Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

sen zaten set değerine elini sürmesen dahi dış hava sertlestikce klima kendi kökler 🤣
o yüzden hiçte takma kafana öyle yada böyle köklenecek o klimalar:haha
Bu şekilde en ölü aylık 600kwh genel kullanım olsa 417kwh 1200TL 417 üstü 5TL oda 1000TL toplam 2200TL vurun abalıya 🫣

Bizdekiler klima ise bu ne.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bununla kim uğraşacak temizlemek için bir hafta ayırmak gerekir 🤣

Degerli Tüketicimiz, 700****** numarali tüketim noktasina ait tüketimlerinizin EPDK'nin 07.11.2024 tarihli ve 12989 sayili karari kapsaminda yüksek tüketimli tüketici limitini gectigi tespit edilmistir. Ikili anlasmanizin olmamasi veya ikili anlasmanizin herhangi bir sebeple sona ermesi halinde tüketimlerinizin,Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkinda Teblig'in 6. nci maddesinde yer alan hükümler dogrultusunda gorevli tedarik sirketince karsilanacagi hususunu bilgilerinize sunariz. Saygilarimizla. B016
Şimdi burada ne demek istemiş ben birşey anlamadım yada anlatmak istememiş 🤔

Degerli Tüketicimiz, 700****** numarali tüketim noktasina ait tüketimlerinizin EPDK'nin 07.11.2024 tarihli ve 12989 sayili karari kapsaminda yüksek tüketimli tüketici limitini gectigi tespit edilmistir. Ikili anlasmanizin olmamasi veya ikili anlasmanizin herhangi bir sebeple sona ermesi halinde tüketimlerinizin,Son Kaynak Tedarik Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkinda Teblig'in 6. nci maddesinde yer alan hükümler dogrultusunda gorevli tedarik sirketince karsilanacagi hususunu bilgilerinize sunariz. Saygilarimizla. B016
Bende bişey anladıysam arap olayım 🤔
Sınırı aştıqında enerjin kesilmeyecek ama zamlı tarifeden hesaplanıp ödeyeceksin mi demek istemiş acaba :alala

valla abi bu bilmeceye bir net cevap bulamadık bende anlamadım bu işi.
ozaman 417 kw geçince fazla yazacak gibi duruyor

Herkese merhaba, oncelikle mukemmel bir forum yapmisiniz emegi gecen herkese tesekkurler. Bu konu altinda yazilanlari uzun suredir okuyorum ve cok kaliteli bilgiler paylasiyorsunuz.
Benim bir sorum olacakti ve yeni bir baslik acmak istemedim. Yazlik evinde yaz kis kalan anne babam icin bir klima bakiyordum, 35 m2 ev ancak dublex arada da kapilar yok bu yuzden yaklasik 50-65 m2 lik bir alan icin klima bakiyordum. Fiyatlar yakin oldugu icin asagidaki klimalardan hangisini onerirsiniz?
Hepsini 24 luk sectim ancak kesif sonrasi 18 likde tercih edilebilir ancak bir cam balkon var orayida dahil edince 24 luk dusundum.
Midea xtreme
Daikin Sensira
Daikin Shira Plus (fiyati oldukca yuksek bu farka deger mi bilmiyorum)

@tolgaycil midea kanadına bakarken e-ticaret sitelerinin sattığı klimalarda montaj hariç olabilir midea'ya karar vermeden önce bunu bölgedeki bayiiniz ile görüşün derim sonra.
montaj dahil hariç hikayesi ile uğraşmak zorunda kalmayın.
veya midea alacak olursanız direkt bölgenizdeki bayiilerle görüşüp direkt ordan fiyat alın.

Herkese merhaba, oncelikle mukemmel bir forum yapmisiniz emegi gecen herkese tesekkurler. Bu konu altinda yazilanlari uzun suredir okuyorum ve cok kaliteli bilgiler paylasiyorsunuz.
Benim bir sorum olacakti ve yeni bir baslik acmak istemedim. Yazlik evinde yaz kis kalan anne babam icin bir klima bakiyordum, 35 m2 ev ancak dublex arada da kapilar yok bu yuzden yaklasik 50-65 m2 lik bir alan icin klima bakiyordum. Fiyatlar yakin oldugu icin asagidaki klimalardan hangisini onerirsiniz?
Hepsini 24 luk sectim ancak kesif sonrasi 18 likde tercih edilebilir ancak bir cam balkon var orayida dahil edince 24 luk dusundum.
Midea xtreme
Daikin Sensira

Listeye eklediğiniz Midea 24.000 BTU açıklamasında Montaj Hariç Fiyattır diye belirtmişler. @gölge46 'nın dediği gibi bayii den fiyat alınız.

Bende bişey anladıysam arap olayım 🤔
Sınırı aştıqında enerjin kesilmeyecek ama zamlı tarifeden hesaplanıp ödeyeceksin mi demek istemiş acaba :alala
valla abi bu bilmeceye bir net cevap bulamadık bende anlamadım bu işi.
ozaman 417 kw geçince fazla yazacak gibi duruyor
Dostlar X üzerinden Aydem dağıtım şirketiyle irtibat kurdum beni aradılar ancak faturalandırma hakkında onlarında bir bilgisi yok parakendeci olan Aydemi aramam istendi onlarda net bir cevap veremedi ama tarafıma uygun bir teklif sunacaklarmış 😅 benim gelen tekliflerini değerlendirmen için önce nasıl bir faturalandırma yapılacak bilmem gerekiyor nasıl bir zihniyet hala anlamış değilim. 🤔

Midea xtreme
Daikin Sensira

Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Evin kağıt üzerinde alanlarını çizerek M² olarak alt üst belirtirseniz iyi olur.

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Satınalmayı sizinde söylediğiniz gibi bayiden yapacağım.
@ByCilo Ailem İzmir / Çandarlıda oturuyor klimayı ısıtma için kullanacağız ve yazlıgın 3 cephesi açık ancak camlar çift cam izolasyonlu. Detayları aşağıdaki gibi çizdim. Cam balkon sadece misafir geldiğinde kısa süreliğine kullanımda olur, hesaba katılmayabilir.
Merdiven boşluğu zeminden yüksekliği 4.5 - 5 mt olduğundan o alanda ciddi kayıp olacak. 2. kat oda kapıları kapalı kullanılacak.

Başka marka öneriniz var ise açığız, teşekkürler.

20241214_195638.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri