Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
usta şu dış ünite is lekesine is'in yapışıp sakız gibi bıraktığı ize bir zararsız çözüm bulmak lazım.Firmanın önerisi senede 2 kere ancak ben üründe ne gibi olumsuz etkileri olabilir acaba düşüncesi ile senede 10 kere yaptım şimdilik bir şey görmedim ama uzun vade serpantin kaplamasına etkileri olur mu takip ediyorum halen.
Adamın ocağına incir ağacı diker cinstensektörde ne zamandır var bilemem amma böön yeni bir marka gördüm resmini çektim
haier reis üretimi adı sanı tuhaf bir marka
Ekli dosyayı görüntüle 21141
markadan dolayımı reisAdamın ocağına incir ağacı diker cinsten![]()
Üzerinde yazan watt kopardı beni 48binlik amamarkadan dolayımı reis![]()
hee şu mesele amann abi taktıran düşünsünÜzerinde yazan watt kopardı beni 48binlik ama![]()
Son takılan klima ile total de 51bin BTU kapasiteye ulaştık bakalım biz ne edeceğüzhee şu mesele amann abi taktıran düşünsün![]()
santral sana çalışırSon takılan klima ile total de 51bin BTU kapasiteye ulaştık bakalım biz ne edeceğüz![]()
Kış size gelmiş dostum bizim buralar da son durum bu bizde de kapıda diyelimsantral sana çalışır
3 4 gün geceleri 6° civarına düşüyor bu ayı ful atlatamak galiba çalıştırmadan![]()
yok abi ya 3 4 günlük geçiş bu daha gelmedi kış.Kış size gelmiş dostum bizim buralar da son durum bu bizde de kapıda diyelimEkli dosyayı görüntüle 21152
Bunun arkası Kasım bize göre size kış gelmiş oluryok abi ya 3 4 günlük geçiş bu daha gelmedi kış.
bazı şehirlerde eksilere düşen yerler olacakmış ama![]()
Kasımda aşk başkadırBunun arkası Kasım bize göre size kış gelmiş olur![]()
aynen Kasım nasıl olacak bakalım.Bunun arkası Kasım bize göre size kış gelmiş olur![]()
Gree sever dostumuz da burda Aşk bu olsa gerekKasımda aşk başkadır![]()
Kasım'da çayda iyi giderKasımda aşk başkadır![]()
Altınbaş i bende aldım ama oyle aman aman bir fark göremedim. Çok çay kolik olmamam bunda etkili olabilir.Kasım'da çayda iyi gider
Altınbaş'ı sevdim usta ben.
o artık benim favorim
Jeriyan bir süredir var abi, bizim burada çok süslü püslü hiydirilmiş bir maxi dobloları da var servisininsektörde ne zamandır var bilemem amma böön yeni bir marka gördüm resmini çektim
haier reis üretimi adı sanı tuhaf bir marka
Ekli dosyayı görüntüle 21141
Abi sırf bu nedenle yeni ofisimize geçtiğimizde önümüzdeki yaz sezonu öncesi bakımlara yetişecek şekilde bir firma ile anlaşıp kendimiz bir solüsyon üretimi yaptırtalım diye düşündük @İlteriş Yılmaz ile.usta şu dış ünite is lekesine is'in yapışıp sakız gibi bıraktığı ize bir zararsız çözüm bulmak lazım.
özellikle kış sezonu sonu bela oluyor kondanser için.
Dün gece etkilerini gösterdiği üzere bu sabah minik fırtınamsı ile uyandık, yine de günlük güneşlik havaya devam. Doğu cephe 29.8, güney cephe 25.2 derece.Kış size gelmiş dostum bizim buralar da son durum bu bizde de kapıda diyelimEkli dosyayı görüntüle 21152
Bekâr adamın hali de öyleKasımda aşk başkadır![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.