Ooo abi hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAynen bayiden aldım sezona kadar bekleyecek. Midea bayisi mal satma peşinde değil
Güle güle kullan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ooo abi hayırlı uğurlu olsun çok sevindimAynen bayiden aldım sezona kadar bekleyecek. Midea bayisi mal satma peşinde değil
Eyvallah kardeşim teşekkür ederimOoo abi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
Güle güle kullan
Elektrik en iyi nispeten soğuk ve güneşli havalarda en iyi üretiliyor. Güneş panellerinin sıcaklığı arttıkça verim düşüyor. Ciddi oradan da değil ama düşüyor.Ne elektrik üretilir varya şimdi orda![]()
Başlığı midea-gree ve klima meraklıları lokali olarak değiştirelim lütfen![]()
Benzer sebepten dolayı sırf 1000 tl fazla vermemek için aynı bende midea için yola çıktım gree aldım döndüm.Aynen bayiden aldım sezona kadar bekleyecek. Midea bayisi mal satma peşinde değil
1000TL bir sene önceye göre büyük para ama şimdi 100TL gibi oldu.Benzer sebepten dolayı sırf 1000 tl fazla vermemek için aynı bende midea için yola çıktım gree aldım döndüm.
Yeni geldi abi daha dün sabahları soğuk ısırıyordu.Yanıyoruz Fuat abiiii![]()
Nisan ilk haftaya kadar devam reis ondan sonaa ikinci haftada aksiyonlu havalar geliyorYeni geldi abi daha dün sabahları soğuk ısırıyordu.![]()
Gelsin bakalım 3 klima bekliyoruzNisan ilk haftaya kadar devam reis ondan sonaa ikinci haftada aksiyonlu havalar geliyor
Benim dış ünite öğleden akşama kadar güneş altında. Montaj ekibine defalarca sordum yazın sıkıntı olur mu diye olmaz dediler. Yaz gelsin bakalım görecez sonuçlarıBu dış ünitesi gölge de olmayanların sıcaklık rahat 60° oluyor dur acaba çalışmaya devam edermi dururmu çok merak ediyorum
Geçen yaz buralarda 47° görmüştük güneşe çıkmamız la gölgeye kaçmamız bir oluyordu
Benim dış ünite gölgede olduğu için rahatım da olmayanlar ne durumda acaba
Hadi bakalım fikirler fora sevgili @muhammet göl @İRFAN @REMZİ96 @ByCilo @Muharrem Kaya @GençKlima Adana[/USER
[/QUOTE]
Ben Midea diyorum frekans aralığı güzel düşük voltaj çok sorun değil çalışmaya devam ediyor cihaz şık taktığım yerden çok şükür sorun için telefonda gelmiyorHadi bakalım fikirler fora sevgili @muhammet göl @İRFAN @REMZİ96 @ByCilo @Muharrem Kaya @GençKlima Adana
Saat 3ten sonra benim dış üniteler güneşle baş başa taşı eritir güneşBu dış ünitesi gölge de olmayanların sıcaklık rahat 60° oluyor dur acaba çalışmaya devam edermi dururmu çok merak ediyorum
Geçen yaz buralarda 47° görmüştük güneşe çıkmamız la gölgeye kaçmamız bir oluyordu
Benim dış ünite gölgede olduğu için rahatım da olmayanlar ne durumda acaba
Bizde son durum dışarısı 17⁰
Burdada 15.5°Bizde son durum dışarısı 17⁰![]()
Gündüz son üç gün iyi geçti ama akşamları ara ara çalışıyor klimalar.Burdada 15.5°
Olabilir abi son bir hamle yaparsa yapar havalar yapsada artık sert soğuklar olmaz sanırım.Gündüz son üç gün iyi geçti ama akşamları ara ara çalışıyor klimalar.Sanırım 15 gün daha böyle gider kapatırız
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.