Trabzon-Rize'de Midea'nın servis ve bayi açması şart. İyi bir şey olsun denirse abilerimizin dediği gibi Gree mantıklı. Daha uyguna Arçelik ya da LG'ye yönelebiliriz. @Engraulis
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gree ve daikin bayisi bana epey yakın arcelik ve lg bilgim yokTrabzon-Rize'de Midea'nın servis ve bayi açması şart. İyi bir şey olsun denirse abilerimizin dediği gibi Gree mantıklı. Daha uyguna Arçelik ya da LG'ye yönelebiliriz. @Engraulis
Para yeterse Gree mantıklı olabilirGree ve daikin bayisi bana epey yakın arcelik ve lg bilgim yok
Gree ve daikin bayisi bana epey yakın arcelik ve lg bilgim yok
Bu gree nin daha alt modelleri var onlar neden tavsiye edilmiyor![]()
GREE Fairy 12000 BTU/h Duvar Tipi Klima - Beyaz
GREE Fairy duvar tipi klima, 12000 BTU/h kapasitesi ile üstün konfor sunar. Beyaz renk seçeneğiyle her türlü dekorasyona uyum sağlar. Enerji verimliliği ve çevre dostu R32 gazıyla çevreye duyarlı bir tercihtir. Ayrıca, 6 yıl garanti ile güvence altındadır. Ev veya ofis için mükemmel bir seçim!www.gree.com.tr
Abi istenirse tabii alınır bunların kompresör kapasitesi sağlam diye attım benBu gree nin daha alt modelleri var onlar neden tavsiye edilmiyor
Bildiğim kadarıyla 6 ay ücretsiz hak varmış abi benimki de şuan bayide bekliyor yaza kadar bekletecemBu klimalarda beyaz eşya gibi parasını verip kurulumu sonra yaptırabiliyor muyuz
Sen ne aldın peki? Fiyatı ve taksit imkanı nedirBildiğim kadarıyla 6 ay ücretsiz hak varmış abi benimki de şuan bayide bekliyor yaza kadar bekletecem
Abi ben yine midea brezeles aldım peşin fiyatına 10 taksitle Şubat kampanyası vardı o zamanlarSen ne aldın peki? Fiyatı ve taksit imkanı nedir
Vantilatör beni çağırıyorAbi ben yine midea brezeles aldım peşin fiyatına 10 taksitle Şubat kampanyası vardı o zamanlar
Senin orada midea bayii yokmuşSen ne aldın peki? Fiyatı ve taksit imkanı nedir
Arçeliklere baktım ekolojik 12 btu lar 21k dan başlıyor ve word de komisyon yok sadece yine bu fiyata bu alınacağına gree fairy tavsiyemdir tabi seçim senin abiGree ve daikin bayisi bana epey yakın arcelik ve lg bilgim yok
Baktım gree sitesinden bayisi de yakın bakalım zaman neler gösterecekSenin orada midea bayii yokmuş
Ama gree düşünürsen şuan gree de taksit sayısı daha fazla gözüküyor yalnız belli yerden sonra komisyon koyuyor![]()
Yani 2-3 bin fark kalite için bir şey değilArçeliklere baktım ekolojik 12 btu lar 21k dan başlıyor ve word de komisyon yok sadece yine bu fiyata bu alınacağına gree fairy tavsiyemdir tabi seçim senin abi
Hadi hayırlısı bakalım diyelimBaktım gree sitesinden bayisi de yakın bakalım zaman neler gösterecek
3-4 camın açık olması lazım klima çalışırken balkona taze hava akışı sağlamak için maalesef.Benim balkon cam balkon motorun olacağı yerde burası olacak. Klima çalışırken tam motorun karşındakı camlar açık mı olacak? Öyle bir durum var ki güneş de oraya vuruyor balkonumda da erzak dolapları var bu sefer de güneş onlara vuracak. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık![]()
Vantilatör forever3-4 camın açık olması lazım klima çalışırken balkona taze hava akışı sağlamak için maalesef.
Önünde oturacaksan neden olmasınVantilatör forever![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.