Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

önceki mesaja ekleme yapmıştım ama belki görmişsindir diye tekrar yazıyorum.

İlk çalıştırdınızda klimadan ortamın sıcaklığını ve saati not edin. Set değerine gelince ortam sıcaklığını ve set değerini not edin ki bu zaman aralığında P115 üzerinde neler olmuş analiz edebilelim.
Ayrıca 23:59 dan önce verileri mail adresine çekmemiz gerek.

Yoksa 5 er dakikalık değil saatlik verilere ulaşabiliyoruz.

Sonucu değiştirmiyor ama aralarda neler oldu görmek için önemli.
Tamamdır hocam elimden geldiğince fazla veriyi not alırım. Oda küçük zaten, oda sıcaklığının 2 derece üzerine set etmeyi düşünüyorum uygun mudur? Doğalgaz falan kapalı günlerdir :)

Tamamdır hocam elimden geldiğince fazla veriyi not alırım. Oda küçük zaten, oda sıcaklığının 2 derece üzerine set etmeyi düşünüyorum uygun mudur? Doğalgaz falan kapalı günlerdir :)
Odanız şu anda kaç derece olmasını istediğiniz sıcaklık nedir bilmiyorum. Ancak oda sıcaklığının 2 derece üstüne set ederseniz muhtemelen kumandayı koyup kolduğunuza oturana kadar set değerine ulaşır. :D
Şaka bir yana ben 25 set te kullanıyorum ilk açılışta kaç derece gösteriyorsa ona göre bir set belirleyin.

VaY halimize. 8 ay evvel 20 bin e AEP 12 VE G-TECH 12 alınırken şimdi sözde indirimli 23 bin e 9 luk zor alır hale geldik.
Yazın sezon ve piyasa+artı doların etkisiyle bu fiyatlar da hayal olacak abi
Ben bundan yaklaşık 1 1.5 ay öncede bre 37 küsür fiyat almıştım şimdide oraya denk geliyor
Bu indirim olmasaydı bayilerde bu fiyata ve taksitle olmazdı bence 🤔

Yazın sezon ve piyasa+artı doların etkisiyle bu fiyatlar da hayal olacak abi
Ben bundan yaklaşık 1 1.5 ay öncede bre 37 küsür fiyat almıştım şimdide oraya denk geliyor
Bu indirim olmasaydı bayilerde bu fiyata ve taksitle olmazdı bence 🤔
Bende sayende farkettim kampanyayı teşekkürler kardeşim 🙂🙏

Bizim elektrikçinin bugün de keyfi yokmuş, yarın artık başka bir arkadaştan rica edeceğim ya da kendim bağlayacağım. Veri bekleyen arkadaşlar, kusurabakmayın...

Midea 12 btu brezeless modeli 10x taksit ile alınmıştır nasipte ne varsa onu almış olduk
Allah inşallah alacaklara yada almayı düşünenlerede nasip etsin ve alanıda pişman etmesin dileğiyle 😊
IMG_20240301_014715.jpg

Midea 12 btu aep için Şubat ayı 29x24 saat enerji tüketim takvimi havanın sertlik durumunu tüketimden de tahmin edebilirsiniz en yüksek değerler sert hava şeklinde olacak şekilde🙋
Screenshot_2024-03-01-01-49-43-52_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg

Midea 12 btu brezeless modeli 10x taksit ile alınmıştır nasipte ne varsa onu almış olduk
Allah inşallah alacaklara yada almayı düşünenlerede nasip etsin ve alanıda pişman etmesin dileğiyle 😊
Ekli dosyayı görüntüle 13326

Almışsın hayırlı olsun. Ancak bir klimaya 50 bin vermek ne kadar iyi olursa olsun bence gereksiz. Müsait olduğumuzda tasarrufu ile normal klima ile arasındaki farkı ne zaman kapatır hesaplayalım.

Almışsın hayırlı olsun. Ancak bir klimaya 50 bin vermek ne kadar iyi olursa olsun bence gereksiz. Müsait olduğumuzda tasarrufu ile normal klima ile arasındaki farkı ne zaman kapatır hesaplayalım.
Sağolasın abi
37.7 bine aldım gece saat 12 den sonra bitti kampanya 12 den önce aldım ben 🙂

Son düzenleme:
Tasarruf amorti meselesini 75k veripte psikolojik olarak iyi ısınan ortalama benimle aynı yakıtı yakmaya yakın olan Mitsubishi ciler düşünsün abi🙄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Çokta zor değilmiş sökmek 😬

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri