O esinti bile yeter, soğutmasın önemli değil, serin essinYatak odasında kliması olmayan için güzel fikir![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O esinti bile yeter, soğutmasın önemli değil, serin essinYatak odasında kliması olmayan için güzel fikir![]()
Klima Muhammet'e bakıp serinliyorSen elindeki klimayı taktır dostum rahat rahat yatacağın yerde klima rahat rahat yatıyor![]()
Havalar değişti abi. Ben osmaniye ilçesindeyim 1960-1970 yıllarında benim ilçem yayla diye bilinirmiş. Yaz ayları herkes bizim buraya gelirmiş buz gibi diye. Ama şuan ise nemden duramıyorsun. Artık ilçe merkez'den uzaklaştık yayla diye daha yükseklere çıkmaya başladık.Ya o değil de dostlar. Acaba diyorum vücutları da iyiden iyiye alıştırıyor muyuz acaba klimalı ortamlara yoksa hakikaten geçmiş yıllar ile kıyaslanınca hava daha mı bir denişik?
Dün Sakarya'da nem %91'di zaten %100 olunca suNeme bak güler misin ağlar mısın![]()
Havaları değiştiren de klima, soğumak için klima takıyoruz klima da atmosferi daha çok ısıtıyor daha çok ısıtınca insanlar daha çok klima takıyor. bu kısır döngü devam ediyor.Havalar değişti abi. Ben osmaniye ilçesindeyim 1960-1970 yıllarında benim ilçem yayla diye bilinirmiş. Yaz ayları herkes bizim buraya gelirmiş buz gibi diye. Ama şuan ise nemden duramıyorsun. Artık ilçe merkez'den uzaklaştık yayla diye daha yükseklere çıkmaya başladık.
Tabi klima etkisi de vardır fakat ben barajlar buluyorum. Baraj benim yakınıma yapıldı nem çoğaldı. Yoksa sıcak öldürmüyor nem adamı öldürüyorHavaları değiştiren de klima, soğumak için klima takıyoruz klima da atmosferi daha çok ısıtıyor daha çok ısıtınca insanlar daha çok klima takıyor. bu kısır döngü devam ediyor.
Şu Sahra çölü olmasa amazon ormanlarının da yok olacağı konusu gibi bu iş tam bir denge meselesi aslında.Tabi klima etkisi de vardır fakat ben barajlar buluyorum. Baraj benim yakınıma yapıldı nem çoğaldı. Yoksa sıcak öldürmüyor nem adamı öldürüyor
Hakikatende öyle oldu bayide yatıyorKlima Muhammet'e bakıp serinliyor![]()
Klima varsa psikolojik olarak rahat hissediyor insan.Ya o değil de dostlar. Acaba diyorum vücutları da iyiden iyiye alıştırıyor muyuz acaba klimalı ortamlara yoksa hakikaten geçmiş yıllar ile kıyaslanınca hava daha mı bir denişik?
Koca yürekli adam memleketi serinletmeye çalışıyo
Ya o değil de dostlar. Acaba diyorum vücutları da iyiden iyiye alıştırıyor muyuz acaba klimalı ortamlara yoksa hakikaten geçmiş yıllar ile kıyaslanınca hava daha mı bir denişik?
Bildiğim kadarıyla @Beril kardeşimizin de kliması var ama takılı değil çünkü evinde takabilecek duvar yok.Klima varsa psikolojik olarak rahat hissediyor insan.
Bu sene geçen yıla göre sıcaklar sert başladı abi öyle denk geldi iklim değişikliği hakkında fikrim yok
Klima psikolojik olarak serinletir. En azından var dersin, bakarsın gülümsersin, canım klimam dersin. Diyecek çok şey var ama bunların hepsi klima duvarda iken geçerli. Depoda boynu bükük yatarken hiç hoş değilBildiğim kadarıyla @Beril kardeşimizin de kliması var ama takılı değil çünkü evinde takabilecek duvar yok.
Klima evde ama Beril psikolojik olarak serinliyo rmu bilemiyorum.
Ona da bir Breezeless yakışırdı aslında ama tarzı değil sanırım
Yani psikolojik serinletmenin gerçek olup olmadığını teyit edebileceğimiz tek kişi o bence![]()
Breezeless a ne gerek var zati senin klima sepsessiz çünküm çalışmıyorKlima psikolojik olarak serinletir. En azından var dersin, bakarsın gülümsersin, canım klimam dersin. Diyecek çok şey var ama bunların hepsi klima duvarda iken geçerli. Depoda boynu bükük yatarken hiç hoş değil
Keşke Breezeless benim olsa diyorum o derece![]()
Verdiğiniz komut sonrası BOOSTER tuşuna basın lütfenHerkese Mersinden slmlar değerli üstadlar Extreme save klima kullanıyorum burada bir kaç değer paylaştım genel itibarı ile klimadan şu aşamada memnunum, klimayı 27,28 set değerinde aktif 24 saat kullanıyorum, ancak klimaya ani komut verdiğimde yani 27 den 20 derece komutu verdiğimde klima hemen soğutmaya geçmiyor, hatta uzun bir süreden sonra geçiyor bu normal bir durum mu , yada hızlı soğutmaya başka bir yöntem ile nasıl geçebilirim saygılar
Tamam Adem hocam dediğiniz şekilde deneyeceğimVerdiğiniz komut sonrası BOOSTER tuşuna basın lütfen
Gerçi benim klimalar hemen tepki veriyor ama?![]()
Başkan ben takılı klimadan bahsetmiştim teknik bir hata olmuş ordaBildiğim kadarıyla @Beril kardeşimizin de kliması var ama takılı değil çünkü evinde takabilecek duvar yok.
Klima evde ama Beril psikolojik olarak serinliyo rmu bilemiyorum.
Ona da bir Breezeless yakışırdı aslında ama tarzı değil sanırım
Yani psikolojik serinletmenin gerçek olup olmadığını teyit edebileceğimiz tek kişi o bence![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.