Rokete alıyor kardeşimturbo tuşlarına basınca ne oluyor abi denesene bir![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rokete alıyor kardeşimturbo tuşlarına basınca ne oluyor abi denesene bir![]()
Bu şekilde en ölü aylık 600kwh genel kullanım olsa 417kwh 1200TL 417 üstü 5TL oda 1000TL toplam 2200TL vurun abalıyasen zaten set değerine elini sürmesen dahi dış hava sertlestikce klima kendi kökler
o yüzden hiçte takma kafana öyle yada böyle köklenecek o klimalar![]()
Bu şekilde en ölü aylık 600kwh genel kullanım olsa 417kwh 1200TL 417 üstü 5TL oda 1000TL toplam 2200TL vurun abalıya![]()
18 liği devreden alıp oturma odası kapısını kapatınca 210kwh direk faturadan düş
abi 18 ligi devreden alırsan bence rahatlar ama işte öbürleri daha fazla gazlar mı orası sıkıntı.
ooo baya fark atar18 liği devreden alıp oturma odası kapısını kapatınca 210kwh direk faturadan düş1200TL de kalır fatura
KlimacıkBizdekiler klima ise bu ne.
Bununla kim uğraşacak temizlemek için bir hafta ayırmak gerekirBizdekiler klima ise bu ne.
Bu terminatörlerin kullandığı klimatörBizdekiler klima ise bu ne.
ururu sarara mı acabaBununla kim uğraşacak temizlemek için bir hafta ayırmak gerekir![]()
Olsun biz onunda içini açar temizlerizururu sarara mı acaba
bunların toz haznesi ayrı olması lazım biyerde görmüştüm
aynı elektrikli Süpürge gibi boşaltıp geri takılıyordu.
Bende bişey anladıysam arap olayımDegerli Tüketicimiz, 700****** numarali tüketim noktasina ait tüketimlerinizin EPDK'nin 07.11.2024 tarihli ve 12989 sayili karari kapsaminda yüksek tüketimli tüketici limitini gectigi tespit edilmistir. Ikili anlasmanizin olmamasi veya ikili anlasmanizin herhangi bir sebeple sona ermesi halinde tüketimlerinizin,Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkinda Teblig'in 6. nci maddesinde yer alan hükümler dogrultusunda gorevli tedarik sirketince karsilanacagi hususunu bilgilerinize sunariz. Saygilarimizla. B016
Şimdi burada ne demek istemiş ben birşey anlamadım yada anlatmak istememiş![]()
valla abi bu bilmeceye bir net cevap bulamadık bende anlamadım bu işi.Degerli Tüketicimiz, 700****** numarali tüketim noktasina ait tüketimlerinizin EPDK'nin 07.11.2024 tarihli ve 12989 sayili karari kapsaminda yüksek tüketimli tüketici limitini gectigi tespit edilmistir. Ikili anlasmanizin olmamasi veya ikili anlasmanizin herhangi bir sebeple sona ermesi halinde tüketimlerinizin,Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkinda Teblig'in 6. nci maddesinde yer alan hükümler dogrultusunda gorevli tedarik sirketince karsilanacagi hususunu bilgilerinize sunariz. Saygilarimizla. B016
Şimdi burada ne demek istemiş ben birşey anlamadım yada anlatmak istememiş![]()
Listeye eklediğiniz Midea 24.000 BTU açıklamasında Montaj Hariç Fiyattır diye belirtmişler. @gölge46 'nın dediği gibi bayii den fiyat alınız.Herkese merhaba, oncelikle mukemmel bir forum yapmisiniz emegi gecen herkese tesekkurler. Bu konu altinda yazilanlari uzun suredir okuyorum ve cok kaliteli bilgiler paylasiyorsunuz.
Benim bir sorum olacakti ve yeni bir baslik acmak istemedim. Yazlik evinde yaz kis kalan anne babam icin bir klima bakiyordum, 35 m2 ev ancak dublex arada da kapilar yok bu yuzden yaklasik 50-65 m2 lik bir alan icin klima bakiyordum. Fiyatlar yakin oldugu icin asagidaki klimalardan hangisini onerirsiniz?
Hepsini 24 luk sectim ancak kesif sonrasi 18 likde tercih edilebilir ancak bir cam balkon var orayida dahil edince 24 luk dusundum.
Midea xtreme
Daikin Sensira
Daikin Shira Plus (fiyati oldukca yuksek bu farka deger mi bilmiyorum)
Bende bişey anladıysam arap olayım
Sınırı aştıqında enerjin kesilmeyecek ama zamlı tarifeden hesaplanıp ödeyeceksin mi demek istemiş acaba![]()
Dostlar X üzerinden Aydem dağıtım şirketiyle irtibat kurdum beni aradılar ancak faturalandırma hakkında onlarında bir bilgisi yok parakendeci olan Aydemi aramam istendi onlarda net bir cevap veremedi ama tarafıma uygun bir teklif sunacaklarmışvalla abi bu bilmeceye bir net cevap bulamadık bende anlamadım bu işi.
ozaman 417 kw geçince fazla yazacak gibi duruyor
Merhaba aramıza hoşgeldinizHerkese merhaba, oncelikle mukemmel bir forum yapmisiniz emegi gecen herkese tesekkurler. Bu konu altinda yazilanlari uzun suredir okuyorum ve cok kaliteli bilgiler paylasiyorsunuz.
Benim bir sorum olacakti ve yeni bir baslik acmak istemedim. Yazlik evinde yaz kis kalan anne babam icin bir klima bakiyordum, 35 m2 ev ancak dublex arada da kapilar yok bu yuzden yaklasik 50-65 m2 lik bir alan icin klima bakiyordum. Fiyatlar yakin oldugu icin asagidaki klimalardan hangisini onerirsiniz?
Hepsini 24 luk sectim ancak kesif sonrasi 18 likde tercih edilebilir ancak bir cam balkon var orayida dahil edince 24 luk dusundum.
Midea xtreme
Daikin Sensira
Daikin Shira Plus (fiyati oldukca yuksek bu farka deger mi bilmiyorum)
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.