Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hocam bildim bileli böyle herhalde nem olayı çok fazlabazı şehirlerin gündüz sıcaklığı gibi
tarsus eski bir yerleşim yeri, 8bin yıllık bir geçmiş var. eski uygarlıklar ne buldu buralarda bilmiyorum.
yoksa eskiden bu kadar sıcak değil miydi?
Tarsuslu biri çıktı demek yanıyoruz valla buradaHerkese slmlar anlık mersin tarsus
aynen kardeşimTarsuslu biri çıktı demek yanıyoruz valla burada![]()
Benimde çok hoşuma gidiyor aynı kömür sobası gibiilginç bir dış ünite gördüm hemi de Midea
türkiyede var mı
Bence makul 1 taşla iki kuş
Bu klima hangi marka?20 saattir açık. 28 set yaptım bu sefer. Dış ortam gündüzleri 35 ölçüyor şuan 32 derece. Fan her zaman otomatikte. Flapler de genel olarak bu şekilde. Çok yükseldi tüketim. Ekli dosyayı görüntüle 18123Ekli dosyayı görüntüle 18124Ekli dosyayı görüntüle 18125
Midea xtreme save 12000 btuBu klima hangi marka?
Gerçektende fazla yakmış öğle saatlerinden sonra.Midea xtreme save 12000 btu
Midealar göstermiyormuş, diğer midea eklentilerini deneyin.Forumda Kaira yı home assistana ekleyip açık olmayan güç tüketiminin takibinin yapıldığını görünce bende bir umut midea xtreme save klimamı ekledim ama güç tüketim özelliği hiç bulunmuyor galiba yoksa yapmam gerek başka ayar var mı ha üzerinde?
Ekli dosyayı görüntüle 18144
Evet. Mersinde havalar çok ısındı ve dış ünite öğleden sonra direkt güneşe maruz kalıyor ondan olabilir.Gerçektende fazla yakmış öğle saatlerinden sonra.
Merhaba öncelikle kendinize bir konu açınız lütfen. Konuya nerede hangi şehirde yaşadığınızı evinizin konumunu varsa krokisini, yalıtım durumunu kaç kişi yaşadığını bütçenizi anlatınız, size yardımcı olacaklardır.Merhaba, klima alma arifesindeyim. Adem abinin midea test videolarına falan denk geliyordum sürekli. Sanırım kendisi midea klimalardan memnun. Güncel olarak takip edemedim. Öncelikle 28m2 salonum var oraya koymak üzere midea klima düşünüyorum. Güncel olarak hangi modelini tavsiye edersiniz? Bir de midea üretimi başka markalar varmış sanırım. O tarz bir tavsiyeniz de olur mu? Araştırmaya nereden başlayacağımı bilemedim. Bir sürü marka ve model var. Fiyat aralığı farklı bir konu tabi. Aslında 25k gibi maksimum düşünüyordum ama o fiyatlara midea yok galiba. Acaba ihtiyaca göre klima seçmemize yardımcı olacak bir rehber var mı? Öncelikle kaç btu klima lazım onu belirlemem gerekiyor ki 28 m2 salon için 18bin btu klima lazım galiba. wifi özelliği olsun ben yokken kapatayım gelmeye yakın çalıştırayım istiyorum falan filan.ileride güneş enerjisi paneli ekleyip 7/24 çalıştırma niyetim de var
))
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.