Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Wat ölçer bağlayacam sonuç ortaya çıkar abi
Bencede bir bakın watt ölçer ile sağlam tüketim yapan birşey var benim evde 65lt termo ketıl iki dolap pc klima var okadar 750yi gecemedim geçen yıl bu sene bakalım nasıl olacak hatta pc ye bir bakayım bakim yükte ne çekecek ?

Max 450w suni testlerde monitör hariç demekki oyun oynasam 70w monitör ekle 520w saatlik wat çekecek aboo?
Şükür oyunu becer edemiyom?

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar yeni bir detayla geliyorum! İki klima olmasının avantajıyla bu durumu farkettim resimlerin biri dün diğeri bugün çekildi iki klima arasındaki derece farkı neden olmuş olabilir? ? Yorumları alalım nedenini daha sonra söyleyeceğim. ?

Not 12bin olan dün çok tutarsız çalıştı hatta sabaha kadar rölanti bile yapmadı bunu kompresörün çalışma devrinden anlayabiliyorum. Fanı minimum seviyeye getirdi ama 50⁰ üfleme yaptı 40⁰ seviyelerine inmesi gerekirdi inmedi sabaha kadar bu şekil çalıştı hatta bu akşama kadar çalıştı ve manyak tüketim sergiledi. Tüketimi saatten tahmini takip ediyorum. ?

Ekli dosyalar

• IMG_20231221_183639.jpg
    IMG_20231221_183639.jpg
    35.3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20231221_185552.jpg
    IMG_20231221_185552.jpg
    35.7 KB · Görüntüleme: 15
Evet arkadaşlar yeni bir detayla geliyorum! İki klima olmasının avantajıyla bu durumu farkettim resimlerin biri dün diğeri bugün çekildi iki klima arasındaki derece farkı neden olmuş olabilir? ? Yorumları alalım nedenini daha sonra söyleyeceğim. ?

Not 12bin olan dün çok tutarsız çalıştı hatta sabaha kadar rölanti bile yapmadı bunu kompresörün çalışma devrinden anlayabiliyorum. Fanı minimum seviyeye getirdi ama 50⁰ üfleme yaptı 40⁰ seviyelerine inmesi gerekirdi inmedi sabaha kadar bu şekil çalıştı hatta bu akşama kadar çalıştı ve manyak tüketim sergiledi. Tüketimi saatten tahmini takip ediyorum. ?
Abi Ben bu durumun 4 numaralı ayardan olmuştur diye düşündüm eğer ikisine birden ayar yapmadiysan 12lik farklı davranmış olabilir mi ortamı yakalayana kadar ?

Abi Ben bu durumun 4 numaralı ayardan olmuştur diye düşündüm eğer ikisine birden ayar yapmadiysan 12lik farklı davranmış olabilir mi ortamı yakalayana kadar ?
Yok kardeşim ikisine de aynı ayarı yaptım. 18bin iki gündür kapanmadan havanın da soğuk olmasından dolayı 27 27.5⁰ arasında kendini sabitledi ama 12bin 28 29.5⁰ bandında kaldı ama termostat dahi yapmadı. Bu akşam yaptığım detay 12bin olanı stabil yaptı üfleme sıcaklıkları bile aynı şuan 45 46⁰ üflüyor ikisi de kafam rahatladı. ?

Yok kardeşim ikisine de aynı ayarı yaptım. 18bin iki gündür kapanmadan havanın da soğuk olmasından dolayı 27 27.5⁰ arasında kendini sabitledi ama 12bin 28 29.5⁰ bandında kaldı ama termostat dahi yapmadı. Bu akşam yaptığım detay 12bin olanı stabil yaptı üfleme sıcaklıkları bile aynı şuan 45 46⁰ üflüyor ikisi de kafam rahatladı. ?
Abi naptın klimayı hackledin mi ?

Ortalama iki klima 32kw 24 saat tüketim.
Ama iki gündür 38kwları gördü sırf o sensör yüzünden ? bu arada geceleri 2 3⁰ leri görüyoruz termostat yapmıyor makineler ısıtılan alan 80m² üzerinde.
Set 25⁰ içeri 23⁰

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri