Arkadaşlar merhaba. 12 lik klima alacağız ve iki klima arasında kaldım, kafam çok karıştı. Sizce Midea breezeless s model mi Daikin zeta shira plus mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daikin Zeta Tek kelime ile hocam.Arkadaşlar merhaba. 12 lik klima alacağız ve iki klima arasında kaldım, kafam çok karıştı. Sizce Midea breezeless s model mi Daikin zeta shira plus mı ?
Çok teşekkür ederim. Sizce ne kadar sürer bu indirim çünkü biz bir kaç gün içinde sipariş vereceğiz. Bir de neden Midea breezeless yerine daikini önerdiniz ?Bunarada Mediamarkt ta sepette %15 indirimle nette en ucuz zeta Media markta bilginiz olsun.
Onu bilemiyorum fakar Media Markt ile görüşmenizi tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim. Sizce ne kadar sürer bu indirim çünkü biz bir kaç gün içinde sipariş vereceğiz. Bir de neden Midea breezeless yerine daikini önerdiniz ?
Çok para beaaaDaikin Zeta Tek kelime ile hocam.
Japon markası ,Japon değilNeden brezless yerine daikin derseniz seer ve scop değerlerine bakmanız yeterlidir. Bir yanda Japon bir yanda Çin Menşeii üründe sizce hangisini tercih etmek gereklidir? Bence Japon.
27 sine kadarmış indirimama klima 52 ye geliyor fakat bizim kartta 46 limit var. İndirim mağazada geçerliyse bir kısmını peşin ödeyerek alacağız çok teşekkür ederim.Onu bilemiyorum fakar Media Markt ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim, Adem abi. Sen zeta diyince içim daha rahat alacağımTartışmasız Zeta![]()
Malesef öyle. Ama suanda mediamarkta bütün klimilarda % 15 indirim varÇok para beaaa
Siz diyince mediamarka baktım klima 52 ye geliyor. Kartta 46 limit var. Eğer mağazada biraz peşin ödeyip üstüne taksit yaparlarsa sizinde önerinizle daikin alacağım. Çok teşekkür ederim.Neden brezless yerine daikin derseniz seer ve scop değerlerine bakmanız yeterlidir. Bir yanda Japon bir yanda Çin Menşeii üründe sizce hangisini tercih etmek gereklidir? Bence Japon.
E yani hocam Japon kızı anlamında yazdık zatenJapon markası ,Japon değil
Ucuza ne kaldıki hocam memlekette, Memleketin cılkı çıktı artık.Çok para beaaa
Hocam klimanın vurması, hasta etmesi ya da bel ağrısı gibi durumlar oluyor mu ? Klima rüzgarı üstünüze vuruyor veya üşütüyor mu ?Daikin Axess kartlara vade farksız 9’a bölüyor ama MediaMarkt’taki kampanyalı fiyatı bulabileceğinizi sanmıyorum. Zeta Shira Plus kullanıcısıyım, ürün gerçekten güzel memnunuz. 3+3 6 yıl garantisi olması gayet iyi, 31 Ağustos’a kadar +3 yıl garanti hediyeli.
Yok hocam, flap yukarı bakıyor bize üfleme durumu oluşmuyor. Kumanda üzerinden üfleme yönünü yukarı aşağı, sağ sol ayarlayabiliyorsunuz. 24,5 derece otomatik fan kullanıyoruz oda sıcaklığı sabit kalıyor, üşütmüyor. Üründe HEPA filtresine kadar filtreleme olduğu için mikrobiyal bir sıkıntı yaşanacağını da sanmıyorum. Klima çarpmalarının çoğu ülkemizin iklimlendirememe probleminden kaynaklanıyor maalesef. Gün içinde girdiğimiz çoğu işletme yazın buzhane gibi soğuk, kışın hamam gibi sıcak oluyor.Hocam klimanın vurması, hasta etmesi ya da bel ağrısı gibi durumlar oluyor mu ? Klima rüzgarı üstünüze vuruyor veya üşütüyor mu ?
Hepa filtreYok hocam, flap yukarı bakıyor bize üfleme durumu oluşmuyor. Kumanda üzerinden üfleme yönünü yukarı aşağı, sağ sol ayarlayabiliyorsunuz. 24,5 derece otomatik fan kullanıyoruz oda sıcaklığı sabit kalıyor, üşütmüyor. Üründe HEPA filtresine kadar filtreleme olduğu için mikrobiyal bir sıkıntı yaşanacağını da sanmıyorum. Klima çarpmalarının çoğu ülkemizin iklimlendirememe probleminden kaynaklanıyor maalesef. Gün içinde girdiğimiz çoğu işletme yazın buzhane gibi soğuk, kışın hamam gibi sıcak oluyor.
Gelen teknik servisin yalancısıyımHepa filtre![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.