Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@Adem Helvacı hocam sitemizde konusu açılmış bir site var siteningüvenirliği hakkında sizin bilginiz varmı aceba ? Havale fiyatı gayet güzel duruyor sağlamlığı teyit olunursa bu klimayı alayım diyorum bende. https://www.toptanklima.com/urun/midea-all-easy-pro-9-btu-duvar-tipi-klima-807
Abi Konya ili içerisi için kesinlikle sorun yok fakat bu satışın montajını başka ilde yapacak olan servis ile iglili bir sorun çıkma durumunda şu yüksek sezonda çözüm üretmek konusu biraz sorun olabilri diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
@ByCilo ☝️😂
Sen bana diyon ama nerede yeni gree reklamı çıksa hemen paylaşıyorsun. Kesin gree klima youtube sayfasına abonesindir sen :haha

Bugün fgeurope ile görüştüm bizim bölgedeki servisin numarasını verdi buradan fiyat al buradan alırsan garantimiz altındadır dedi bende verdiği noyu aradım adam fiyat veremem elimde yok dedi sonra servisi biraz araştırdım küçük bir dükkanı var her beyaz eşyaya bakan dükkanlardan ya asıl anlamadığım ben midea klimayı nerden alırsam alayım garantisi olması lazım tamam başka firmalardan netten alıyorsun servis randevusu oluşturuyorsun gelip bağlıyorlar mideayı netten al yada alıp satan atıyorum hb Trendyol gibi yerden al kurulum parası istiyor garanti geçmez diyor
Garanti hakkınızı kimse elinizden alamaz. Ama bakım destekli uzatılmış garantiler firmaların inisiyatifindedir orada durumlar değişir.
Midea bence şu satış işini bir türlü oturtamadı.
Bayilerin birisine bakıyorsun ingiliz Beyefendisi gibi, başkasına bakıyorsun afedersin at hırsızı gibi (Teşbihte hata olmaz) yani bu dengesizlik sosyal mecradaki yorumlara da yansıyor. Ya inanılmaz mutlu bir kesim, ya da hayal kırıklığından dolayı küskün bir kesim var.

24 saatlik kullanıma geçtim.salon mutfak ve yatak odası kapıları açık. 8 gündür hiç kapatmadım. Genel olarak 24-25 derecelerde ve çoğu zaman eko modda kullanıyorum. Tüketim biraz fazla geldi bana. Bu kadar çok beklemiyordum
9495301C-5E19-4663-8BA5-271CCAC7E6C4.jpeg

Ekli dosyalar

• BB8AD223-E950-483F-BDBF-46E271737202.png
    BB8AD223-E950-483F-BDBF-46E271737202.png
    79.3 KB · Görüntüleme: 36
  • DD072CE7-6480-42DD-826F-2C0D894757A2.png
    DD072CE7-6480-42DD-826F-2C0D894757A2.png
    132.9 KB · Görüntüleme: 31
  • 88262D57-1E3B-4C85-A55F-164EBAAB0D02.png
    88262D57-1E3B-4C85-A55F-164EBAAB0D02.png
    75.7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Garanti hakkınızı kimse elinizden alamaz. Ama bakım destekli uzatılmış garantiler firmaların inisiyatifindedir orada durumlar değişir.
Midea bence şu satış işini bir türlü oturtamadı.
Bayilerin birisine bakıyorsun ingiliz Beyefendisi gibi, başkasına bakıyorsun afedersin at hırsızı gibi (Teşbihte hata olmaz) yani bu dengesizlik sosyal mecradaki yorumlara da yansıyor. Ya inanılmaz mutlu bir kesim, ya da hayal kırıklığından dolayı küskün bir kesim var.
Bugün bölgemdeki ve diyer çevre il ve ilçelerdeki midea servis ve satış noktalarını aradım kimisi midea getirmiyorum diyor kimisi fiyat vermiyor kimisi elimde ürün yok diyor

24 saatlik kullanıma geçtim.salon mutfak ve yatak odası kapıları açık. 8 gündür hiç kapatmadım. Genel olarak 24-25 derecelerde ve çoğu zaman eko modda kullanıyorum. Tüketim biraz fazla geldi bana. Bu kadar çok beklemiyordumEkli dosyayı görüntüle 16751
Cevap yazdığın yerde zaten o kapıları kapat bak bakalım tüketim nasıl düşüyor

Harbi ha bir bayram mesajı bile gelmedi daha😒
Abi bayram gelmedi ki daha. :alala

Yani aslında bana garip geliyor bir gün önceden bayramlaşmaya başlamak ve hazır metin sms yollayıp bayram kutlamak.
Ben bayram mesajlarını her bir kişiye özel olarak yazarım mesela.
Kopyala yapıştır, hazır metin vs kitabımda yazmaz :D

Bayram da bayramda kutlanır kardeşiiim :kiskis

Amaç bütün evin sıcağını kırmak zaten hocam mersin sıcağında nemde durulmuyor başka türlü. Bu şartlarda normal mi diyorsunuz yani günlük 12 kw tüketime
Kaç btu sendeki bir de etki ettiği alana bak sadece salon 18m2 mutfak yatak odası koridoru eklersen 40 m2 geçer bu da cihazın hiç durmadan çalışması demek. Bir de mersin sıcağında ömrü kısalır bu şekilde o cihazın

Abi bayram gelmedi ki daha. :alala

Yani aslında bana garip geliyor bir gün önceden bayramlaşmaya başlamak ve hazır metin sms yollayıp bayram kutlamak.
Ben bayram mesajlarını her bir kişiye özel olarak yazarım mesela.
Kopyala yapıştır, hazır metin vs kitabımda yazmaz :D

Bayram da bayramda kutlanır kardeşiiim :kiskis
Abi o mesajı net yazamadım şimdi düzenledim daha net oldu ben midea ya dedimdi 🫣
Erken bayram kutlama konusunda katılıyorum aynı düşüncedeyiz🤝

Kaç btu sendeki bir de etki ettiği alana bak sadece salon 18m2 mutfak yatak odası koridoru eklersen 40 m2 geçer bu da cihazın hiç durmadan çalışması demek. Bir de mersin sıcağında ömrü kısalır bu şekilde o cihazın
Abi en fazla 2 gün cabalayıp normale bindirmezmi diyorsun
Ama şunu söyleyim o esnada ciddi elektrik yakar

Amaç bütün evin sıcağını kırmak zaten hocam mersin sıcağında nemde durulmuyor başka türlü. Bu şartlarda normal mi diyorsunuz yani günlük 12 kw tüketime
Her zaman söylerim, alan hakimiyeti çok önemlidir bu gibi durumlarda.
Klimanın konumuna göre üfleme alanı terste kalıyor. Soğutulmuş havanın diğer alanlara sirayet etmesi zaman alıyordur bu şekilde.
Aynı zamanda beklenti btu değeri ile mevcut btu değeri birbirini tutmuyor yani anormal bir durum olmadığı görüşündeyim.

Bu arada şu Eco ve Gear özelliklerini test etme amacı dışında hiç kullanmadım, gerek görmedim ve eksikliğini de hissetmedim.

Elinde hazıor bu veriler varken rica etsem bir de eco kapalı deneme şansın olur mu? 24 saat ecolu ile 24 saat ecosuz kıyaslasak?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri