Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aklı pırtmış
Hayırlı geceler herkeseCümleten hayırlı geceler dilerim herkese sabah iş var varak yatak uyuyak![]()
Klima Xtreme Seve masagbu diye geçiyor birşeyler güncellenmiş sanırım nereden aldınız yetkili değil mi?Merhabalar. Dün midea xtreme save 12000BTU aldım. Bugün montajı yapıldı ama kutusunda ve etiketin xtreme save yazmıyor. Yanlış mı getirdiniz bu nedir diye sordum. Bu 2024 xtreme modeli dediler. Anlamadığımdan soruyorum bu ürün xtreme save mi adem abinin kullandığı klimamı? Değilse ne olacak şimdi?
Mersinde yetkili servisten aldım. Yani sıkıntılı bir durum var mı sizceKlima Xtreme Seve masagbu diye geçiyor birşeyler güncellenmiş sanırım nereden aldınız yetkili değil mi?
İç ünite kapağını kaldırıp resim çekip atarsanız sevinirim. Net bir resim olursa iyi olur.Mersinde yetkili servisten aldım. Yani sıkıntılı bir durum var mı sizce
Şuan evde değilim. Gece yarısı geçecem eve o zaman atarım.İç ünite kapağını kaldırıp resim çekip atarsanız sevinirim. Net bir resim olursa iyi olur.
Merhabalar. Dün midea xtreme save 12000BTU aldım. Bugün montajı yapıldı ama kutusunda ve etiketin xtreme save yazmıyor. Yanlış mı getirdiniz bu nedir diye sordum. Bu 2024 xtreme modeli dediler. Anlamadığımdan soruyorum bu ürün xtreme save mi adem abinin kullandığı klimamı? Değilse ne olacak şimdi?
Abi harbiden de sabah 7de baktım gelmiş özelliklerYat kalk sabah düzelir![]()
İnşaallah öyledir de türkiyede bu cihazla ilgili bilgi bulamadım. Nasıl gelmiş olabilir bize acabaBu model daha iyi gözüküyor soğutma yakıt tüketimi açısından eurovent teModeli MOX201-12HFN8-QRD1GW/MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) | Eurovent Certita Certification
www.eurovent-certification.com
Mesela 2022 model aep lerin iç ünitelerde hareket sensörü yoktu 2023 sonlarına doğru takılan aep lerde sensör çıkmaya başladı buda onun gibi birşey fgeurope demek ki internet sitesindeki modellerin kodunu güncelleme yapmamış ama gelen klima yeni modeldir sizinkindede öyle bir durum vardır.İnşaallah öyledir de türkiyede bu cihazla ilgili bilgi bulamadım. Nasıl gelmiş olabilir bize acaba
İç ünite kapağını kaldırıp resim çekip atarsanız sevinirim. Net bir resim olursa iyi olur.
Site yanlış yazmış olabilir bir sayfada bu modelin avap üzerinde sarı bir kaplama olduğunu gösteriyordu değerler hep aynı. O nedenden kapağı kaldırmasını istedim arkadaştan ama oda net bir fotoğraf olmamış.Bu model daha iyi gözüküyor soğutma yakıt tüketimi açısından eurovent teModeli MOX201-12HFN8-QRD1GW/MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) | Eurovent Certita Certification
www.eurovent-certification.com
Gitmiyor rahat olAbi harbiden de sabah 7de baktım gelmiş özellikler
Birazdan geri gitmezse şuan herşey mevcut![]()
Sorma abi modele bakarsak ta xreme nin değişik modeliSite yanlış yazmış olabilir bir sayfada bu modelin avap üzerinde sarı bir kaplama olduğunu gösteriyordu değerler hep aynı. O nedenden kapağı kaldırmasını istedim arkadaştan ama oda net bir fotoğraf olmamış.![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.