Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

megaindirim.com güvenilir mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ollqher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ollqher

Meraklı
Yeni Üye
internette https://megaindirim.com/ diye bir site buldum etbis ile onaylı olduğunu gördüm ama çok ucuza ürünler satıyor sizce bu site güvenilir mi ve daha önce alışveriş yapan var mı ?

megaindirim.com güvenilir mi

Sonuç: GÜVENİLİR DEĞİL.

Sitenin en altında “Mega İndirim Ev Aletleri ve Beyaz Eşya Perakende Ticaret Limited Şirketi” İştirakidir. yazıyor. Ticaret Sicil Gazetesine kayıtlı öyle bir şirket yok.

Güvenilir damgası mı ne zımbırtıysa orada https://guvenilirdamgasi.org/view/uye/megaindirim.html adresinde
Firma Unvanı :MEGA İNDİRİM GLOBAL SATIŞ ELEKTRONİK EV ALETLERİ TİCARET A.Ş. Firma Yetkilisi: : HAKAN BAL

Fakat öyle bir şirket de yok.

Ödemeyi de firma adına değil bildiğin şahısa alıyorlar. Sonra ara ki bulasın.

Şirket sorgulamasını https://www.ticaretsicil.gov.tr/view/hizlierisim/unvansorgulama.php şu adresten yapıyorum. Şahıslar için de geçerlidir.
@Mrt Grbz, bey lütfen yaşıyorsanız ne durumdaysa bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım bu numara kullanılmamaktadir diyor dün mesaj laitigim numara
Öncelikle şu yorumu sil kardeşim ismimi ne hakka hizmet geçiriyorsun. Ben WhatsApp üzerinden yazisiyorum. Instagram'da yaz konuşuruz. Şu ismimi geçirdiğin yorumu sil

Savcılıktan birşey cikarmi savcılığa mi başvurmam gerekiyor yoksa emniyete avukat tutmak faydalımı avukat birşey yaparmi
Güvenilirlik damgası yokmus siteyi kopyalanmışlar site adresini değiştirmişler. Muhtamelen dolandırıldık ücreti iade istedim verilmezse şikayet edeceğim. Güncel hali. İbrahim Bey ismimi geçirdiğiniz yorumu silin lütfen hemen

Öncelikle şu yorumu sil kardeşim ismimi ne hakka hizmet geçiriyorsun. Ben WhatsApp üzerinden yazisiyorum. Instagram'da yaz konuşuruz. Şu ismimi geçirdiğin yorumu sil
Güvenilirlik damgası yokmus siteyi kopyalanmışlar site adresini değiştirmişler. Muhtamelen dolandırıldık ücreti iade istedim verilmezse şikayet edeceğim. Güncel hali. İbrahim Bey ismimi geçirdiğiniz yorumu silin lütfen hemen

Raporlama yapmışsınız bu konuyla ilgili, ben de ilgili yorumda ismi silerek yerine forumda zaten herkesin gördüğü kullanıcı adınızı yazarak sorunu çözdüm.

Kod:
Yardımcı olursanız sevinirim lütfen Allah rızası için paramı geri alabilirim savcılık paramı alabilirmi ben nasıl yapacağım bilmiyorum çoluk çocuğumuz rızkını nasıl kurtarabilir ben nasıl yapacağım bir yol gösteren olursa onunduacisi olurum ömür billah

Kod:
Yardımcı olursanız sevinirim lütfen Allah rızası için paramı geri alabilirim savcılık paramı alabilirmi ben nasıl yapacağım bilmiyorum çoluk çocuğumuz rızkını nasıl kurtarabilir ben nasıl yapacağım bir yol gösteren olursa onunduacisi olurum ömür billah

Yardımcı olduk elimizden geldiğince. Bu mesajda yazdıklarımı yapıp gidip savcılığa dilekçe verecek olan sizsiniz.

Bütün bilgi belge sitenin ekran görüntüleri, whatsapp yazışmaları, banka kayıtları ne varsa toplayın, hatta ekran video kaydı ile siteye girip sitedeki o sepet/siparişler kısmında ürünü aldığınız vs. hepsini videoya da çekin, sitenin altındaki trgo ve etbis linklerine tıklayınca açılan sayfaları da kapsayacak şekilde suç duyurusunda bulunun vakit kaybetmeden.

