Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@muhammet göl sen sürekli klimayı kullanıyorum dedin. TAPO da sürekli takılı ise tam 24 saatlik tüketim verisini burada paylaşabilir misin. Adamlar gelirse elimizde kıyaslayabieceğimiz bir veri olsun.;)

Dikkat et 00:00 ile 23:59 arasını alıyor yoksa eski veriler saatlik hale geliyor geriye dönük 5 dakikalıklara ulaşılamıyor.
Yada zaten 17 günlük veri mevcut çıktı alırım yüklerim 24 saati beklemeye gerek yok hazirda var zaten

Yada zaten 17 günlük veri mevcut çıktı alırım yüklerim 24 saati beklemeye gerek yok hazirda var zaten
Öyle değil işte ekranda gördüğün grafik varya o güne ait olan. Ha işte o 00:00 dan sonra tekrar geri gelmez şekilde kayboluyor sadece saatlik veriler halinde ulaşabiliyorsun. Bende senin gibi sanıyordum ama değilmiş.

Öyle değil işte ekranda gördüğün grafik varya o güne ait olan. Ha işte o 00:00 dan sonra tekrar geri gelmez şekilde kayboluyor sadece saatlik veriler halinde ulaşabiliyorsun. Bende senin gibi sanıyordum ama değilmiş.
Anladım abi verileri istiyorsak 24 saat 30gun istiyorsak takvime bakacaz? çıktıyı sadece 24 saat veriyor bu meret

İster istemez hava o ızgaralar arasından geçerken ses yapar. Ama mühendisler bunu minimumda tutmak için sürekli yeni tasarımlar yapar. En mantıklısı onun orada olmaması ama hem tehlike arz etmesi hemde kuş vb hayvanlara barınak oluşturmamak adına onun yeri kendi yeri bence.
Tabiki abi dikkatimi çektiği için söyledim bende zaten.
Acıkınca beni ziyaret eden kedilerim var ?
onlar duvardan inerken tam klimanın yanından iniyor Allah muhafaza içine atlar hayvanlar ?

@İRFAN abi hani şu klima iç ünitelerinde köpükler var ya beyaz köpük bazı yerlerinde onu yapıştırmak için ne tür bir slikon kullanıyor lar acaab bilgin varmı baktım baktım çözemedim sıcak silikon değil mastek hiç değil :alala

Ekli dosyalar

• Güç (2).zip
    Güç (2).zip
    7.5 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2023-12-18-00-34-26-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-12-18-00-34-26-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    120.3 KB · Görüntüleme: 6
Günaydın herkese.
Bir minik ama ilginç haberle bugünün sohbetine katkıda bulunayım.
DPT bu sene bütün resmi kurumlardaki klimaları değiştirme kararı almış, bundan dolayı yerli firmalar ellerindeki stokları ve üretimlerinin bir kısmını devlete verecekler, aslında burada devlet yerli markaları koruyor o yüzden bu yaz belli ki yine klima kıtlığı olma olasılığı var bu bilgi ışığında çevrenizde klima alma sürecinde olanlar varsa işi yine geçen seneki sıkıntıların yaşanmaması adına en geç mayıs ayına kadar satın alma ve montaj işini bitirmelerini öğütleseniz iyi olur diye düşünüyorum.

Deprem nedeniyle altus ve regal markası adı altında çok ciddi satın alım yapılmıştı geçen sene, önümüzdeki sene bu satın alımın çok çok çok çok daha üst seviyesi alınacağı düşünülürse, bekleyip görelim bakalım zaman bize neler gösterecek.

Haaa aklıma gelmişken asıl bombayı patlatayım, 2024 yaz sezonu için öngörülen 12000btu klima fiyat aralığı 25.000TL ile 30.000TL bantları arasında.

Abovvvvv Abi sen ne diyon. Bunu öngörüp klima stoklasak da şimdi satışa çıkarsak köşe filan kalmamıştı dönecek.
Geçen sene bunun öncü depremini görmüştük aslında.
Tahmin ediyorum ki ithal klima bayileri ön anlaşmalarını bu bilgiye dayandırırsa onların da yerli klimalardan altta kalır fiyat vermeyecekleri aşikâr.
Biz tüketici tarafı olarak çevremizi bu konuda uyarmalıyız.

Çok değil 2-3 sene evvel 4100tl ye zorla Midea Prime satın aldırdığım arkadaşların bugün ettikleri dualar bana cennete giriş biletini garantiler diye düşünüyorum :D

Kara haber treni gibi de olmayayım ama gerçeklerden hareket edecek olursak size KESİN bilgi olarak şunu yazabilirim
%10 zam bu ay sonu geliyor, %20 de Ocak/Şubat geçişinde gelecek. Şimdiden %30 luk fark zaten var ve kesin bilgiler bunlar.
Eee bu işin bir de seçim sonrası ekonomisi olacak. Sanki benim verdiğim 25/30K rakam masum bile kalıyor seçim sonrası belirsizliği düşünürsek.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri