ben nasıl yapacağım bir yol gösteren olursa onunduacisi olurum ömür billah
En az senin kadar ben de mağdur oldum hatta senden daha çok mağdur oldum çünkü ben 7460TL ödeme yaptım. İşim manevi boyutu daha çok koyuyor bana açıkçası. Yarın evrakları çıkartıp karakola şikayet edeceğim senin de bunu yapmaktan başka bir çaren yok bana söyledikleri şu oldu IBAN numarasına para gönderdiğimiz kişileri bulurlarmış fakat o paraları geri almamız imkansızmış onlar istemediği sürece. Yani dolandırıcıları bulsak bile ikna etmeden o ödemeyi alamayız gerisin geriye çünkü EFT yaptık. Benim de maddi çok sıkışıklıklarım vardı ikna edebilirsem geri almayı deneyeceğim ödememi.
Beklemeyin hocam çünkü dolandırıcilar bunlar fırsat pasaj bolkur garaj prime adlı siteleri vardı orada dolandırma bitince mega indirim açtılar etbia kayilitlar filan yok güven damgası.coma gireceğine güvenilir damgası.com a giriyor..Sizin gibi bir sürü mağdur var savcılığa gidinŞuan mesajlasiyorum güvenilirlik damgaları vs var mersis no falan da mevcut inşallah tongaya gelmeyiz. Ürünü bekleyecem 1 hafta daha baktım kargo gelmedi yada saçma bir şey geldi ozaman girişimleri başlatacagim @mrtgbz07 Instagram hesabı beni takip edin gelişmeleri birlikte takip edelim sizle.
Dyson’a gelişi bile o para değildir ?5bin civarına Dyson düzleştirici var. Bu ürün Türkiye'ye çok yakın zamanda girdi üstelik. İkinci eli bulunmaz o fiyata.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.