Kod:
En az senin kadar ben de mağdur oldum hatta senden daha çok mağdur oldum çünkü ben 7460TL ödeme yaptım. İşim manevi boyutu daha çok koyuyor bana açıkçası. Yarın evrakları çıkartıp karakola şikayet edeceğim senin de bunu yapmaktan başka bir çaren yok bana söyledikleri şu oldu IBAN numarasına para gönderdiğimiz kişileri bulurlarmış fakat o paraları geri almamız imkansızmış onlar istemediği sürece. Yani dolandırıcıları bulsak bile ikna etmeden o ödemeyi alamayız gerisin geriye çünkü EFT yaptık. Benim de maddi çok sıkışıklıklarım vardı ikna edebilirsem geri almayı deneyeceğim ödememi.

En az senin kadar ben de mağdur oldum hatta senden daha çok mağdur oldum çünkü ben 7460TL ödeme yaptım. İşim manevi boyutu daha çok koyuyor bana açıkçası. Yarın evrakları çıkartıp karakola şikayet edeceğim senin de bunu yapmaktan başka bir çaren yok bana söyledikleri şu oldu IBAN numarasına para gönderdiğimiz kişileri bulurlarmış fakat o paraları geri almamız imkansızmış onlar istemediği sürece. Yani dolandırıcıları bulsak bile ikna etmeden o ödemeyi alamayız gerisin geriye çünkü EFT yaptık. Benim de maddi çok sıkışıklıklarım vardı ikna edebilirsem geri almayı deneyeceğim ödememi.

Kredi kartı olsa (banka kartı da değil) anlaşmalar gereği parayı geri alabiliyorsunuz. Fakat, eft yapınca iş bitmiş oluyor. Parayı geri iade etmesi elbette onun (eğer alırsa) alacağı cezayı etkileyebilir. Ama şimdiye kadar o parayı sahibine ya da devlete iade edeni görmedim desem yeridir. Parayı ne yaptın sorusuna "Harcadım, yedim, yandı bitti kül oldu" deyince orada yapacak bir şey kalmıyor zaten. Diyelim ki mahkemeye çıktı ve yine diyelim ki ceza aldı dolandırıcılıktan, ne oluyor? tutuklanarak cezaevine gönderiliyor. Ya da para cezası, adli kontrol şartıyla serbest bırakılması vs. Madem parası yok, üstüne kayıtlı hiçbir şeyi yok yani resmi olarak geri ödeme imkanı yok. O zaman bunu cezaevinde iş yurdunda çalıştır, o ödemediği şeylerin parasını çıkarıp ödeyene kadar da orada çalıştığı için elde edeceği gelire el koy, parayı da asıl sahiplerine taksitler halinde ver bakalım ne oluyor. Ama öyle bir sistem yok bizde.

Arkadaşlar parayı eft havale ile gönderdiyseniz yapabileceğin tek şey savcılık. Banka size bu durumda yardımcı olmaz/olamaz. Dekontun sipariş ekranının işte ürün ekranı etbis kaydı gibi gibi şeylerin çıktısını alın, şikayetinizi belirtin savcılıktan ifadenizi verin bu kadar. Ha bu olay öyle 3 ayda 6 ay da çözülecek birşey de değil. Şöyle diyeyim 2011 de ben de benzer şekilde yolladım başak bir şey idi mevuz benle birlikte 40 kişi vardı aynı sorundan müzdarip 2014 de davası başladı 2018 de bitti, ve ben paramı asla geri alamadım. Kazansam bile adam hapis yattı borcu kabul etti vs. ancak adamı icraya versem bile üstünde hiçbirşey yoktu. Hiçbirşeyi olmadığı için param yok yani gitti.

Şuan mesajlasiyorum güvenilirlik damgaları vs var mersis no falan da mevcut inşallah tongaya gelmeyiz. Ürünü bekleyecem 1 hafta daha baktım kargo gelmedi yada saçma bir şey geldi ozaman girişimleri başlatacagim @mrtgbz07 Instagram hesabı beni takip edin gelişmeleri birlikte takip edelim sizle.
Beklemeyin hocam çünkü dolandırıcilar bunlar fırsat pasaj bolkur garaj prime adlı siteleri vardı orada dolandırma bitince mega indirim açtılar etbia kayilitlar filan yok güven damgası.coma gireceğine güvenilir damgası.com a giriyor..Sizin gibi bir sürü mağdur var savcılığa gidin

Bişey çıktımı biryere başvuran oldumi hiç arastirdinizmi bunlar bolkir AVM garaj site adında eskiden milleti çok dolandirmislar neden hala emniyet savcılık bunları yakalanıyor bunlardan hakimi kainatın sahibi olan Rabbim tez vakitte alsın inşaallah ahiretini dünyasına değişene yazıklar olsun üç günlük dünya için ebedi cehennnemi göze alan insan dünya kadar parası olsun ? ateşte yanarsiniz inşaallah miletin emeğini alın teri i çalmak bir haber alırsanız lütfen buradan beni bilgilendirin.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri